Scroll Top

Korte berichten

GV artikel zonder cartoon (uil) (9)
Korte berichten

Vincent Praster

Dit artikel is alleen voor abonnees
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Rechtzaak tegen AstraZeneca

In Groot-Brittanieë hebben een aantal injectieslachtoffers een class action-aanklacht (groepsvordering) ingediend tegen AstraZeneca. Hierbij wordt door een aantal slachtoffers geprocedeerd namens alle gedupeerden en dit kan leiden tot torenhoge schadevergoedingen. De zaak is in eerste instantie aangespannen door Jamie Scott, die een dag na de Covid-‘vaccinatie’ een hersenbloeding kreeg. Zijn vrouw kreeg tot drie keer toe telefoon dat haar man zou overlijden, maar hij heeft het overleefd zij het wel met permanente hersenbeschadiging. Al in maart 2021, kort na de uitrol van de Covid-19-‘vaccins’, hebben wetenschappers een link gelegd tussen de ‘vaccins’ en een nieuwe ziekte: vaccine-induced immune thrombocytopenia and thrombosis (VITT, door een vaccin verzoorzaakte immuun trombocytopenie en trombose). AstraZeneca heeft altijd ontkend dat de injecties gevaar kunnen opleveren, maar heeft nu in een document voor het hooggerechtshof voor het eerst toegegeven dat het Thrombosis with Thrombocytopenia Syndrome (TTS, trombose-trombocytopenie-syndroom) kan veroorzaken, een aandoening die de gevaarlijke combinatie van bloedstolsels en een laag aantal bloedplaatjes tot gevolg heeft. De rechtszaak en de erkenning door AstraZeneca kunnen het begin zijn van massale rechtszaken wereldwijd, waarbij de farmaceutische industrie gedwongen kan gaan worden tot het betalen van enorme schadevergoedingen. Het kelderen van de beurskoersen kan een teken zijn dat beleggers hier ernstig rekening mee houden. De Britse overheid speelt hier wederom een dubieuze rol door de kosten van de verdediging van AstraZeneca te betalen. Behalve dat men zich af kan vragen waarom de overheid zoiets zou doen, is het uiteindelijk de belastingbetaler die door de overheid aangespoord is zich te laten injecteren die op mag draaien voor de kosten.

mRNA-injecties gebaseerd op kwaadaardige wetenschap

Professor Fukushima, de meest ervaren oncoloog van Japan, heeft het mRNA-‘vaccin’ een totaal mislukt product genoemd dat gebaseerd is op onbegrip, misleiding, cult-gedrag en kwaadaardige wetenschap. Artsen maken melding van turbokanker en razendsnel ontwikkelende kankergevallen die vóór de uitrol van de injecties niet voorkwamen. Tegen de tijd dat deze ontdekt worden, zijn ze inmiddels in een zeer vergevorderd stadium (stadium 4). Het feit dat slechts een deel van de kankersoorten een toename in de sterfte tonen, kan niet verklaard worden door een verlate screening of uitgestelde behandelingen door de maatregelen, reden waarom er diepgaand onderzoek moet komen naar de link met de mRNA-injecties. De media maken echter geen melding van turbokanker en het overlijden van mensen door het ‘vaccin’, en volgens Fukushima is er sprake van een significante crisis in gezondheidszorg, wetenschap en democratie. Als voorbeeld noemt hij de landen Israël, Palestina, Jordanië, Syrië en Egypte. Israël heeft een vroege en massale ‘vaccinatie’-campagne doorgevoerd en het resultaat is dat Israël het hoogste dodenaantal en de hoogste infectiegraad heeft van die landen. Volgens Fukushima mogen genetische ‘vaccins’ met het Drugs Delivery System gebaseerd op nanodeeltjes, nooit meer toegepast worden en is het een schande voor de mensheid dat ‘we’ dit gedaan hebben.

Ontsloten data over ‘bijwerkingen’ geven alarmerend beeld

De Nederlandse data-expert Wouter Aukema heeft samen met softwareontwikkelaar Twan van der Poel een dashboard ontwikkeld waar in één oogopslag de schadelijke gevolgen van de injecties zichtbaar worden. Het betreft de gegevens van het Europese Geneesmiddelenbureau EMA, dat wettelijk verplicht is om de gegevens over geneesmiddelenbijwerkingen beschikbaar te stellen. In de praktijk wordt dit echter op een zodanige manier aangeboden dat het nagenoeg onmogelijk is om de data te kunnen analyseren. Om alles te kunnen verkrijgen zijn letterlijk tienduizenden muisklikken in de EMA-website nodig, zodat geen enkele arts in staat is om een zinnig overzicht te verkrijgen. Aukema en Van der Poel hebben het downloaden van 15 miljoen ‘case safety reports’ over de laatste twintig jaar van 6.000 geneesmiddelen – waaronder de experimentele Covid-injecties – geautomatiseerd, waardoor in twee uur de gegevens van de complete EMA-database in bezit te krijgen zijn. Op basis hiervan hebben ze een dashboard ontwikkeld die artsen en wetenschappers in staat stelt om grondig onderzoek te gaan doen naar de gemelde schadelijke gevolgen van de injecties. Op betrekkelijk eenvoudige wijze kunnen in dit dashboard grafieken en visuele representaties getoond worden, die in één oogopslag de schadelijke gevolgen van de uitrol van de injecties tonen. Als eerste valt op dat de meestgemelde ‘bijwerking’ van de injecties die mensen zou moeten beschermen tegen Covid-19, nu juist Covid-19 is. Daarnaast schoot direct na de uitrol van de eerste injecties het aantal gemelde ‘bijwerkingen’ van de Covid-injecties omhoog naar een niveau dat drie keer zo hoog was als alle gemelde bijwerkingen van alle andere 6.000 geneesmiddelen bij elkaar. Verder schoten na januari 2023 de gemelde bijwerkingen van een aantal geneesmiddelen abrupt omhoog, met name die van een geneesmiddel dat verstrekt wordt aan patiënten met kanker in een vergevorderd stadium of bij wie kanker is teruggekeerd. Hiermee komen ook uit de EMA-database gegevens aan het licht die wijzen op een verband tussen de mRNA-(booster)injecties en turbokanker.

Privacywetgeving belemmert oversterfte-onderzoek

Op 1 januari 2020 is een wetstoevoeging in Nederland in werking getreden waardoor pathologisch onderzoek alleen toegestaan is als de overledene bij leven schriftelijke toestemming daarvoor heeft gegeven of indien er sprake is van een verdenking van een strafbaar feit. Anne Merel Kloosterman, die zelf injectieschade heeft opgelopen en de belangen van de Nederlandse injectieslachtoffers behartigt, heeft deze wetstoevoeging onder de aandacht gebracht. Met deze wetstoevoeging is kort voor het uitbreken van de ‘pandemie’ pathologisch onderzoek onmogelijk gemaakt en weegt de ‘privacy’ van mensen die overleden zijn blijkbaar zwaarder dan het leven en welzijn van de totale bevolking.

- Het artikel gaat hieronder verder -

Doe Gezond Verstand cadeau met 15% korting!

De Gift Card is een leuke manier om Gezond Verstand een kwartaal of een jaar lang cadeau doen. De Gift Card is digitaal verkrijgbaar én als pasje met daarop een unieke code + een feestelijke cadeau-enveloppe.
Abonnees krijgen 15% korting!

Gezond Verstand 6x cadeau doen
Op papier én digitaal
Normaal €24,- voor abonnees €20,-

Gezond Verstand 24x cadeau doen
Op papier én digitaal
Normaal €80,- voor abonnees €70,-

Voor het in het gareel houden van ondernemers kan Jetten terugvallen op zijn partijgenote Ingrid Thijsen, die cheffin is van de ondernemersclub VNO-NCW. Een bijkomstigheid is dat deze dame zich uitspreekt voor het optuigen van een ‘oorlogseconomie’ om Rusland op de knieën te krijgen. Zo moeten ondernemers gedetailleerd aan de overheid melden waaraan zij energie besteden, alle werknemers worden op de voet gevolgd. Supermarkten registreren de CO2-uitstoot van hun klanten, dat wordt allemaal centraal bijgehouden. Het energiebeleid van Jetten is een vangnet van controle waarin alles en iedereen verstrikt raakt.

Op last van Jetten is de kolencentrale Hemweg in Amsterdam gesloten. Dat bleek een foutje, de centrale is weer open. Trots als een pauw poseerde Jetten tegen de achtergrond van de centrale die hij de nek wilde omdraaien, met honderden ontslagen als gevolg. Voor het gebouw van de centrale was een poster van D66 te zien, met de tekst ‘wij halen hem weg’. Daarmee werd Jetten helaas niet bedoeld. In China zijn duizend nieuwe kolencentrales in aanbouw. Bij de Chinese overheid moet niemand komen aanzetten met verhalen over dreigende uitputting van fossiele brandstoffen. In Nederland wordt de bevolking aangepraat dat je pas fatsoenlijk bent indien je alleen maar overdag de wasmachine laat draaien en het opladen van de auto beperkt tot de middaguren. Er zijn mensen die dromen dat ze het klimaat helpen door het aantal computers in hun woning terug te brengen van twee tot één. Het kweken van ‘gutmenschen’ werkt de idiotisering in de hand. Daarmee wordt getracht de tegenstand tegen het ‘klimaatbeleid’ te breken. Het moet verborgen blijven dat het ‘klimaatbeleid’ neerkomt op overheveling van macht en geld naar de kleine bovenlaag. Van 2020 tot 2022 was Jetten verbonden aan de Trilateral Commission van de Rockefellers. De toegang van Rob Jetten uit Veghel tot de wereldelite was daarmee verzekerd. Het is zijn best bewaarde geheim.

Het geval-Jetten onthult de manier waarop de lichtgewichten promotie maken. Jetten beschikte over weinig werkervaring. Na drie jaar te hebben gewerkt bij de Zwolse vestiging van ProRail, dook hij op in de gemeenteraad van Nijmegen, waar hij meteen fractievoorzitter van D66 werd. Even later was hij Kamerlid en vervolgens minister. Volgens het vrouwenblad Linda lijdt Jetten aan hartritmestoornissen. Er is een pacemaker geïmplanteerd in zijn borstkas. Dat feit wist Rob maandenlang voor partner Sjoerd te verbergen, die na ontdekking van dit geheim, de relatie verbrak. De loopbaan van Jetten is geplaveid met oneerlijke gedragingen. Het is jammer dat Jetten, zoals hijzelf aangeeft, “zelf niet bidt tot God”.

– einde artikel –

Je las een Premium artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

X


Dit artikel is alleen voor abonnees
Login als abonnee of abonneer je om onbeperkt alle artikelen te lezen.
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.