fbpx
Scroll Top

Oversterfte door injecties? Blijvende groei aantal sterfgevallen.

Thumb Peter Pilon (vierkant)
Oversterfte door injecties? Blijvende groei aantal sterfgevallen.
Karel van Wolferen en Peter Pilon

Hoofdredacteur Karel van Wolferen gaat in gesprek met oud-huisarts en vaste schrijver van Gezond Verstand Peter Pilon. Peter schrijft al meer dan anderhalf jaar voor Gezond Verstand magazine met als hoofdthema; de medische werkelijkheid. Peter is dé aangewezen persoon om de meest actuele stand van zaken te bespreken ten aanzien van het veelgehoorde onderwerp ‘oversterfte’.

Wat wordt er met deze term bedoeld? En op welke manier probeert de media het publieke debat over de mogelijke correlatie met de injecties de kop in te drukken? Wat weten we zeker en gaat de waarheid ooit nog boven tafel komen?

oversterfte media en censuur min
Gratis editie over Media en Censuur

Gezond Verstand is in gedrukte vorm niet te censureren. Maar wist je dat het gesprek tussen Karel en Peter van YouTube is verwijderd? Wat ís censuur en wat is de rol van de media en de sociale mediaplatformen? Gezond Verstand heeft de belangrijkste artikelen over dit actuele onderwerp voor je verzameld.

Download de bundel en deel het met zoveel mogelijk mensen, want alleen dán wordt men zich bewust van de dictatoriale censuurpraktijken.

Karel leidt het interview in door te benadrukken welke rol Gezond Verstand speelt in het journalistieke veld. Neem een abonnement op Gezond Verstand en lees elke twee weken de nieuwe artikelen van Peter Pilon die als oud-huisarts de medische werkelijkheid van binnenuit doorgrondt.

Gezond Verstand Magazine

Doe mee en word abonnee van Gezond Verstand Magazine.
Je ontvangt Gezond Verstand dan iedere 2 weken thuis en je krijgt toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf). Je kunt kiezen uit een abonnement van één jaar (24 uitgaven) of een kwartaal (6 uitgaven).

Gezond Verstand Magazine v/a 5,50 per maand
Ontvang iedere 2 weken Gezond Verstand Magazine
Papier én digitaal, of alleen digitaal
Je krijgt direct toegang tot alle uitgaven

Er is ook de mogelijkheid om Founder te worden.
Als Founder kun je meedoen aan de netwerkbijeenkomsten en meepraten over actuele ontwikkelingen, gelijkgestemden en schrijvers ontmoeten. Verder ontvang je een jaar lang Gezond Verstand en en krijg je toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf).

Lees je de krant liever op je beeldscherm of mobiel?
Dan kun je voor slechts 60,- per jaar digitaal abonnee worden. Je ontvangt de krant dan niet thuis, maar kunt deze online lezen en als PDF downloaden.

Gezond Verstand is ook los verkrijgbaar bij ruim 800 winkels verspreid over heel Nederland.
Je kunt losse uitgaven van Gezond Verstand ook in onze webshop bestellen (op papier en in PDF formaat).

Gerelateerde artikelen van Peter Pilon
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.