Scroll Top

Nummer 90 (1 juni 2024)

Nummer 90 (original)
Nummer 90 (1 juni 2024)
Nummer 90 (original)
In deze uitgave

De artikelen in deze editie onderzoeken thema’s variërend van de tactische inzet van migratie als wapen tegen het Westen, tot de verstrekkende gevolgen van Duitse migratiebeleid en de invloed van het World Economic Forum op regeringen wereldwijd.  

Bij de medische werkelijkheid wordt een klokkenluidersverslag besproken over dodelijke ziekenhuisprotocollen in tijden van Corona. Ook opent de schuldbekentenis van de Britse overheid de deur voor Covid-tribunalen. 

Verder in deze editie o.m.:

– Een blik op falend globale leiderschap
– Poetins staatsbezoek aan China
– Misleidingen door politieke leiders
– Hoop voor Assange
– Amerikaanse verkiezingsdebatten
– Dood van Iraanse president Raisi
– Kleurenrevolutie in Georgië 

Deze editie van Gezond Verstand is onmisbaar voor iedereen die zich wil verdiepen in de echte verhalen achter de dagelijkse nieuwsfeiten. Elk artikel schetst een helder beeld van de uitdagingen en controverses die onze wereld vandaag de dag vormgeven, met speciale aandacht voor de machtsstructuren die ver buiten het zicht van het grote publiek opereren.

Artikelen in deze uitgave

Abonnees kunnen de uitgaven van Gezond Verstand hier downloaden in PDF formaat.

Clear Filters
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.