fbpx
Scroll Top

Korte berichten

88 MP Andrew Bridgen in Lagerhuis over oversterfte
Korte berichten

Vincent Praster

Toenemend bewijs voor link Covid-19-injecties met kanker
Uit nieuw onderzoek blijkt dat de productie-procedure die het mogelijk maakte om mRNA-injecties als ‘vaccin’ te verkopen, kanker kan veroorzaken. Het gaat om het modificeren van mRNA, waarbij uridine vervangen wordt door pseudo-uridine. Dit proces maakt het mRNA oncogeen, wat betekent dat Covid-19-mRNA kankerverwekkend kan zijn. Hetzelfde zou kunnen gelden voor de vaccins tegen kanker die farmaceuten zoals Moderna op basis van de mRNA-techniek ontwikkelen, deze zouden kanker juist kunnen verergeren. Eind vorig jaar hebben de twee uitvinders van deze mRNA-modificatie de Nobelprijs voor de Geneeskunde gekregen vanwege het mogelijk maken van de Covid-19-injecties. In Zweden zijn daarop op diverse plaatsen duizenden mensen met een kaarswake (optocht) de straat op gegaan voor de slachtoffers van de mRNA-injecties en om te protesteren tegen het uitreiken van de hoogste wetenschappelijke onderscheiding voor de ontwikkeling van injecties die een centrale rol spelen in de allergrootste misdaad in de geschiedenis der mensheid.

Dit artikel is alleen voor abonnees
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Covid-19-injecties niet getest op carcinogeniteit
Uit via de Freedom of Information Act vrijgegeven documenten van het Center for Biologics Evaluation and Research (CBER), een afdeling van de FDA, blijkt Pfizer/Biontech de Covid-19-injecties simpelweg niet getest te hebben op carcinogeniteit. Als reden wordt aangevoerd dat de injecties “geconstrueerd zijn met lipiden en RNA waarvan niet verwacht wordt dat deze kankerverwekkend potentieel hebben”. Daarnaast was het volgens de WHO in 2005 “niet noodzakelijk om te testen op carcinogeniteit om de ontwikkeling en goedkeuring van ‘vaccin’-producten tegen besmettelijke ziekten te ondersteunen”. Het risico op het ontstaan van kanker werd totaal onbelangrijk gevonden bij het ontwikkelen van injecties voor de complete wereldbevolking, tegen een ziekte die voor meer dan 99,9% van de mensen volledig ongevaarlijk was.

Covid-19-injecties ook niet getest op genotoxiciteit
Uit de vrijgekomen documenten blijkt eveneens dat Pfizer/Biontech geen testen heeft uitgevoerd om te onderzoeken of het mRNA dat de levende cellen binnendringt, het genetische materiaal van de cel kan beschadigen of verstoren, hetgeen zou kunnen leiden tot tumorvorming (kanker). Ook hier beroept Pfizer/Biontech zich op WHO-richtlijnen uit 2005 waarbij niet verwacht wordt dat RNA en lipide nanodeeltjes DNA-schade en daardoor kanker kunnen veroorzaken. In datzelfde jaar deden de Nobelprijswinnaars Karikó en Weissman hun ontdekking dat door het toepassen van gemodificeerd mRNA het aangeboren immuunsysteem omzeild kan worden zodat de spike-eiwit-productie op de celwand verhoogd wordt. De Nobelprijs voor de Geneeskunde is daarmee uitgereikt voor de ontdekking van een kankerverwekkende modificatie om het aangeboren immuunsysteem te omzeilen waardoor het mogelijk is geworden dat mRNA-injecties de eigen lichaamscellen in zeer grote aantallen eiwitten laten produceren die schadelijk zijn voor het hart.

Hoofd Volksgezondheid Florida waarschuwt voor DNA-integratie
Joseph Ladapo, hoofd Volksgezondheid van Florida, heeft begin januari dit jaar uitgesproken dat de FDA geen bewijs heeft aangeleverd waaruit blijkt dat er getest is op DNA-integratie, wat onder andere invloed kan hebben op genen die gezonde cellen in kankercellen kunnen veranderen. Hiermee heeft de FDA de eigen richtlijnen uit 2007 naast zich neergelegd, waarbij het risico op kanker als onbelangrijk beschouwd wordt in het kader van het uitrollen van mRNA-injecties. Volgens Ladapo zijn hierdoor de mRNA-injecties ongeschikt om toegepast te worden op mensen.

Verantwoordelijken ontkennen zonder onderzoek
De massamedia, pratende hoofden, Google en fact-checkers reageren zoals te doen gebruikelijk direct met een stelselmatige resolute ontkenning van het ontdekte mogelijke probleem dat nog nader onderzocht dient te worden. Ondanks dat keer op keer na enige tijd uit onderzoek blijkt dat hetgeen ze direct resoluut ontkend hebben toch realiteit blijkt te zijn, blijft men dit onprofessionele gedrag vertonen. Dr. Céline Gounder, lid van de door Joe Biden ingestelde Covid-19-adviescommissie, verscheen op CBS om te verkondigen dat Ladapo spreekt over de in de injecties aanwezige DNA-verontreinigingen die oncogenen kunnen activeren en zodoende kanker kunnen veroorzaken. Volgens haar noemen ‘antivaxers’ dat turbokanker, waarbij ze direct zegt dat zoiets niet bestaat. Terwijl wereldwijd medisch wetenschappelijk onderzoek wijst op een nieuw fenomeen, en oncologen de noodklok luiden over een explosieve toename van kankergevallen, die ook nog eens zeer agressief zijn en waaraan jonge mensen binnen enkele weken komen te overlijden, vegen de personen die verantwoordelijk zijn voor het desastreuze Covid-19-beleid dit zonder enige onderbouwing met een resolute ontkenning van tafel. Hieruit blijkt dat de hoofdverantwoordelijken voor de ‘pandemie’-afhandeling zich totaal niet met wetenschap bezighouden.

Om te voorkomen dat er inhoudelijk gesproken gaat worden, geeft Gounder aan dat het ‘draaiboek’ van ‘antivaxers’ bekend is, en dat zij daarop kan anticiperen. Ze noemt als voorbeeld dat wanneer mensen de titel ‘medical doctor’ hebben, dit niet wil zeggen dat het ‘experts’ zijn. Ook uitvaartondernemers en balsemers zijn volgens haar geen ‘experts’. Daarnaast hebben volgens haar velen als doel producten te verkopen of nieuwe abonnees voor bijvoorbeeld Substack te werven. Naast het feit dat uitvaartondernemers en balsemers volgens haar niets mogen zeggen over fenomenen die zij opmerken sinds de uitrol van de injecties, kan wat zij doet psychologische projectie genoemd worden: het beschuldigen van anderen van wat je zelf doet. Bill Gates is geen medical doctor, Anthony Fauci is een ‘expert’ die steevast overal naast zit, en de mRNA-injecties zijn een kolossaal mondiaal verdienmodel van de farmaceutische industrie.

Kort na de plotselinge dood van haar man Grant Wahl – de journalist en LHBTQ+-activist die tijdens het WK voetbal in Qatar op de tribune aan een gescheurde aorta overleed – heeft zij op zeer koele wijze tijdens een interview hierover gesproken. Verblind door het geloof in de injecties ontweek ze het verband met het ‘vaccin’ door in de slachtofferrol te kruipen en aan te geven dat ‘antivaxers’ haar rouwproces als wapen gebruiken. Wel heeft ze begrip voor sommigen die sceptisch zijn, omdat er een lange traditie is van ‘medisch racisme’ in de VS. Dit soort uitspraken typeert vele Covid-beleidsmakers; elke vorm van logica wordt onderdrukt en alles draait om emotie, een combinatie waarbij krankzinnigheid hoogtij kan vieren.

88 MP Andrew Bridgen in Lagerhuis over oversterfte

Japans onderzoek linkt booster aan kanker en oversterfte
In Japan is een onderzoek uitgevoerd op basis van door de Japanse overheid gepubliceerde statistische gegevens. Dit onderzoek richt zich specifiek op oversterfte aan kanker, in Japan met 25% de belangrijkste doodsoorzaak. Door de grote bevolkingsdichtheid van 123 miljoen, de hoge injectiegraad en de hoge nauwkeurigheidsgraad van overlijdensakten is Japan een ideaal land voor dit onderzoek.  Van de Japanners heeft 80% de eerste twee injecties genomen, 68% de derde en 45% de vierde dosis. In het eerste ‘pandemie’-jaar had Japan geen oversterfte, er was zelfs sprake van ondersterfte, en er was geen oversterfte door kanker.

Na het starten van de mRNA-injecties zien we de inmiddels bekende trendbreuk ook hier opduiken. De jarenlang dalende trend in oversterfte wordt doorbroken met significant toenemende oversterfte in 2021, die in 2022 nog eens zeer sterk steeg. Ook de oversterfte door kanker vertoonde een trendbreuk met een oversterfte in 2021, die in 2022 verdubbelde.

Bij het analyseren van de sterfte per maand is een overduidelijke correlatie te zien tussen de injectiecampagnes en pieken in de oversterfte door kanker. Sinds de boostercampagnes is er zelfs sprake van structurele oversterfte. Het feit dat dit gaat over sterfte door kanker is zeer alarmerend. Het betreft mensen die zeer kort na het injecteren zijn overleden aan een ziekte die zich normaliter veelal pas na jaren manifesteert. Ook in Japan wijst dit op het verschijnsel turbokanker.

Een ander alarmerend signaal is dat de oversterfte door kanker in nagenoeg alle leeftijdsgroepen van ondersterfte in 2020 is overgegaan naar oversterfte in 2021, en vervolgens in 2022 nog verder is gestegen. In het booster jaar 2022 is er duidelijk een verschijnsel dat wijst op turbokanker zichtbaar, het meest significant bij 75- tot 85-jarigen, maar ook in de leeftijdscategorieën tussen 30 en 60 jaar.

Hoewel de sterfte door alle kankersoorten sterk is gestegen, is deze stijging niet evenredig verdeeld over de diverse soorten. De boosters zorgen voor een stijging in ongeveer de helft van de kankersoorten, waarbij direct opvalt dat de grootste stijgingen zich voordoen bij leukemie-, prostaat- en eierstokkanker en tevens een duidelijke correlatie vertonen met borstkanker. Deze soorten zijn gevoelig voor het hormoon oestrogeen en dit ligt geheel in lijn met de alarmerende constateringen direct na het begin van de injectiecampagnes, waar melding werd gemaakt van het feit dat de injecties grote schade aanrichten aan het voortplantingssysteem.

Beurskoers Pfizer keldert
Sinds begin 2023 is de beurskoers van Pfizer in een rechte lijn naar beneden gegaan en gehalveerd. De boosters worden uiteraard nog maar door een zeer klein deel van de bevolking genomen, waardoor men zich genoodzaakt zag om nieuwe paniek te creëren door middel van de hypothetische ‘disease-X’ die momenteel wordt gepresenteerd als ‘H5N1 vogelgriep’. Een andere plausibele verklaring voor het ineenstorten van de beurskoers is dat beleggers de tekens aan de wand zien in de vorm van het in een stroomversnelling naar buiten komen van de feiten over structurele oversterfte en turbokanker. Naast de cijfers van de levensverzekeringen brengen de beurskoersen ook hier een duidelijke tendens in beeld, die de overheidsinstanties uit alle macht in de doofpot willen houden. Een duidelijk signaal dat de gezondheid en het leven van mensen ondergeschikt is gemaakt aan financiële belangen en macht.

- Het artikel gaat hieronder verder -

Doe Gezond Verstand cadeau met 15% korting!

De Gift Card is een leuke manier om Gezond Verstand een kwartaal of een jaar lang cadeau doen. De Gift Card is digitaal verkrijgbaar én als pasje met daarop een unieke code + een feestelijke cadeau-enveloppe.
Abonnees krijgen 15% korting!

Gezond Verstand 6x cadeau doen
Op papier én digitaal
Normaal €24,- voor abonnees €20,-

Gezond Verstand 24x cadeau doen
Op papier én digitaal
Normaal €80,- voor abonnees €70,-

Cardiovasculaire symptomen na de injectie
In Saudi-Arabië is een onderzoek uitgevoerd onder meer dan achthonderd mensen uit diverse leeftijdsgroepen. Dit is gebeurd middels een online enquête, een ideale manier om informatie in te winnen na een tijd waarin voor velen de groepsdruk bepalend is geweest voor de beslissing zich te laten injecteren. Uit dit onderzoek blijkt ruim 27% een door een arts geconstateerde cardiologische complicatie te hebben opgelopen door de injectie, en ruim 15% is hierdoor op de intensive care beland. Hoewel dit een kleinschalig onderzoek is, geven de hoge percentages de noodzaak aan voor een grootschalig wereldwijd onderzoek naar deze ‘vaccins’, die dus ook hartbeschadigingen blijken te veroorzaken.

MP Andrew Bridgen in Lagerhuis over oversterfte
Het onafhankelijke Britse parlementslid Andrew Bridgen heeft tijdens een Covid-19-debat twintig minuten lang gesproken over alle misdadigheid rondom de injecties. Terwijl de publiekstribune afgeladen vol zat met burgers, was het Lagerhuis zelf nagenoeg uitgestorven. Na het beëindigen van zijn betoog met een oproep om per direct alle mRNA-injecties in mens en dier te stoppen, reageerde het publiek met een massaal gejuich. De Kamervoorzitter dreigde hierop met een ontruiming van de tribune. Het publiek zit achter een grote glazen wand. Dit symboliseert de toestand van de maatschappij; tussen de bevolking en de politici die de bevolking zouden moeten vertegenwoordigen zit een gigantische denkbeeldige glazen wand. Het massaal wegblijven van politici bij een debat over het grootste medische schandaal ooit, toont aan dat de politici zich bewust loskoppelen van de realiteit. Een bevolking die zich laat vertegenwoordigen door lieden die schitteren door afwezigheid en zich doelbewust loskoppelen van de realiteit, roept onheil over zichzelf af.

Andrew Bridgen wordt, net als anderen die zich bezighouden met het analyseren van feiten, uitgemaakt voor van alles en nog wat, en in dit geval voor ‘antivaxer’. Dit, terwijl hij twee injecties genomen heeft en daardoor vaccinatieschade heeft opgelopen. Zijn boodschap is dat de oversterfte gelinkt kan worden aan de ‘vaccins’, die allesbehalve veilig en effectief zijn.

Het onderzoeken van de link tussen de injecties en de oversterfte wordt echter door de overheid gedwarsboomd, doordat er gestopt is met het verstrekken van overlijdensgegevens die onderverdeeld zijn in geïnjecteerd en ongeïnjecteerd. Nu de bevolking massaal geïnjecteerd is en de plotseling optredende oversterfte wel eens gelinkt zou kunnen worden aan de injecties, vindt de overheid het blijkbaar niet meer nodig om dit onderscheid te maken. Daarnaast is de berekeningsmethode voor oversterfte gewijzigd, is er ineens een grote oversterfte in 2020 opgedoken en wordt de huidige grote oversterfte weg-gemarginaliseerd. Het achterhouden van belangrijke data en het creatief boekhouden wijst op een grote doofpot door de overheid.

Alleen antistoffen aan de oppervlakte van de luchtwegen en longen kunnen Covid-19-infecties voorkomen. Antistoffen in het bloed kunnen dat niet. Men wist dat injecties in de bovenarm nooit infecties door respiratoire virussen kunnen voorkomen, en dat verklaart waarom er nooit getest is op het beschermen tegen infectie. Een injectie die niet beschermt tegen infectie is niet effectief, op het gebied van veiligheid wordt het nog ernstiger. Bij een traditioneel vaccin wordt een geïnactiveerde ziekteverwekker gebruikt, zodat er een immuunrespons opgewekt wordt zonder gevaar te lopen de ziekte te krijgen. Bij de mRNA-injecties wordt het gevaarlijke spike-eiwit in zijn geheel gebruikt, waarbij het  door het hele lichaam verspreid wordt en in alle organen schade aanricht. Een proces dat maanden of zelfs jaren kan aanhouden. Daar bovenop komt ook nog eens het grote gevaar van het ontstaan van (turbo)kanker. Andrew Bridgen heeft hiermee op niet mis te verstane wijze de akelige feiten over de injecties in het Lagerhuis opgesomd.

– einde artikel –

Je las een Premium artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

X


Dit artikel is alleen voor abonnees
Login als abonnee of abonneer je om onbeperkt alle artikelen te lezen.
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.