Scroll Top

Nummer 81 (27 jan. 2024)

Cover Gezond Verstand 81 V20 cover Chris kopie
Nummer 81 (27 jan. 2024, jaargang 4)
Cover Gezond Verstand 81 V20 cover Chris kopie

Deze uitgave belicht de groeiende boerenprotesten in Duitsland, die anders dan in Nederland, een fundament leggen voor een bredere volksopstand. Een van de belangrijkste inkomsten van Oekraïne, kinder- en orgaanhandel, wordt niet onbelicht gelaten. We vragen ons tevens af of 2024 het jaar zal zijn waarin het Westen zijn vertrouwen verliest, waarbij we de falende systemen en mogelijke kenteringen onder de loep nemen.

Daarnaast behandelen we de kwestie van de opzettelijke vermindering van de wereldbevolking, waarbij we ons richten op zowel moord als het belemmeren van voortplanting. Ook de voedselindustrie staat in de schijnwerpers, met een focus op de opkomst van kweekvlees en insecten, terwijl traditionele voedselbronnen worden ondermijnd.

Verder krijgt het Gates/Fauci complot tegen de wereldbevolking een gedetailleerde analyse, waarin we onthullen hoe deze machtige figuren aan de wieg stonden van de georkestreerde Covid-misdaad.

Verder in nummer 81:

– Controversiële spreidingswet heeft meerderheid door ommezwaai van de VVD,
– Geopolitieke spanningen in Jemen tonen zwakte VS,
– De misdaden van zowel Pfizer als EMA,
– Een overzicht van de diverse leugens en hun motivering,
– Poortwachters als handlangers van de overheid.

Nummer 81 van Gezond Verstand is (digitaal) beschikbaar vanaf woensdag 24 januari voor onze abonnees en is ook te downloaden als pdf.

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

Voordracht Karel van Wolferen

Gezond Verstand is weer terug! Natuurlijk schrijft de redactie over de boerenprotesten in Duitsland, de spreidingswet, Oekraïne, Jemen en het Gates/Fauci complot, maar het is juist aan hoofdredacteur Karel van Wolferen om uit te zoomen van deze details om de vijand beter te kunnen aanwijzen en de bijbehorende misdaden te identificeren. Daarnaast deelt Karel zijn recente ervaringen in Thailand om te belichten hoe het met de wereldwijde nieuwsvoorziening is gesteld.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.