Scroll Top

Nummer 93 (13 juli 2024)

Gezond Verstand 93 V16 cover Chris
Nummer 93 (13 juli 2024)
Gezond Verstand 93 V16 cover Chris
In deze uitgave

Oorlog of vrede? In Gezond Verstand nummer 93 wordt hier veel over geschreven. Zo kwam Poetin met een verrassend vredesvoorstel, neemt de steun voor Israël af van vrijwel alle niet-westerse landen, staat het Amerikaanse front in Oekraïne op instorten en wijst ook de voorlopige overwinning van Le Pen in Frankrijk op een kentering in de Franse oorlogsretoriek. Dit terwijl de Duitse Minister van Defensie bijna een miljoen jongeren rekruteert om tegen Rusland te vechten.

Verder benoemt de redactie voorbeelden van tekortschietende overheidscompetentie in de energietransitie, wordt toegelicht hoe boorplatforms en windturbines schade aan de natuur veroorzaken en wordt Nederlands agrarisch gebied opgeofferd voor militaire opslag en oefeningen.

Verder in nummer 93:

– Dick Schoof en het nieuwe Deep State kabinet
– Baanbrekend oversterfte-onderzoek
– Teruggetrokken injectienieuws in The Lancet
– Israëlische bombardementen
– De verborgen kernwapens
– Groeiende macht Houthi’s in Jemen

Gezond Verstand 93 V16 cover Chris
Artikelen in deze uitgave

Abonnees kunnen de uitgaven van Gezond Verstand hier downloaden in PDF formaat.

Clear Filters
Premium
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.