fbpx
Scroll Top

Deining rond onthulde corona-leugens van de Duitse overheid

GV artikel zonder cartoon (uil) (9)
Deining rond onthulde corona-leugens van de Duitse overheid

Margreet Booij

Ook in Duitsland ontstonden vanaf het prille begin van de Covid-periode vragen over het ontstaan van het ‘virus’, de lockdown-maatregelen die werden genomen, de voorschriften over mondmaskers en vooral de opgedrongen inentingen. Net als in Nederland kwamen er ook in Duitsland geen afdoende antwoorden van de politiek, noch van de betrokken instanties. Na twee jaar lang procederen is het Paul Schreyer, van het online portaal Multipolar, nu gelukt om de duizend documenten rondom corona in handen te krijgen van het Robert Koch Institut (RKI). De informatie die daardoor naar buiten is gekomen heeft in het hele land – en zelfs over de landsgrenzen – veel commotie veroorzaakt. De natie wil nu openheid van zaken afdwingen, want de details van het corona-bedrog zijn nog lang niet geheel openbaar gemaakt. Politiek en media ijveren vooralsnog om die details verborgen te houden.
Dit artikel is alleen voor abonnees
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

In 2020 ontving het RKI € 108 miljoen van de staat voor haar activiteiten tijdens de corona-tijd, maar het heeft – net als Pfizer met de Pfizer-files – getreuzeld, vertraagd, verdraaid en geweigerd om met de hele waarheid daarover naar buiten te komen. Dit ondanks het feit dat er tussentijds steeds meer informatie naar buiten sijpelde en al heel snel bekend was dat het instituut tegen zijn eigen bevindingen in politieke orders opvolgde. Het Duitse argument om lockdowns te steunen was “omdat andere landen dat ook doen”.

Nog een voorbeeld van verhulling betreft de geheimhouding door Ursula von der Leyen van de miljardencontracten die zij met farmaceut Pfizer afsloot. Elke onderneming in Duitsland en daarbuiten moet handelsafspraken nauwkeurig documenteren, voor het geval er vragen over ontstaan. Men wil getekende contracten zien, evenals opdrachtdetails, leveringsbewijzen en facturen, en documenten betreffende kwaliteitscontrole. Als dat niet op orde is, krijgt men problemen met de belastingdienst of andere overheidsinstellingen, maar mevrouw Von der Leyen handelde het allemaal per sms af, om vervolgens even zo snel deze informatie weer te wissen en het af te doen met de mededeling dat ze haar telefoon is kwijtgeraakt.

De mainstream media, die keurig alle acties van de overheid goedpraatten, zijn nu in paniek en hun acties laten dat duidelijk zien. De één wil een beetje transparantie terwijl de ander ook in de toekomst alles onder de pet wil houden en doen alsof er niets aan de hand is. Het grote boulevardblad Bild, dat zich heel handig aan de zijde van Multipolar heeft geschaard, heeft het over de explosieve kracht van de RKI-files en blaast dit tot ongekende hoogte op, zoals het dit ook in januari deed met de boerenprotesten. Maar nadat Bild zich opwerpt als toonaangevend en alle aandacht naar zich toetrekt, laat het vervolgens dezelfde onderwerpen weer doodbloeden. Grote artikelen werden gepubliceerd over de boerenprotesten, juist op het moment dat de regering op omvallen stond, en deze artikelen leidden de aandacht ervan af. De coalitieregering van Scholz werd afgekraakt, om vervolgens met de demonstraties tegen rechts weer helemaal omarmd te worden, omdat het voor de ‘mensenrechten en de democratie’ zou opkomen. De regering wil het ook nu weer uitzitten en hier en daar een toezegging doen, maar men gaat in werkelijkheid – precies zoals met de boerenprotesten – helemaal niets doen.

Het RKI heeft zwartgelakte documenten afgegeven, terwijl de rechter volledige transparantie had verordend. Volgens het instituut is er zoveel zwartgelakt om haar medewerkers te beschermen tegen haat en hetze. Het gevaar is nu, dat er plotseling helemaal niet meer over deze documenten wordt gesproken. De reguliere media helpen daaraan mee; zo kopte Der Spiegel: ‘Veel lawaai om niets’. Ook de politiek doet een flinke duit in het zakje met Die Grünen, die zeggen dat het om een schijnschandaal gaat.

De AfD (Alternative für Deutschland) en BSW (Bündnis Sahra Wagenknecht) willen een enquêtecommissie. De CDU – zelf in de regering tijdens coronatijd en voorvechter van nog hardere lockdowns in april 2021 – wil nu in de oppositie plotseling openheid van zaken. Ondertussen is het beschuldigen over en weer al begonnen en is duidelijk dat het RKI met twee monden heeft gesproken. Intern heeft het geweten en gecommuniceerd dat de Covid-gezondheidsrisico’s te verwaarlozen waren, dat vaccinatieplicht niet raadzaam en zelfs onetisch was, lockdowns schadelijk en maskers zinloos. In de openbaarheid werd – tegen beter weten in – precies het tegenovergestelde beweerd. Het gremium, dat uit elf mensen bestond en soms enkele malen per week vergaderde, is – zo blijkt uit de files – bij geen enkele zitting voltallig geweest en maximaal met drie mensen, terwijl het om een zogenaamd ‘killervirus’ zou gaan.

- Het artikel gaat hieronder verder -

Doe Gezond Verstand cadeau met 15% korting!

De Gift Card is een leuke manier om Gezond Verstand een kwartaal of een jaar lang cadeau doen. De Gift Card is digitaal verkrijgbaar én als pasje met daarop een unieke code + een feestelijke cadeau-enveloppe.
Abonnees krijgen 15% korting!

Gezond Verstand 6x cadeau doen
Op papier én digitaal
Normaal €24,- voor abonnees €20,-

Gezond Verstand 24x cadeau doen
Op papier én digitaal
Normaal €80,- voor abonnees €70,-

Het RKI wist wat de bevolking ten onrechte werd aangedaan, maar ging desondanks gewoon door met steeds strengere maatregelen. Met geen woord werd gesproken over de grote demonstraties van tussen 500.000 en 1.300.000 mensen die o.a. in augustus 2020 werden georganiseerd, waarbij mensen door de politie werden neergeknuppeld. Men wist heel goed dat de maatregelen meer negatieve dan positieve gevolgen teweegbrachten en desondanks drukte men ze door, terwijl vele experts hadden gemeld dat maskers heel veel gezondheidsschade veroorzaakten. Ook wist het RKI donders goed dat kinderen in het geheel niet besmettelijk konden zijn en nauwelijks ziek werden. Het aantal ‘besmettingen’ was lager dan in de zomer van 2019, toen nog niemand van corona had gehoord. Tom Lausen, data-analist en auteur, heeft bekendgemaakt dat in 2020 per maand 200.000 mensen minder in het ziekenhuis lagen dan vóór de coronatijd, en over het hele jaar genomen 2,5 miljoen minder.

Het is duidelijk dat kinderen heel veel schade hebben opgelopen door lockdowns, thuisonderwijs, en samen met ouders, broertjes en zusjes thuis opgesloten zitten. Aan kinderen werd verteld dat wanneer zij hun handen niet zouden wassen na het spelen bij buurkinderen, een van de ouders ernstig ziek zou kunnen worden en sterven, wat ze dan hun hele leven met zich mee zouden dragen. Kinderen werden gebruikt om ouders te disciplineren, controleren en gehoorzaam te maken. Maar ook ouders die zelf angst hadden en hun kinderen twee jaar of langer hebben gedwongen overal en de hele dag maskers te dragen, hebben deze kinderen met een misschien wel levenslang trauma opgezadeld. Het ging vanaf dag één alleen om angst aanpraten.

Op 26 oktober 2023 werden de Pfizer-contracten gelekt en er is geprobeerd bij de Europese Commissie, het Europees Parlement, de Europese Raad en de Europese persagentuur een antwoord te krijgen op de vraag of deze authentiek zijn. Van de kant van de Europese Unie blijft het echter muisstil. De corona-inentingen van Pfizer bleken voor eigen risico te zijn. Pfizer zelf is vrijgesteld van verantwoordelijkheid voor schade; alle vervolgschade was voor rekening van de burger zelf. De druk om je te laten ‘vaccineren’, die Jens Spahn destijds als minister van Volksgezondheid steeds verder opvoerde, was enorm. Hij zei: “Nog steeds zijn er mensen die denken dat het allemaal wel meevalt met deze ziekte. Die zou ik het liefst meeslepen naar de intensivecare-units in de ziekenhuizen om ze te laten zien wat zij met hun onverantwoordelijke gedrag kunnen aanrichten.”

Men heeft massaal de Code van Neurenberg genegeerd, die geweld, dwang, list en bedrog verbiedt. In 2020 begon het coronabedrog en nu is de volgende misdaad in de maak, want de ‘stoplichtregering’ denkt er met een verontschuldiging vanaf te zijn. De paniek is ondertussen groot, want Lauterbach (SPD) en Dahmen (Die Grünen) beweren dat het Kremlin achter de onthullingen zit, en daartegen moet volgens hen de Duitse staat worden verdedigd. Men weet ook al hoe. Dit moet de bouwsteen worden voor het censureren van X en Multipolar.

Inmiddels heeft het volgende schandaal zich alweer aangediend. De Covid-testcentra, die als paddenstoelen uit de grond schoten, werden vrijwel niet gecontroleerd en dat heeft op grote schaal fraude teweeggebracht.

– einde artikel –

Je las een Premium artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

X


Dit artikel is alleen voor abonnees
Login als abonnee of abonneer je om onbeperkt alle artikelen te lezen.
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.