Scroll Top

Schade aan en moord op zwangeren, foetussen en zuigelingen

GV artikel zonder cartoon (uil) (9)
Schade aan en moord op zwangeren, foetussen en zuigelingen

Davy Rademaker

We moeten de balans opmaken voor de claim dat de ontmenselijking van de samenleving mede is ingezet door de moord op zwangere vrouwen, foetussen en zuigelingen, met de hierbij onvoorwaardelijke steun van veel van onze medemensen. De periode dat we massaal geprikt moesten worden met een experimentele substantie, ligt nog maar kort achter ons. Door deze gevaarlijke prikken leven we nu in ongekende tijden. Wanneer we de cijfers van het CBS erbij pakken blijkt dat er dit jaar weer meer mensen zijn overleden dan er baby’s zijn geboren. Dit is alweer voor het tweede jaar op rij. In februari 2021 had Pfizer meer dan 1.000 meldingen ontvangen van sterfgevallen naar aanleiding van wat zij de ‘vaccinatie’ noemen, daarnaast waren er meer dan 8,5% (23 van de 270) spontane abortussen en over de 2.000 meldingen van hartaandoeningen. Dit staat vermeld in door Robert T. Maroko van Pfizer goedgekeurde documenten. Vijf dagen nadat dit bekend werd, bij zowel de fabrikant als de FDA die het document ontving, heeft dr. Walensky van de Amerikaanse CDC een persconferentie gegeven waarbij zij zwangere vrouwen de raad gaf om zich te laten ‘vaccineren’.
Dit artikel is alleen voor abonnees
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Zuigelingen kunnen via de moedermelk grote schade ondergaan. De voormalige politiek adviseur van Bill Clinton en Al Gore, dr. Naomi Wolf, heeft op een forum gemeld dat zelfs de kleur van de moedermelk van ‘gevaccineerde’ moeders blauw/groen uitslaat en dat het aantal moeders in de VS dat borstvoeding geeft, gedaald is van 34% naar de 15% van voor de Covid-19-‘pandemie’.

Intussen blijven de bewijzen tegen de zogenoemde veilige en effectieve prikken zich opstapelen. Een paar van de meest in het oog springende bewijzen zijn orgaanfalen, menstruatieproblemen, auto-immuunziektes, hartritmestoornissen en (turbo)kankers.

Bij de aankomende moeders is dat niet anders, en embryo’s en zuigelingen krijgen daar ook mee te maken. Doordat deze prik de hormoonhuishouding verstoort en het immuunsysteem triggert, treden er verschillende processen in het lichaam op. Het wakkert het afweermechanisme aan. Bij het begin van de zwangerschap komen er veranderende processen op gang die de voor een embryo ideale, rustige en stabiele omgeving verstoren. Het ongeboren kind is afhankelijk van de placenta die het effect van de injectie ondergaat. Alle organen die door de mRNA-injecties aan het werk worden gezet reageren ook op een nieuwe manier omdat extra eiwit aangemaakt wordt om tegen het ‘nieuwe’ virus te vechten. Het door de organen gekweekte nieuwe eiwit wordt niet afgebroken en er ontstaan klonteringen. Deze bevinden zich dus ook in de baarmoeder.

De placenta, die de functie van onder andere nieren en longen voor het embryo heeft, kan door deze ‘klontjes’ minder goed filteren/zuiveren, dan voorheen. De placenta heeft eveneens verschillende hormoonfuncties die door de prik worden aangetast. Progesteron wordt aan de ongeboren baby doorgegeven om hier weer andere hormonen voor zichzelf van te maken. Deze functioneren ook tegen het samentrekken van de baarmoeder, een functie die vroeggeboortes moet voorkomen.

Het hormoon HPL zorgt ervoor dat het lichaam van de moeder lichaamsvreemde stoffen niet gaat afstoten. Dit gebeurt normaal gesproken natuurlijk wel, maar het is niet de bedoeling dat door hormoonveranderingen door de vloeistof uit de prik de foetus wordt afgestoten.

- Het artikel gaat hieronder verder -

Je leest een artikel uit Gezond Verstand #83

In dit nummer onder meer:

‘Doodsengel’ Dijkstra zet onfrisse werk Ernst Kuipers voort
Etnische uitroeiing onder leiding Netanyahu
Verdienmodel achter hypothetische ziekteverwekkers
Schade aan en moord op zwangeren, foetussen en zuigelingen
Amerikaanse verdeeldheid door Texas-crisis kraakhelder

Wanneer een moeder borstvoeding geeft aan haar pasgeborene geeft ze indirect het nieuwe goedje door. Dit gebeurt via het bloed en de lymfeklier van de borst. Pfizer geeft dat ook aan. In de Pfizer-testen van de eerste 90 dagen volgend op de eerste injectie vertoonde 19% van de baby’s die via de moedermelk aan de stof waren blootgesteld, 48 verschillende bijwerkingen, met in een aantal gevallen ziekenhuisopname en overlijden als gevolg. Naast overdracht via moedermelk kan die ook plaatsvinden door sperma. Wanneer vader en moeder geslachtsgemeenschap hebben, kan de inhoud van de prik dus ook worden overgedragen, met nadelige gevolgen. Ook de kwaliteit van het zaad nam bewezen af, onder meer door verandering van de zuurgraad van het zaadvocht. Hierdoor zijn de zaadcellen niet goed beschermd wanneer deze op zoek gaan naar een eicel, en beschadigt het vocht de zaadcel al voordat de zaadcellen de eicel hebben bereikt.

Wat vertel ik mijn medemens?

  • Drie jaar voor Covid-19 is door Bill Gates CEPI opgericht, een organisatie die kunstmatig het verlangen naar vaccinaties moest stimuleren.
  • Een verdienmodel dat drijft op het aanjagen van angst en het ontwikkelen van levensgevaarlijke injecties.
  • Nederlandse burgers beseffen niet dat ze indirect beleid financieren dat nadelig is voor henzelf, of zelfs levensgevaarlijk.

– einde artikel –

Je las een Premium artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

X


Dit artikel is alleen voor abonnees
Login als abonnee of abonneer je om onbeperkt alle artikelen te lezen.
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.