Scroll Top

Desastreuze gevolgen veranderde ziekenhuisprotocollen

GV artikel zonder cartoon (uil) (9)
Desastreuze gevolgen veranderde ziekenhuisprotocollen

Vincent Praster

In de VS heeft een klokkenluidster een verklaring afgelegd over de transformatie in de ziekenhuizen door de invoering van het Covid-protocol. Volgens haar zijn door dit Covid-protocol ziekenhuizen getransformeerd van een plaats waar mensen genezen naar een plaats waar mensen sterven. Als medical coder (medisch codeerder) was zij verantwoordelijk voor de administratie van medische codes in het International Classification of Diseases, ICD-systeem, waarbij ze de gegevens in de patiëntendossiers omzette naar ICD-codes. Deze belangrijke administratieve taak schept de mogelijkheid om van een afstand een overzicht te krijgen van wat er zich afgespeeld heeft in het ziekenhuis tijdens de Covid-periode.
Dit artikel is alleen voor abonnees
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Toen er begin 2020 paniek gecreëerd werd over overvolle ziekenhuizen waren er eigenlijk geen Covid-patiënten in het ziekenhuis waar zij werkte. Tegelijkertijd viel op dat patiënten van andere afdelingen eerder dan normaal naar huis werden gestuurd. De patiënten die later met Covid-symptomen binnenkwamen werden behandeld met hydroxychloroquine, wat de ziekenhuizen via Operation Warp Speed gratis uit de nationale voorraad kregen, en de patiënten herstelden daarmee goed. Alles veranderde met het door de WHO vrijgeven van de nieuwe ICD-10-codes voor het uitvoeren van PCR-testen en behandelingen met Remdesivir. Voor het ziekenhuis betekende een positieve PCR-test een bonus van 20%, en wanneer een patiënt behandeld werd met Remdesivir kon er nog een extra bonus van 20% gedeclareerd worden vanwege het risico door een ‘onbewezen technologie’. Op 1 mei 2020 werd de noodgoedkeuring voor Remdesivir afgegeven, waarna alles plotsklaps veranderde. Ziekenhuizen stopten met de succesvolle toepassing van hydroxychloroquine en Azithromycine en schakelden massaal over op Remdesivir, terwijl bekend was dat dit middel nierbeschadigingen veroorzaakt. Veel patiënten die behandeld werden met Remdesivir kregen daardoor binnen enkele dagen te maken met nierfalen.

Ook het protocol omtrent de beademing wordt door de klokkenluidster aangehaald. Op een gegeven moment was er in het administratiesysteem gemeld dat de ingestelde zuurstofconcentratie onjuist was, waardoor patiënten overleden. Deze mededeling is daarna verwijderd en bij het monitoren bleek dat het protocol ongewijzigd was en mensen nog steeds stierven door de beademing. De nieuwe ICD-code voor het uitvoeren van PCR-testen betekende eveneens een omslag.

- Het artikel gaat hieronder verder -

Het Gezond Verstand Cartoonboek

Het cartoonboek bevat een bonte verzameling van de beste, scherpste, mooiste en meest treffende cartoons uit Gezond Verstand.

Je maakt kennis met de cartoonisten, die je vervolgens meenemen in het creatieproces en stap voor stap laten zien hoe de cartoons tot stand komen. Waar komen de ideeën en inspiratie vandaan? Welke materialen gebruiken ze en wat vinden ze het mooiste en moeilijkste aan hun vak?

Normaal €42,50 voor abonnees €39,50

Met het beschikbaar worden van een vergoeding werd het protocol veranderd. In plaats van alleen symptomatische patiënten werden nu alle patiënten standaard getest, ook patiënten die voor standaardoperaties of na een ongeval in het ziekenhuis belandden. Het resultaat was dat ineens 80% van de patiënten positief testten voor Covid. De vergoeding zorgde er eveneens voor dat men meerdere tests per patiënt uitvoerde. Artsen waren verbaasd dat patiënten zonder symptomen steeds maar positief bleven testen. Ook werd er vaak net zo lang getest totdat de uitkomst positief was.

Bij positief geteste patiënten werd vervolgens het behandelprotocol gestart waardoor nierfalen en vochtophoping in de longen ontstond en de patiënt uiteindelijk overleed aan de beademing, vaak zonder afscheid te hebben kunnen nemen van dierbaren. Het Covid-protocol zorgde hierdoor voor een neerwaartse spiraal waarbij het ziekenhuis niets kon doen om mensen te redden. Na de uitrol van de mRNA-injecties constateerde ze zaken die ze nog nooit eerder gezien had: patiënten waarbij meerdere organen uitvielen en die binnen enkele uren overleden, patiënten met epileptische aanvallen die niet onder controle waren te krijgen, abnormale bloedstolsels, hartinfarcten en amputaties.

Het was voor haar nagenoeg onmogelijk om te achterhalen of een patiënt ingespoten was omdat dit nergens op te vragen was. Ze moest door tientallen documenten spitten om te kijken of de patiënt misschien zelf tegen de arts had gezegd ‘gevaccineerd’ te zijn. Een bijkomend probleem was dat er geen specifieke ICD-10-code was voor Covid-19-‘vaccin’schade; de WHO heeft er meer dan een jaar over gedaan om deze code aan te maken. Hierdoor is de situatie ontstaan dat artsen bij myocarditis, hartaanval, bloedstolsel, enz. vaak niet de link legden met de uitrol van de mRNA-injecties, het veelal onbekend was of de patiënt mRNA-injecties had gehad, en door het ontbreken van de specifieke code daarvoor, de algemene code ‘ongespecificeerd vaccin’ in het systeem verscheen. Hierdoor is het nu nog steeds enorm lastig om de link met de uitrol van de injecties te vinden en blijven politici en instanties verkondigen dat de injecties veilig en effectief zijn. De realiteit is echter dat de klokkenluidster zichzelf in slaap huilde omdat ze wist dat men mensen doodmaakte, en de hoeveelheid doden die ze zag was voor haar onverdraagbaar.

Ook een Belgische KNO-arts heeft zich uitgesproken over het totaal onwetenschappelijke Covid-beleid en de desastreuze gevolgen van het Covid-protocol. De maatregelen hebben het gezondheidssysteem volgens hem actief ontwricht. Wanneer er in het ziekenhuis drie positieve PCR-tests waren, moest hij zijn operatiezaal sluiten. Hierdoor heeft men een polarisatie in de samenleving gecreëerd door berichtgeving dat kankeroperaties uitgesteld moesten worden vanwege ‘anti-vaxers’. Het beleid was om door het bewust creëren van angst polarisatie, aan te sturen op massavaccinatie.

– einde artikel –

Je las een Premium artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

X


Dit artikel is alleen voor abonnees
Login als abonnee of abonneer je om onbeperkt alle artikelen te lezen.
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.