fbpx
Scroll Top

Rijk worden door ‘vaccins’ en hun bijwerkingen

87 Rijk worden door ÔÇÿvaccinsÔÇÖ en hun bijwerkingen
Rijk worden door ‘vaccins’ en hun bijwerkingen

Bert Egberts

Medicijnen zonder bijwerkingen, zowel vrij verkrijgbaar als op recept, bestaan niet. De overeenkomst tussen paracetamol en een chemokuur is dat ze beide een scala van bijwerkingen kunnen hebben, hoewel totaal verschillend en met een compleet ander werkingsmechanisme. Deze neveneffecten staan vermeld in de bijsluiter die de patiënt zelf kan lezen, of door de arts worden verteld. De meest bekende bijwerkingen zijn: hoofdpijn, duizeligheid, maag-darmklachten, overgevoeligheid of allergie, gewenning en verslaving, concentratiestoornissen, seksuele stoornissen, nier- en leverstoornissen, alsook de wisselwerking met andere medicijnen. Het spreekt voor zich dat deze informatie noodzakelijk is. Maar iedere medaille heeft een keerzijde. Het is namelijk ook een manier van de farmaceutische industrie om zich in te dekken voor juridische consequenties. Ook al is de kans minimaal, iedere bijwerking wordt in de bijsluiter vermeld, zodat altijd gezegd kan worden dat de patiënt het had kunnen weten, waardoor een eventuele schadeclaim is gedoemd te mislukken.
Dit artikel is alleen voor abonnees
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

De bijwerkingen kunnen ook het doel hebben dat er middelen beschikbaar komen om die bijwerking te behandelen, of dat het medicijn erger is dan de kwaal en vervangen moet worden door een veel duurder middel. Tot zover kan een en ander nog enigszins als acceptabel worden ervaren.

Geheel anders wordt het wanneer Big Pharma middelen op de markt gaat brengen terwijl er nog helemaal geen ziekte voor bestaat of waar geen behoefte aan is. Dan trekt de industrie de trukendoos open door een ziekte met ernstige symptomen te creëren. Vervolgens wordt het ‘wondermiddel’ geïntroduceerd om deze nieuwe ziekte te voorkomen of te behandelen. Deze desinformatie rond de promotie van een geneesmiddel en/of een vaccin begint altijd met een sluwe, goed ontworpen propagandacampagne van Big Pharma ter waarde van miljarden dollars. De publieke media zijn alleen geïnteresseerd in informatie die gemakkelijk kan worden verzameld uit populaire medische tijdschriften (die gefinancierd worden door Big Pharma) of uit persberichten van diezelfde farmaceutische bedrijven, of afkomstig is van particuliere onderzoeksbedrijven die de onderzoeken voor grote sommen geld uitvoeren. Het grootste deel van de medische wereld neemt vaak klakkeloos deze desinformatie over, en samen met de propagandamachine leidt dit tot angst bij een forse bevolkingsgroep met als gevolg dat menigeen bereid is slaafs het voorgeschreven beleid te gehoorzamen. Dit onethische verdienmodel van deze rijkste industrie ter wereld leidt in de maatschappij tot onaanvaardbare situaties zoals hieronder wordt beschreven.

Het SARS-CoV-2-virus
De gecreëerde pandemie met dit virus is in maart 2020 van start gegaan, waarna steeds meer mensen zijn gaan inzien dat er desinformatie wordt verstrekt door overheden, goedkeuringsinstanties en Big Pharma. In Gezond Verstand zijn talrijke artikelen verschenen over SARS-CoV-2, de bijwerkingen van de injecties en de hoofdrol van de farmaceutische industrie. Daarom nu aandacht voor twee andere discutabele medische interventies.

87 Rijk worden door ÔÇÿvaccinsÔÇÖ en hun bijwerkingen

Het Humaan Papilloma Virus (HPV)
Dit virus, waarvan geen isolatierapport bestaat, zou verantwoordelijk zijn voor genitale wratten en verschillende vormen van HPV-kanker, zoals kanker aan de baarmoederhals, mond- en keelholte, vagina, schaamlippen, anus en penis. De industrie kwam op het idee een vaccin te ontwikkelen om dit virus te bestrijden, waardoor al deze vormen van kanker tot het verleden zouden gaan behoren. Er kan hiervoor geen vaccin gemaakt worden, omdat het zgn. HPV-virus nooit is geïsoleerd. Als men naar de incidentie kijkt, dat wil zeggen het aantal nieuwe gevallen van een ziekte die gedurende een bepaalde periode, meestal een jaar, is gediagnosticeerd, dan had de conclusie moeten zijn dat het maken van dit vaccin vanuit medisch oogpunt onethisch en zinloos is, omdat bovengenoemde aandoeningen zelden voorkomen.

Inmiddels is er een streep gehaald door de reclameslogan “Met 1 vaccin beschermd tegen 6 soorten kanker” van het ministerie van VWS. Volgens een rapport van de Gezondheidsraad is er geen bewijs dat de HPV-prik beschermt tegen kanker in de mond- en keelholte en tegen peniskanker.

Wat betreft baarmoederhalskanker, deze wordt ontdekt door het maken van een uitstrijkje van de baarmoedermond. De uitslag van het uitstrijkje wordt weergegeven in PAP1, PAP2, PAP3a en -3b, PAP4 en PAP5 (komt van Papanikolaou, een Grieks-Amerikaanse histoloog). Een voorstadium van deze kanker (PAP3a en -3b) kan binnen twee jaar spontaan genezen. Bij de laatste twee klassen (4 en 5) wordt behandeling toegepast en is de prognose gunstig. Het CDC meldt dat op vijftigjarige leeftijd meer dan 80% van de Amerikaanse vrouwen ooit besmet zal zijn met het HPV-virus en dat slechts 0,0015% eraan overlijdt. Uit statistische berekening blijkt dat 99,989% van de Amerikaanse vrouwen nooit baarmoederhalskanker krijgt. Daarbij komt ook nog eens het gegeven dat zestig miljoen Amerikaanse vrouwen jonger dan dertig jaar zijn, een leeftijdsgroep waarbinnen baarmoederhalskanker in wezen niet voorkomt.

Eenzelfde redenering geldt voor de andere bovengenoemde kankers voor vrouwen en mannen, die eveneens zeldzaam zijn. Toch wordt er dan besloten om alle jongens en meisjes vanaf tien jaar te laten injecteren met het vaccin Gardasil of Cervarix met twee tot drie injecties. Een interessante kwestie is hoeveel mensen geprikt moeten worden om één persoon te laten profiteren van de prik. Het blijkt dat er één miljoen meisjes geprikt moeten worden om bij vier tot vijf vrouwen baarmoederhalskanker te voorkomen. Omdat ongeveer 37% van deze vrouwen hieraan sterft, zullen in het meest gunstige geval één tot twee sterfgevallen per jaar voorkomen kunnen worden, mede ook omdat Gardasil en Cervarix niet hebben bewezen dat zij baarmoederhalskanker kunnen voorkomen.

- Het artikel gaat hieronder verder -

Doe Gezond Verstand cadeau met 15% korting!

De Gift Card is een leuke manier om Gezond Verstand een kwartaal of een jaar lang cadeau doen. De Gift Card is digitaal verkrijgbaar én als pasje met daarop een unieke code + een feestelijke cadeau-enveloppe.
Abonnees krijgen 15% korting!

Gezond Verstand 6x cadeau doen
Op papier én digitaal
Normaal €24,- voor abonnees €20,-

Gezond Verstand 24x cadeau doen
Op papier én digitaal
Normaal €80,- voor abonnees €70,-

In de bijsluiter van deze prikken staan uiteraard de meest voorkomende bijwerkingen als een pijnlijke arm en spierpijn, maar er wordt niet vermeld dat in deze prikken een neurotoxisch aluminiumadjuvans aanwezig is waarvan inmiddels steeds duidelijker wordt dat het een auto-immuunziekte kan veroorzaken mede door de aanwezigheid van genetisch gemanipuleerde eiwitantigenen. Bovenstaande gegevens samen met het feit dat één HPV-prik circa € 170 kost, levert het bewijs dat het een kolossaal verdienmodel is voor Big Pharma. Wat ouders te horen krijgen is niet voldoende om een weloverwogen beslissing te nemen, en artsen moeten weer leren hun kritisch denkvermogen te activeren om niet slaafs de frauduleuze reclamecampagnes van de farmaceuten op te volgen.

Het kinkhoestvaccin
Opnieuw wordt vandaag een veel toegepaste tactiek van de overheid en de media van stal gehaald door kinkhoest, maar ook mazelen, te bestempelen als een dodelijke ziekte. In maart 2024 zouden vier baby’s overleden zijn aan kinkhoest, zonder dat daarbij vermeld is hoe de diagnose is gesteld en of deze kindjes wel of niet gevaccineerd waren of mogelijk andere aandoeningen hadden. Kinkhoest kan heftig zijn voor het kind en de ouders, maar is normaal gesproken niet dodelijk. Elk jaar krijgen duizenden gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen kinkhoest. Het is een hoge uitzondering als een kind overlijdt aan deze ziekte. Het wordt wel de ziekte van honderd dagen genoemd, omdat het kind gedurende lange tijd last heeft van heftige hoestbuien. Het probleem voor een heel jonge baby is dat het nog niet kan hoesten en dus benauwd wordt. Een gezond kindje van één tot drie maanden hoort dan ook eigenlijk niet thuis op een kinderopvang.

Vanaf 1905 daalde het kinkhoest-sterftecijfer fors, evenals dat van vele andere infectieziekten, door verbetering van de hygiëne, schoon drinkwater en beter voedsel. De farmaceutische industrie zag daardoor haar omzet van anti-infectiemiddelen flink dalen en vond de oplossing in het vaccinatie-verdienmodel vanaf 1957, welke tot op de dag van vandaag een omzet van miljarden genereert. Sedert de start van de kinkhoestvaccinatie is de kinkhoest weer flink toegenomen. Allerlei veranderingen van het vaccin werden uitgeprobeerd, zonder resultaat.

Met de aanname dat door de dalende vaccinatiegraad de ziekte terugkomt, tracht men de schuld van een falend vaccin neer te leggen bij de ouders die ervoor kiezen om hun kind niet te laten vaccineren. Zelfs het absurde advies om zwangere vrouwen te vaccineren werd gegeven om de pasgeborene bescherming te geven, zonder een wetenschappelijke onderbouwing. De oorzaak is gelegen in het feit dat de kinkhoestbacterie (Bordetella pertussis) resistentie heeft opgebouwd tegen het vaccin en dat de op natuurlijke wijze verkregen weerstand verminderd wordt door vaccinatie – de antilichamen verdwijnen uit het lichaam.

Mogelijke bijwerkingen van kindervaccinaties (kinkhoest, mazelen, bof, rode hond) moeten minstens één of twee weken na de vaccinatie in de gaten worden gehouden: hoge koorts, roodheid en pijn op de plaats van de injectie, ontroostbaar huilen, shock, overmatig slapen, epilepsie, ontsteking van de hersenen en gedragsveranderingen. Wat men in het hoofd dient te prenten is dat een kinderziekte niet dodelijk is, dat de ouders van een ongevaccineerd kind niet schuldig zijn, en dat een kinkhoestvaccin nergens voor deugt.

– einde artikel –

Je las een Premium artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

X


Dit artikel is alleen voor abonnees
Login als abonnee of abonneer je om onbeperkt alle artikelen te lezen.
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.