Scroll Top

Kort nieuws

GV artikel zonder cartoon (uil) (9)
Kort nieuws

Vincent Praster

Dit artikel is alleen voor abonnees
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Niemand durft meer ‘veilig en effectief’ te zeggen in het Britse parlement

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen heeft verklaard dat de snelheid waarmee de feiten over injectieschade en injectiesterfte in de openbaarheid komen, exponentieel aan het stijgen is. In het parlement durft niemand meer het dogma ‘safe and effective’ te gebruiken. Nadat Rishi Sunak eerder al ineens de retoriek veranderde naar ‘the vaccines are safe’, omdat inmiddels bewezen is dat ze allesbehalve effectief zijn, laat men nu dus het complete dogma maar varen. Volgens Andrew Bridgen doen zij daar heel verstandig aan, want elke keer dat zij nu nog verkondigen dat de injecties veilig en effectief zijn, zullen zij vijf tot tien jaar aan hun gevangenisstraf toevoegen als het lukt om hen voor het gerecht te dagen.

Kansas en vijf andere staten klagen Pfizer aan

De procureur-generaal van Kansas heeft Pfizer in een civiele rechtszaak aangeklaagd, omdat Pfizer de bevolking heeft misleid door te verkondigen dat ze een ‘veilig en effectief Covid-19-vaccin’ hadden. Deze aanklacht sluit naadloos aan bij de Britse parlementsleden die het ‘safe and effective’-dogma niet meer durven te gebruiken en het toont aan dat er een enorme verschuiving plaatsvindt, waarbij de voorgeschreven werkelijkheid overal barsten begint te vertonen en zichtbaar aan het afbrokkelen is. Deze officiële aanklachten leveren zeer bruikbare opsommingen van feiten op en zullen de mensen die in de voorgeschreven werkelijkheid leven, verbijsterd achterlaten wanneer zij geconfronteerd worden met een hele reeks onweerlegbare feiten, waarvan ze in de waan waren gebracht dat het ‘nepnieuws’, ‘complottheorieën’, ‘wappietaal’ of andere kinderachtige termen betrof. Pfizer heeft uiterst belangrijke informatie opzettelijk verborgen gehouden: over de veiligheid voor zwangere vrouwen, over hartaandoeningen, over de effectiviteit tegen varianten en over het vermogen om de overdracht te stoppen. Pfizer prees de injecties aan als veilig voor zwangere vrouwen, terwijl ze aan het begin al wisten dat meer dan de helft van de zwangere vrouwen bijwerkingen hadden gemeld en 10% een miskraam heeft gekregen.

Zwangere vrouwen blijken daarnaast 17% meer bijwerkingen te hebben ondervonden dan gemiddeld in de bevolking. Ook op het gebied van myocarditis en pericarditis verklaarde Pfizer dat de injecties veilig waren, en de CEO, Albert Bourla, verklaarde dat er geen enkel onveiligheidssignaal gezien is tijdens het verstrekken van de miljarden doses. In werkelijkheid was Pfizer op de hoogte van het feit dat de Amerikaanse overheid, het Amerikaanse leger en overheden wereldwijd ontdekten dat Pfizers Covid-19-injecties myocarditis en pericarditis veroorzaakten. Pfizer heeft verder verklaard dat de injecties effectief waren tegen varianten, terwijl men over data beschikte dat ze maar voor minder dan de helft effectief waren. Doordat Pfizer erop aandrong dat Amerikanen zich zouden laten injecteren om hun dierbaren te beschermen, gaven zij een duidelijk signaal af dat de injectie de transmissie van het virus zou stoppen. In werkelijkheid heeft Pfizer nooit getest op transmissie nadat mensen geïnjecteerd waren. Het was een en al misleiding en bedrog vanuit Pfizer, en vanuit een andere hoek werd aangegeven dat Pfizer hierbij geheel onafhankelijk van de Amerikaanse overheid handelde en niet onder Operation Warp Speed opereerde. Dit zou betekenen dat er nog heel wat vuurwerk tussen de Amerikaanse overheid en Pfizer te verwachten valt.

- Het artikel gaat hieronder verder -

Het Gezond Verstand Cartoonboek

Het cartoonboek bevat een bonte verzameling van de beste, scherpste, mooiste en meest treffende cartoons uit Gezond Verstand.

Je maakt kennis met de cartoonisten, die je vervolgens meenemen in het creatieproces en stap voor stap laten zien hoe de cartoons tot stand komen. Waar komen de ideeën en inspiratie vandaan? Welke materialen gebruiken ze en wat vinden ze het mooiste en moeilijkste aan hun vak?

Normaal €42,50 voor abonnees €39,50

British Medical Journal voerde gecorrumpeerde wetenschap uit tijdens Covid-19

John Ioannidis, de meest geciteerde artsen-wetenschapper ter wereld en vooral bekend vanwege zijn publicaties op het gebied van meta-onderzoek (onderzoek naar onderzoek), heeft een onderzoek gedaan naar de publicaties in BMJ ten tijde van Covid-19. BMJ is het leidende tijdschrift wereldwijd op het gebied van ‘evidence based medicine’ en Ioannidis heeft nu onderzocht of er sprake was van vooroordelen bij de publicaties. Het is gebleken dat BMJ de publicaties van voorstanders van agressieve Covid-maatregelen ernstig heeft voorgetrokken en massaal gepromoot, en daarmee heel sterk het wetenschappelijke beeld over Covid-19 heeft beïnvloed. Nadat John Ioannidis tijdens het begin van Covid-19 al aantoonde dat de infection fatality rate van Covid-19 volledig overeenkwam met een (ernstige) seizoensgriep en er dus helemaal niets was om ons bijzondere zorgen over te maken, toont hij nu aan dat gezaghebbende medische tijdschriften zich schuldig maakten aan gecorrumpeerde wetenschap en nepotisme (onterechte voorkeursbehandeling). Ioannidis legt wederom een enorm belangrijk puzzelstukje op zijn plaats in het kolossale Covid-bedrog.

Onderzoek in Tsjechië bevestigt batch-afhankelijke ernstige bijwerkingen BioNTech/Pfizer

In Tsjechië hebben onderzoekers op basis van officiële overheidsgegevens het aantal gemelde bijwerkingen per batch onderzocht en dit vergeleken met de resultaten van het alarmerende onderzoek dat in Denemarken is uitgevoerd, waarbij aan het licht kwam dat er enorme verschillen zitten in het aantal bijwerkingen tussen verschillende batches, waarbij de verschillen een factor 10.000 kunnen aannemen. Wat verder direct opvalt is dat het de kleinere batches zijn die zeer veel ernstige bijwerkingen veroorzaken, terwijl de veel grotere batches geen of nauwelijks bijwerkingen veroorzaken. De resultaten in Tsjechië van de negen batches die ook in Denemarken zijn toegediend, vertonen een zeer grote gelijkenis met de resultaten in Denemarken. Het is bevestigd dat het bepaalde kleine batches zijn die voor zeer ernstige bijwerkingen en overlijden zorgen, en het doet de vraag rijzen of de veel grotere onschuldige batches niet gewoon toegediende placebo’s waren. Het is in ieder geval een belangrijke wetenschappelijke doorbraak, op het gebied van deze materie die nu in veel meer landen onderzocht dient te worden om het patroon nog meer te kunnen bevestigen.

Negatieve effectiviteit van Covid-injecties bespreekbaar in Australië

In de Australian Journal of General Practice is in de ingezonden brieven opgeroepen om de daadwerkelijke effectiviteit van de Covid-injecties te gaan onderzoeken. De door de fabrikanten voorgespiegelde effectiviteit van ruim 90% is een gevolg van een ‘creatieve’ rekenmethode en het vermoeden bestaat al geruime tijd dat de daadwerkelijke effectiviteit van de injecties zeer laag of zelfs nihil is.

Er zijn ook talloze onderzoekresultaten, wereldwijd gepubliceerd, die wijzen op een totaal omgekeerd effect, waarbij de injecties de werking van het pathogeen dus juist versterken. Dit is niets minder dan een oproep om te onderzoeken of de injecties die de wereld van Covid-19 zouden gaan redden, in werkelijkheid mensen juist ziek maakten. Dit komt omdat de injecties immunosuppressie veroorzaken, het immuunsysteem onderdrukken dus, waarbij auto-immuunziekten en zelfs kanker op de loer kunnen liggen. Het in de vakliteratuur bespreekbaar maken van de reële mogelijkheid dat de injecties totaal niet werkzaam zijn en zelfs ernstige ziektes kunnen veroorzaken, kan als een doorbraak worden beschouwd met betrekking tot de zelfcensuur die de medische wereld tot nu toe in zeer ernstige mate heeft verlamd.

- Het artikel gaat hieronder verder -

Doe Gezond Verstand cadeau met 15% korting!

De Gift Card is een leuke manier om Gezond Verstand een kwartaal of een jaar lang cadeau doen. De Gift Card is digitaal verkrijgbaar én als pasje met daarop een unieke code + een feestelijke cadeau-enveloppe.
Abonnees krijgen 15% korting!

Gezond Verstand 6x cadeau doen
Op papier én digitaal
Normaal €24,- voor abonnees €20,-

Gezond Verstand 24x cadeau doen
Op papier én digitaal
Normaal €80,- voor abonnees €70,-

Injectiecampagnes veroorzaken oversterfte in Duitsland

Terwijl in Australië de vraag is gerezen of het misschien zinvol zou kunnen zijn om een mogelijke negatieve effectiviteit van de injecties te gaan onderzoeken, is in Duitsland al een onderzoek gepubliceerd waaruit overduidelijk blijkt dat de injecties zorgen voor oversterfte. Na het eerste ‘pandemie’-jaar, waarin vooral de meest kwetsbare mensen zijn overleden, zouden de hieropvolgende jaren een lager sterftecijfer moeten tonen. Ook zouden de ‘vaccinaties’ moeten zorgen voor een lagere sterfte. In de realiteit is de oversterfte juist sterk gestegen. Hierbij tekenen zich twee overduidelijke patronen af: de oversterfte werd veroorzaakt in de maanden dat de massale injectiecampagnes plaatsvonden, en de oversterfte nam toe bij een hogere injectiegraad. Hoe meer er geprikt werd, hoe hoger de sterfte was. Het is niet alleen compleet tegengesteld aan hetgeen verwacht mocht worden, het toont ook onweerlegbaar aan dat de injecties verantwoordelijk zijn voor de oversterfte. Thierry Baudet sprak drie jaar geleden al over de ‘gifspuit’, en inmiddels is het wetenschappelijk gerechtvaardigd om de verantwoordelijke politici en medici eens te confronteren met de term ‘euthanasiespuit’.

‘Vaccinaties’ redden geen levens, ze verhogen juist de sterfte

In Italië is uit een onderzoek gebleken dat het pertinent onjuist is wat veel politici en medici tot dusver – volledig ongefundeerd – hebben verklaard, namelijk dat de ‘vaccins’ veel levens hebben gered. Uit data van de Italiaanse nationale gezondheidszorg blijkt namelijk dat de Covid-19-mortaliteit niet af- maar toenam met het aantal injecties. Eén of meerdere injecties zijn een belangrijk signaal voor de toename van sterfte, door allerlei verschillende oorzaken. Ook dit is een keiharde link tussen de injecties en sterfte, die inmiddels in de peer-reviewed literatuur is opgenomen.

Wetenschap brengt slag toe aan pseudo-wetenschap

Het onafhankelijke Landelijk Orgaan Wetenschappelijke Integriteit (LOWI) heeft geoordeeld dat dr. Rogier Louwen, die door het Erasmus MC op staande voet was ontslagen – omdat hij aantoonde dat de PCR-test niet in staat is om SARS-CoV-2 te detecteren en zich kritisch uitliet over de ‘vaccins’ – heeft geoordeeld dat hij niet de wetenschappelijke integriteit heeft geschonden, zoals het Erasmus MC hem verwijt. Het LOWI adviseerde tegelijkertijd om zijn onderzoek, dat de ‘tekortkomingen’ van de PCR-test aantoont, opnieuw te publiceren. Het onderzoek staat inmiddels alweer op de Zenodo-server. Deze zaak kan als een doorbraak gezien worden, omdat het onderzoek nu peer-reviewed en vervolgens gepubliceerd kan gaan worden dat de PCR-test op zijn zachtst gezegd ‘suboptimaal’ is. In de volksmond is deze PCR-test een doelbewust krakkemikkige test, waarmee door middel van bedrog een schijnpandemie gecreëerd kon worden. Bij dat alles speelt Marion Koopmans van het Erasmus MC een zeer kwalijke en belangrijke rol.

 

Wat vertel ik mijn medemens?

  1. Pfizer wist aan het begin al dat meer dan dehelft van de zwangere vrouwen bijwerkingen hadden gemeld.
  2. Het onderzoek dat aantoonde dat de PCR-test niet in staat is om SARS-CoV-2 te detecteren is weer openbaar.

– einde artikel –

Je las een Premium artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

X


Dit artikel is alleen voor abonnees
Login als abonnee of abonneer je om onbeperkt alle artikelen te lezen.
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.