Scroll Top

Kabinetsformatie zonder Wilders? EU troepen naar Oekraïne? | Editie 85

Thumbnail voordracht website
Kabinetsformatie zonder Wilders? EU troepen naar Oekraïne? | Editie 85 + Q&A

Karel van Wolferen herinnert ons eraan dat we al 4 jaar lang in een vrijheidsbeperkende machtsgreep zitten. Het was namelijk op 11 maart 2020 dat premier Rutte het geoorloofd achtte om een lockdown uit te roepen voor een zogezegd ‘gevaarlijk’ virus. De ‘pratende hoofden’ zoals onze redactie de nep-experts op mainstream TV ook wel noemen, hebben goed blootgelegd dat de wetenschap is gecorrumpeerd.

Naast meerdere artikelen over ‘de wetenschap’, belicht Karel hoe de 2030 Agenda invloed heeft op Nederland en dat we momenteel afstevenen op een buiten parlementaire formatie onder informateur Kim Putters. Op Europees niveau belichten we de oorlogsdrang van Frankrijk en Ursula von der Leyen haar campagne voor het Europees parlement.

En, groot nieuws! De Amerikaanse bestsellerauteur Naomi Wolf komt naar Nederland. Karel van Wolferen gaat haar interviewen en je kunt op 27 maart bij haar lezing zijn via deze link.

In deze editie

In editie 85 van Gezond Verstand doen we verslag van de complexiteit achter de machtsgreep van de afgelopen vier jaar, onthullend hoe de vermeende wetenschap tot speelbal is geworden van financiële en ideologische belangen.

We leggen bloot hoe pseudowetenschap de overhand heeft gekregen, gefinancierd en gepropageerd door hen die er belang bij hebben de publieke opinie te manipuleren en échte wetenschappelijke ontdekkingen te onderdrukken. Daarbij komt de rol van grafeen in de Covid-crisis uitvoerig aan bod.

Verder beschrijven we de mechanismen achter de creatie van zogenaamde wetenschap, van de overgang van nepwetenschap naar algemeen geaccepteerde ‘waarheid’. Daarnaast stellen we serieuze vraagtekens bij de fundamenten van onze kennis over de oerknaltheorie en Darwinistische evolutie.

Verder in deze editie o.m.:
– De EU die via strijd tegen het kwade Rusland één staat probeert te worden.
Grafeen als grote boosdoener in coronabedrog
– Ngo’s voedseldwingelandij via de supermarkten
– Het grote medicijntekort
– Geopolitieke update over Turkije en China en hun plaats in de wereldorde

Nummer 85 van Gezond Verstand valt vanaf woensdag 20 maart in de brievenbus en is ook te downloaden als pdf.

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.