Scroll Top

Nummer 82 (10 feb. 2024)

Nummer 82 min
Nummer 82 (10 feb. 2024)
Nummer 82 min
In deze uitgave

In de traditie van kritische en onthullende journalistiek doen we verslag van mondiale machtsverschuivingen. Zo beschrijven we hoe het westen de controle over de macht aan het verliezen is en de onterechte demonisering van Rusland, dat economisch Europa voorbij is gestreefd als de grootste economie van Europa. Ook leggen we de ongegronde kritiek van Nederland op Rusland bloot, waarbij we vraagtekens zetten bij de huidige politieke sentimenten.

Verder gaan we in op de fragiele financiën die de moderne technocratische staat ondersteunen en stellen we scherpe vragen over de authenticiteit van de klimaatnoodkreten van de elite, waarbij we de verborgen belangen onder de loep nemen. Bovendien werpen we een kritische blik op het recente Duitse volksopstand en de implicaties daarvan voor de politieke stabiliteit in Europa.

Bekijk hier de voordracht van Karel:
Zitten we op een keerpunt? Amerikaanse tweedeling, protesten, BRICS steunt Iran

Artikelen

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.