Scroll Top

Waar is Gezond Verstand te koop?

Gezond Verstand is door heel Nederland te koop bij de bekende boek- en tijdschriftenwinkels (ruim 800 verkooppunten) en bij een aantal losse verkooppunten. Het is mogelijk dat de krant niet direct zichtbaar is in de schappen, vraag er daarom om bij de winkelmedewerker(s).

Winkellijst downloaden

Vul hieronder je emailadres in en druk op Doorgaan om de download te starten.

Loading...

Heb je interesse om Gezond Verstand in je eigen winkel te verkopen?
Neem dan contact op met sales@gezondverstand.eu.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.