Scroll Top

De geplande mondiale machtsgreep gaat er niet komen! | Editie 84

Thumb voordracht website
De geplande mondiale machtsgreep gaat er niet komen! | Editie 84

In deze voordracht bespreekt Karel van Wolferen een aantal positieve ontwikkelingen die de kans van slagen van de mondiale machtsgreep drastisch doen verkleinen. Dit wil vervolgens totaal niet zeggen dat de dreiging voor een mogelijke Derde Wereldoorlog voorbij zijn, voegt hij hieraan toe wanneer zijn collega Anne Willemsen nog een aantal vragen stelt. Ook wordt er uitgebreid ingegaan op het interview van cyberveiligheid-specialist Mike Benz met Tucker Carlson die de door de CIA opzette censuur en Westerse propaganda blootlegt.

In deze editie

Editie 84 begint met twee opbeurende artikelen waarin wordt aangetoond dat een mondiale machtsgreep er niet gaat komen. De Westerse technocratische elites doen enorm hun best om de CBDC door te voeren, maar hoogstwaarschijnlijk zonder succes. Dat de in Agenda 2030 gelovige globalisten op andere wijzen verdere digitalisering van het dagelijks leven nastreven, wordt toegelicht. Dit vind je ook terug bij de bespieding van elektrische auto bestuurders waar momenteel veel wet- en regelgeving voor wordt opgetuigd.

In februari publiceerde het CBS voorlopige berekeningen waarin het BBP van Nederland met 0,1% is gestegen in 2023 t.o.v. 2022, maar op welke misleidende berekeningen is het Bruto Binnenlands Product eigenlijk gestoeld? Gezond Verstand schrijft over meer misleiding bij de ontwikkeling van nieuwe pandemieën met ‘Ziekte X’.

Verder kunnen actualiteiten rondom de dood van Navalny, de hoorzitting van Assange en de aankomende week van de Lentekriebels mogen natuurlijk niet ontbreken. De Franse president Macron wil grondtroepen naar Oekraïne sturen, terwijl de Amerikaanse RAND Corporation een ‘Koude Vrede’ adviseert met Rusland.

Verder in deze editie:
– De CIA als machtigste Amerikaanse instelling
– Hongersnood in Gaza en de uittocht naar Egypte
– De sterke tegen elkaar botsende politieke stromingen in Duitsland
– Pepijn van Houwelingen gaat in de Kamer opzoek naar de waarheid over het coronabeleid

Nummer 84 van Gezond Verstand valt vanaf woensdag 6 maart in de brievenbus en is ook te downloaden als pdf.

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.