Scroll Top

Wat meer en meer naar buiten komt

GV artikel zonder cartoon (uil) (9)
Wat meer en meer naar buiten komt

Vincent Praster

Op het moment dat dit nummer naar de drukker wordt gestuurd, getuigt de beroemdste Amerikaanse cardioloog en epidemioloog, dr. Peter McCullough, voor de wetgevende macht van Arizona over het dodelijke ziekenhuisprotocol dat landelijk werd aangenomen tijdens de Covid-19-pandemie. Hij zal daarbij het verbod om bepaalde door de FDA goedgekeurde medicijnen toe te dienen aanvechten, zoals methylprednisolon (bij longontsteking) en hoge doses aspirine en ivermectine. Ook zal hij aan de kaak stellen dat in het ziekenhuis opgenomen patiënten onder dwang het dodelijke middel Remdesivir toegediend kregen, waarvoor ziekenhuizen een bonus op de ziekenhuisrekening van 20% ontvingen, waarschijnlijk de meest grove vorm van afpersing in de geschiedenis van het Amerikaanse bedrijfsleven.
Dit artikel is alleen voor abonnees
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Nadat het laatstgenoemde niet-werkzame en zelfs levensgevaarlijke protocol niet werkte – wat steevast het geval was – werd de patiënt geïntubeerd, verlamd en de dood ingejaagd door middel van een beademingsapparaat dat niets deed om het onderliggende probleem – namelijk bloedstolsels in de longen – te behandelen.

In Zuid-Korea is recentelijk een persconferentie gegeven over de slachtoffers van de experimentele ‘vaccins’. De boodschap was, dat de Zuid-Koreanen de overheid hebben vertrouwd en niet beseften dat de injecties niet goed getest waren. Hierdoor zijn vele slachtoffers ontstaan en waarschijnlijk zo’n 30.000 mensen overleden. De Zuid-Koreaanse variant van het RIVM wordt beschuldigd van misleiding. Maar ook in Zuid-Korea vindt de overheid het niet nodig om met openheid en transparantie een grootschalig onderzoek uit te voeren.

Van het Britse Centraal Bureau voor de Statistiek is geëist dat overlijdensstatistieken met een onderverdeling tussen ‘gevaccineerden’ en ‘ongevaccineerden’ opnieuw worden aangeleverd, om te kunnen onderzoeken of de huidige structurele oversterfte wordt veroorzaakt door de injecties.

- Het artikel gaat hieronder verder -

Doe Gezond Verstand cadeau met 15% korting!

De Gift Card is een leuke manier om Gezond Verstand een kwartaal of een jaar lang cadeau doen. De Gift Card is digitaal verkrijgbaar én als pasje met daarop een unieke code + een feestelijke cadeau-enveloppe.
Abonnees krijgen 15% korting!

Gezond Verstand 6x cadeau doen
Op papier én digitaal
Normaal €24,- voor abonnees €20,-

Gezond Verstand 24x cadeau doen
Op papier én digitaal
Normaal €80,- voor abonnees €70,-

Het Bureau voor de Statistiek heeft onder het mom van privacygevoeligheid essentiële data weggelaten. Dit wordt bevestigd door de UK Statistics Regulator, die heeft aangegeven dat deze statistieken, onder de naam ‘Deaths by vaccination status, England’, niet de informatie bevatten waaruit de veiligheid en effectiviteit van de ‘vaccinaties’ kan worden afgeleid. De Britse minister Andrew Bridgen heeft samen met zes andere ministers de Metropolitian Police ingelicht over zeer ernstige criminele activiteiten tijdens de afhandeling van de pandemie en het ‘vaccinatie’-programma. Hierbij gaat het om misdrijven door volksvertegenwoordigers: misleiding, doodslag en moord.

Een gangbare aanname bij veel mensen is, dat verregaande overheidscontrole op de bevolking onschuldig is wanneer men niets te verbergen heeft. Het zijn momenteel echter de overheden zelf, die zich verzetten tegen de controlerende taak van de volksvertegenwoordigers. Daarnaast wekken diverse overheidsdiensten de indruk veel te verbergen te hebben door hun weigering mee te werken aan onderzoeken, het weglaten van belangrijke informatie, of het toepassen van ‘creatief boekhouden’.

De overheid in Frankrijk voelt zich eveneens in het nauw gedreven door de groeiende weerstand en toenemende eis om opheldering over de door de overheid opgelegde Covid-maatregelen. Het heeft een nieuwe draconische wet aangenomen onder de noemer ‘strijd tegen sektarische excessen’, waarbij mensen die adviseren tegen preventieve behandelingen zoals de experimentele mRNA-injecties, een gevangenisstraf van drie jaar en een boete van € 45.000 opgelegd kunnen krijgen. De overheid, die eerst uit alle macht het verspreiden van positieve berichtgeving over toepassing van hydroxychloroquine ter bestrijding van Covid-19 bestreed, om de noodgoedkeuring voor de mRNA-injecties erdoor te krijgen, heeft nu het verspreiden van negatieve informatie over de mRNA-injecties bij wet verboden. Hiermee lijkt de dystopische notie van een ministerie van Waarheid steeds meer werkelijkheid te worden.

– einde artikel –

Je las een Premium artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

X


Dit artikel is alleen voor abonnees
Login als abonnee of abonneer je om onbeperkt alle artikelen te lezen.
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.