Scroll Top

Nummer 88 (4 mei 2024)

Nummer 88 (original)
Nummer 88 (4 mei 2024)
Nummer 88 (small)
In deze uitgave

In deze nieuwe uitgave van Gezond Verstand duiken we opnieuw diep in de geopolitieke dynamieken die de wereldorde hervormen, vaak buiten het zicht van de reguliere verslaggeving. Van de onthullende werkwijzen van NGO’s tot de opkomst van nieuwe militaire en economische machten, onze artikelen bieden een ongefilterde kijk op de krachten die onze wereld vormgeven.

Deze editie werpt een scherp licht op de vaak verhulde invloeden van NGO’s en de consequenties van hun acties, zoals de machtige rol van de Nationale Postcodeloterij binnen Nederland. Daarnaast analyseren we de significante militaire bewegingen in het Midden-Oosten, waar Iran historische stappen zet die de regionale machtsverhoudingen drastisch kunnen veranderen.

Verder in deze editie o.m.:

– Bellingcat: ‘burgerjournalistiek’ in dienst van de staatsmacht
– Geo-engineering tegen zonlicht
– Analyse van beleidskeuzes die Nederland ondermijnen
– De zware ‘duurzame doelen’-indoctrinatie van schoolkinderen
– Verslag van experimenten met mRNA-technologie op dieren
– Diverse updates over de effecten van mRNA-injecties
– Het verhaal van advocaat Reiner Füllmich opgesloten na strijd tegen Covid-misstanden

Elk van deze artikelen biedt een unieke lens op de onderwerpen die belangrijk zijn voor onze lezers, met gedegen onderzoek en diepgaande analyse die u van Gezond Verstand gewend bent.

Artikelen in deze uitgave

Ben je (nog) geen abonnee?

Gezond Verstand is voor abonnees online te lezen.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.
Je kunt Gezond Verstand ook los bestellen of downloaden (PDF) in de webshop.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.