Scroll Top

Nummer 85 (23 maart 2024)

Cover 85 1200px
Nummer 85 (23 maart 2024)
Cover 85 1200px
In deze uitgave

In editie 85 van Gezond Verstand doen we verslag van de complexiteit achter de machtsgreep van de afgelopen vier jaar, onthullend hoe de vermeende wetenschap tot speelbal is geworden van financiële en ideologische belangen.

We leggen bloot hoe pseudowetenschap de overhand heeft gekregen, gefinancierd en gepropageerd door hen die er belang bij hebben de publieke opinie te manipuleren en échte wetenschappelijke ontdekkingen te onderdrukken. Daarbij komt de rol van grafeen in de Covid-crisis uitvoerig aan bod.

Verder beschrijven we de mechanismen achter de creatie van zogenaamde wetenschap, van de overgang van nepwetenschap naar algemeen geaccepteerde ‘waarheid’. Daarnaast stellen we serieuze vraagtekens bij de fundamenten van onze kennis over de oerknaltheorie en Darwinistische evolutie.

Verder in deze editie o.m.:
Grafeen grote boosdoener in coronabedrog
– Ngo’s voedseldwingelandij via supermarkten
– Het grote medicijntekort
– Geopolitieke update over Turkije en China
EU probeert via strijd Rusland één staat te worden

Voordracht van Karel van wolferen:
Link naar video

Artikelen in deze uitgave
Clear Filters

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.