Scroll Top

Nummer 84 (9 maart 2024)

Nummer 84 min
Nummer 84 (9 maart 2024)
Nummer 84 min
In deze uitgave

Editie 84 begint met twee opbeurende artikelen waarin wordt aangetoond dat een mondiale machtsgreep er niet gaat komen. De Westerse technocratische elites doen enorm hun best om de CBDC door te voeren, maar hoogstwaarschijnlijk zonder succes. Dat de in Agenda 2030 gelovige globalisten op andere wijzen verdere digitalisering van het dagelijks leven nastreven, wordt toegelicht. Dit vind je ook terug bij de bespieding van elektrische auto bestuurders waar momenteel veel wet- en regelgeving voor wordt opgetuigd.

In februari publiceerde het CBS voorlopige berekeningen waarin het BBP van Nederland met 0,1% is gestegen in 2023 t.o.v. 2022, maar op welke misleidende berekeningen is het Bruto Binnenlands Product eigenlijk gestoeld? Gezond Verstand schrijft over meer misleiding bij de ontwikkeling van nieuwe pandemieën met ‘Ziekte X’.

Verder kunnen actualiteiten rondom de dood van Navalny, de hoorzitting van Assange en de aankomende week van de Lentekriebels mogen natuurlijk niet ontbreken. De Franse president Macron wil grondtroepen naar Oekraïne sturen, terwijl de Amerikaanse RAND Corporation een ‘Koude Vrede’ adviseert met Rusland.

Verder in deze editie:
– De CIA als machtigste Amerikaanse instelling
– Hongersnood in Gaza en de uittocht naar Egypte
– De sterke tegen elkaar botsende politieke stromingen in Duitsland
– Pepijn van Houwelingen gaat in de Kamer opzoek naar de waarheid over het coronabeleid

Bekijk hier de voordracht van Karel van wolferen:
Link naar video

Artikelen in deze uitgave
Clear Filters

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.