Scroll Top

Duitse ontwrichting en misdaad door migratie en asiel

90 Duitse ontwrichting en misdaad door migratie en asiel
Duitse ontwrichting en misdaad door migratie en asiel

Margreet Booij

Europa beleeft een golf van verkrachtingen door migranten uit Afrika en het Midden-Oosten, en no-gozones veroorzaakt door dezelfde migranten breiden zich steeds meer uit, zoals bijvoorbeeld in het eens zo veilige land Zweden waar geen vrouw of meisje meer veilig is. In België werd in april een 14-jarig meisje door een 16-jarige Somaliër meegenomen naar een bos waar hij haar door tien Somalische ‘migranten’ tussen 11 en 16 jaar oud liet verkrachten. Het meisje werd twee dagen in het bos vastgehouden en gemarteld. Haar aanvallers namen dit alles op video op en plaatsten het op sociale media. Verwacht wordt dat geen van de groepsverkrachters ooit in de gevangenis zal belanden, en in feite worden ze als ‘slachtoffers’ afgeschilderd.
Dit artikel is alleen voor abonnees
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

In een ander Belgisch geval werd een jong meisje verkracht door een groep ‘migrantenmannen’ die ook video-opnamen maakten en het misdrijf op sociale media plaatsten. Het meisje pleegde zelfmoord. Van linkse activisten, feministen en andere strijders voor sociale rechtvaardigheid wordt hierover niets vernomen. Niemand vecht voor de bescherming van deze blanke vrouwen en meisjes tegen een ware ‘verkrachtingscultuur’. In plaats daarvan beschermt het corrupte Europese en ook Amerikaanse establishment actief de derde-wereldverkrachters, en schuift deze de schuld af op blanke mannen.

Groepsverkrachtingen zijn ook aan de orde van de dag in Duitsland, waar behalve de AfD (Alternative für Deutschland), alle politieke partijen de ogen voor sluiten. Dit kan verklaren waarom een 27-jarige politica van de AfD, genaamd Marie-Thérèse Kaiser, onlangs werd vervolgd en veroordeeld voor de ‘misdaad van aanzetten tot haat’ voor het plaatsen van een link naar gegevens waaruit blijkt dat Afghaanse staatsburgers een groot aantal groepsverkrachtingen van Duitse meisjes plegen. Met andere woorden: bendes van illegale buitenlandse verkrachters worden beschermd door politici en justitie.

In Duitsland begint het ongenoegen ten aanzien van de instroom van immigranten steeds verder toe te nemen. Driekwart van de Duitsers eist remigratie en wel per direct. De controle over de eigen grenzen is weg. Cosmetisch verandert de ‘stoplicht’-regering wel het een en ander, maar in wezen blijft alles zoals het al twintig jaar is. Door de asielinstroom ontstaan maatschappelijke spanningsvelden die toenemen, wat impact heeft op emigratie, sociale zekerheid, personeelstekorten, veiligheid, criminaliteit en bovengenoemde verkrachtingen.

Steeds meer Duitsers gaan emigreren omdat ze in eigen land geen toekomst meer zien. Het gaat hierbij om twee groepen: hoogopgeleiden met een carrière, soms een eigen bedrijf en die meestal ook kapitaalkrachtig zijn, en jongeren met een vakopleiding die net van school komen en hun heil elders zoeken. De personeelstekorten lopen op. Als de goed opgeleide arbeidskrachten het land verlaten, zij die binnenkomen niet de juiste opleiding hebben en zij met de juiste opleiding niet komen vanwege de torenhoge belastingen, ontstaat een situatie waarin veel bedrijven overwegen hun productie naar andere landen over te hevelen. Veel Duitse bedrijven hebben dit al gedaan, met een ontslaggolf tot gevolg. Vakmensen die in het verleden graag naar Duitsland kwamen laten het land nu links liggen vanwege de veel te hoge belastingdruk. Tegelijkertijd willen ongeschoolde mensen niet meer werken want de uitkeringen zijn hoog genoeg om met gemak van te leven.

Met import van goedkope energie zou een begin gemaakt kunnen worden om de teloorgang te stoppen, maar minister van Economische Zaken Robert Habeck (van De Groenen) houdt dat tegen, heeft alleen oog voor de-industrialisering en vertelt liever het buitenland wat hen te doen staat om het ‘klimaat’ te redden. Met dat ‘doel’ betaalt Duitsland miljarden aan allerlei landen zonder enige controle uit te voeren over hoe dat geld wordt besteed.

90 Duitse ontwrichting en misdaad door migratie en asiel

Als sociale uitkeringen drastisch naar beneden bijgesteld zouden worden, zou dat kunnen helpen om de instroom van immigranten in te perken vanwege een sterk verminderde aanzuigende werking. Nu komen er rond de 900 mensen per dag naar Duitsland van wie 30% met maximaal lagere school. Vakmensen zitten er vrijwel niet tussen, wat betekent dat 50% van de instromers vrijwel zeker nooit gaat werken. Premier Scholz klopt zichzelf op de borst met de boodschap dat, naast de jaarlijkse 12.000 mensen die teruggestuurd worden, het er dit jaar 600 meer zullen zijn. Of er daadwerkelijk elk jaar zovelen teruggestuurd worden valt niet te controleren, maar ook als dat klopt blijft het bij een druppel op de gloeiende plaat. Sommigen dringen derhalve aan op een puntensysteem zoals dat in Australië en Nieuw-Zeeland wordt gehanteerd, maar adviezen om afscheid te nemen van de uit vervlogen tijden afkomstige asielwet die onderscheid maakt tussen immigranten en asielzoekers, worden genegeerd. Immigranten zijn op zoek naar een beter leven, terwijl asielzoekers bescherming zoeken met het ontvluchten van oorlog en geweld. Het gros van de instroom is immigrant en het zou helpen om dat allereerst te onderkennen.

In de politiek is er maar één partij die serieus werk wil maken van remigratie en dat is de AfD. Maar de AfD mag het woord ‘remigratie’ niet noemen, Scholz mag dat wel (Der Spiegel, oktober 2023). De AfD wordt überhaupt steeds meer in de verdachtenbank geduwd als voorspel van een verbod op die partij. Een voorbeeld van de druk die wordt opgevoerd is de AfD-politica die met € 8.000 werd beboet omdat zij de gepubliceerde criminaliteitscijfers van de inlichtingendiensten op X (het voormalige Twitter) had gezet. Het gaat zelfs zo ver dat in interviews en podcasts van de ‘nieuwe media’ de woorden ‘remigratie’ en ‘AfD’ in bedekte termen worden genoemd uit angst dat de bewuste video binnen de kortste keren wordt verwijderd.

De Duitse maatschappelijke veiligheidstoestand is veranderd in een levensbedreigend slagveld door geweld plegende immigranten. Hiervoor waarschuwt het hoofd van de regionale spoorwegunie van Thüringen. De vakbondsvrouw beschrijft de omstandigheden van treinmedewerkers die zichzelf in treinwagons opsluiten uit angst voor soms bloedige aanvallen die hen getraumatiseerd achterlaten. Schokkende krantenkoppen, week na week gepaard met actuele politiestatistieken, bevestigen een trend van toenemende onveiligheid. Medewerkers worden aangevallen, bedreigd, bespuugd en beledigd. Er wordt geen treinkaartje getoond maar een mes getrokken of de keel van de conducteur wordt dichtgeknepen.

- Het artikel gaat hieronder verder -

Doe Gezond Verstand cadeau met 15% korting!

De Gift Card is een leuke manier om Gezond Verstand een kwartaal of een jaar lang cadeau doen. De Gift Card is digitaal verkrijgbaar én als pasje met daarop een unieke code + een feestelijke cadeau-enveloppe.
Abonnees krijgen 15% korting!

Gezond Verstand 6x cadeau doen
Op papier én digitaal
Normaal €24,- voor abonnees €20,-

Gezond Verstand 24x cadeau doen
Op papier én digitaal
Normaal €80,- voor abonnees €70,-

Het werken in de trein is toenemend levensgevaarlijk, aldus de vakbond, een situatie die nog wordt verergerd vanwege politici die het hebben over succesvolle ‘integratie’. De route Erfurt–Suhl wordt vooral gebruikt door jonge mannen die uit de ‘asielopvang’ in Suhl komen. Ze reizen in groepen en voelen zich heer en meester in de trein. Bij incidenten kijken passagiers weg om niet ook slachtoffer te worden. Het maakt niet uit hoeveel ‘beveiligers’ er meerijden want hun bevoegdheden zijn vrijwel nihil, en als er arrestaties plaatsvinden zitten de gearresteerden soms dezelfde dag weer in diezelfde trein op diezelfde route. Het gevolg van dit alles is dat steeds meer spoorwegpersoneel ontslag neemt of getraumatiseerd thuisblijft. In de nabije toekomst kan een situatie ontstaan dat er helemaal geen treinpersoneel meer over is gebleven, wat nog meer onveiligheid voor passagiers tot gevolg zal hebben.

Officiële criminaliteitscijfers laten zien dat deze jaar voor jaar stijgen en dat het aandeel van immigranten twee tot drie keer zo groot is als dat van de autochtone bevolking. Dat leidt uiteraard tot extra druk op politie en justitie. Specialisten als professor Fritz Söllner, econoom aan de universiteit van Illmenau, trekken bij het kabinet-Scholz regelmatig aan de bel, maar de regering is doof voor hun adviezen en waarschuwingen. Een rekensom van alle kosten van asielinstroom van 2015 tot 2024, zoals uitkeringen, medische behandelingen, huisvesting, advocaten, tolk-vertalers, taalcursussen, enz., toont een geschat bedrag van € 760 miljard, een bedrag gelijk aan een kwart van de totale Duitse staatsschuld.

Söllner legt uit wat Duitsland te doen staat om voor zover nog mogelijk het tij te keren: “…grenzen dicht, alle mensen uit veilige landen, de kwart miljoen illegalen en alle afgewezenen onmiddellijk het land uitzetten, strengere regels, uitsluitend nog leefgeld en geen gezinshereniging meer, alsmede eigen cultuur bewaken. Nu kan vrijwel iedereen blijven en dat moet stoppen. Veel landen weigeren hun eigen burgers terug te nemen, en dat bewijst dat het niet het neusje van de zalm is wat naar Europa komt. De signalen dat het in Duitsland helemaal de verkeerde kant op gaat zijn overduidelijk en dat zie ik met deze regering niet stoppen.”

 

Wat vertel ik mijn medemens?

  1. Verwacht wordt dat daders als ‘slachtoffers’ worden afgeschilderd.
  2. Vakmensen verlaten Duitsland en ongeschoolde mensen willen niet meer werken want de uitkeringen zijn hoog genoeg om van te leven.

– einde artikel –

Je las een Premium artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

X


Dit artikel is alleen voor abonnees
Login als abonnee of abonneer je om onbeperkt alle artikelen te lezen.
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.