Scroll Top

De opruimingsdienst bij veronderstelde medische wetenschap

85 De opruimingsdienst bij veronderstelde medische wetenschap
De opruimingsdienst bij veronderstelde medische wetenschap

Vincent Praster

Er valt een steeds duidelijker tendens waar te nemen waarbij de medische wetenschap vakkundig wordt gesaboteerd door het bio-farmaceutisch complex. De medische wetenschap produceert een continue stroom aan onderzoeken, waarin keer op keer een kolossaal collectief falen en grenzeloze misdadigheid rondom de ‘vaccins’ wordt aangetoond. Deze gestage stroom aan waarheidsbommen zorgt voor een potentieel explosieve situatie die een bewustwording onder de bevolking kan veroorzaken en de ‘vaccin’-bereidheid zou kunnen decimeren. Om deze bewustwording te voorkomen, wordt een werkwijze toegepast die doet denken aan de Explosieven Opruimings Dienst, een onderdeel van het leger dat bij gevonden bommen uit de Tweede Wereldoorlog en bij ‘verdachte pakketjes’ de explosieven op vakkundige wijze onschadelijk maakt. Om de voorgeschreven werkelijkheid over de injecties in stand te kunnen houden, worden nu diverse slinkse tactieken toegepast om de werking van de medische wetenschap te manipuleren en te saboteren.
Dit artikel is alleen voor abonnees
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Toen de noodgoedkeuring voor de injecties nog afgegeven moest worden, heeft men juist de medische wetenschap als wapen gebruikt om dat te bereiken. Om een noodgoedkeuring voor ‘vaccins’ te verkrijgen, mag er geen bestaande medicatie voorhanden zijn die ingezet kan worden om de ziekteverwekkers mee te bestrijden. Hydroxychloroquine is een beproefd geneesmiddel dat al tientallen jaren wereldwijd wordt gebruikt, werkzaam is tegen malaria, reuma en vele andere aandoeningen, en jaarlijks preventief wordt voorgeschreven aan miljoenen mensen. Bovendien valt er door de farmaceutische industrie nagenoeg niets aan te verdienen doordat de patentering van dit medicijn is verlopen. Toen de Amerikaanse president Donald Trump dit geneesmiddel bij de bevolking onder de aandacht bracht, was het voor het bio-farmaceutisch complex van levensbelang te voorkomen dat hydroxychloroquine wereldwijd ingezet zou kunnen worden bij de eerste symptomen van Covid-19, waarmee de verdere ontwikkeling van ‘vaccins’ van de baan zou zijn. Zij wisten dit te bewerkstellingen door het gezaghebbende medisch tijdschrift The Lancet zover te krijgen een onderzoek te publiceren waarbij hydroxychloroquine gelinkt werd aan zeer ernstige bijwerkingen.

Deze publicatie in The Lancet had een lawine van berichtgeving door de internationale massamedia tot gevolg, en binnen een dag waren de media, veel politici en een groot deel van de bevolking ervan ‘overtuigd’ dat president Trump een domme uitspraak had gedaan over een levensgevaarlijk geneesmiddel. Het toonde bovendien voor velen nogmaals de noodzaak aan voor de snelle ontwikkeling van een ‘vaccin’. Hiermee werden door het forceren van een publicatie in The Lancet twee vliegen in één klap geslagen in de informatiestrijd. Enkele weken na de publicatie liep The Lancet echter enorme reputatieschade op doordat men genoodzaakt was het artikel, dat gebruikt was als aanval op het geneesmiddel hydroxychloroquine, terug te trekken op basis van niets meer of minder dan medische fraude.

- Het artikel gaat hieronder verder -

Doe Gezond Verstand cadeau met 15% korting!

De Gift Card is een leuke manier om Gezond Verstand een kwartaal of een jaar lang cadeau doen. De Gift Card is digitaal verkrijgbaar én als pasje met daarop een unieke code + een feestelijke cadeau-enveloppe.
Abonnees krijgen 15% korting!

Gezond Verstand 6x cadeau doen
Op papier én digitaal
Normaal €24,- voor abonnees €20,-

Gezond Verstand 24x cadeau doen
Op papier én digitaal
Normaal €80,- voor abonnees €70,-

Enkele onderzoeksjournalisten ontdekten niet alleen dat de organisatie die het onderzoek uitvoerde inmiddels niet meer bestond en een van de onderzoekers werkzaam was in de porno-industrie, maar bovenal dat uit een steekproef bleek dat de in het artikel genoemde ziekenhuizen allemaal verklaarden totaal onbekend te zijn met het onderzoek dat in hun ziekenhuis uitgevoerd zou zijn. Zowel de intrekking van het artikel als de oplichterij kregen in de massamedia geen enkele aandacht, zodat het reeds ingeprente beeld volledig in stand bleef: het voorhanden zijnde geneesmiddel is levensgevaarlijk en de enige hoop voor de wereld bestond uit de ontwikkeling van een ‘vaccin’.

Nu de noodgoedkeuring en massale toediening van de ‘vaccins’ inmiddels achter de rug zijn, heeft het bio-farmaceutisch complex haar strategie honderdtachtig graden omgedraaid. In plaats van op slinkse wijze bedrieglijke wetenschappelijke artikelen geplaatst te krijgen, ziet men zich nu geconfronteerd met een gestage stroom aan wetenschappelijk onderzoek waaruit telkens naar voren komt dat de ‘vaccins’ absoluut niet safe and effective zijn, zoals beloofd door medische instanties als het CDC, overgenomen door politici als o.a. Hugo de Jonge en eindeloos herhaald door de massamedia. Uit veel onderzoeken blijkt dat het ‘vaccin’ niet alleen totaal niet werkzaam is, maar op zeer veel manieren ernstige gezondheidsschade veroorzaakt. Om deze bedreiging voor de voorgeschreven werkelijkheid te bestrijden, kost het tegenwoordig enkele duizenden dollars om medisch-wetenschappelijk onderzoek op de preprint-server te kunnen publiceren. Veel onderzoekers die zich met het broodnodige onderzoek naar de schadelijke gevolgen van de injecties bezighouden, hebben al moeite genoeg om hun onderzoeken gefinancierd te krijgen en worden nu geconfronteerd met een extra barrière om hun onderzoek peerreviewed te krijgen. Tegelijkertijd worden er veel onderzoeken gepubliceerd waarvan de uitkomst keurig in de pas loopt met de voorgeschreven werkelijkheid. Blijkbaar kost het in dat geval geen enkele moeite het vereiste bedrag bij elkaar te krijgen. Het gevolg is een scheefgroei die aan de massamedia doet denken: belangrijke onderwerpen worden zoveel mogelijk vermeden en alles wordt bedolven onder een lawine van niet-relevante berichtgeving.

Een andere tactiek werd toegepast door Amazon, dat zomaar ineens een boek in de ban heeft gedaan dat achttien maanden te koop is geweest en een bijna perfecte review rating had van meer dan duizend vijfsterren-reviews. Een ontwikkeling die te vergelijken is met de ernst van het intrekken van een artikel door The Lancet vanwege wetenschappelijke fraude, is het zonder adequate onderbouwing intrekken van het eerste peer-reviewed document over het Covid-19-mRNA-‘vaccin’ en de daaruit resulterende injectieschade. Dit is een overtreding van de COPE-richtlijnen (Company Owned/Personally Enabled), waaruit nogmaals blijkt dat er onophoudelijk krachten bezig zijn de werking van de medische wetenschap te saboteren en te controleren.

Het wereldwijde vaccinkartel heeft een censuurapparaat gecreëerd dat met hun ‘Index van Verboden Boeken’ sterk doet denken aan de middeleeuwse inquisitie.

– einde artikel –

Je las een Premium artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

X


Dit artikel is alleen voor abonnees
Login als abonnee of abonneer je om onbeperkt alle artikelen te lezen.
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.