Scroll Top

Interview met Pieter Stuurman

Thumb interview Stuurman vierkant
Interview Pieter Stuurman en Karel van Wolferen

Het werd hoog tijd dat gevierd schrijver van Gezond Verstand Pieter Stuurman en hoofdredacteur Karel van Wolferen met elkaar in gesprek zouden gaan. Pieter staat bij de Gezond Verstand lezers bekend om zijn scherpe beschouwende artikelen ten aanzien van psychologische en maatschappelijke fenomenen. Hij merkte op dat de Nederlandse taal niet toereikend was om een nieuw opgekomen leiderschapsstijl te kunnen duiden; Obscurocratie Als woordkunstenaar was Karel natuurlijk direct geïnteresseerd in de gedachte hierachter. Samen bediscussiëren en analyseren de heren de nieuwgekozen term die goed past bij de huidige, op macht gebaseerde gezaghebbenden.

Gerelateerde artikelen Pieter Stuurman

Doe mee met Gezond Verstand!

Doe mee en word abonnee van Gezond Verstand.
Je ontvangt de Gezond Verstand krant dan iedere 2 weken thuis en je krijgt toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf). Je kunt kiezen uit een abonnement van één jaar (24 uitgaven) of een kwartaal (6 uitgaven).

Gezond Verstand op proef voor slechts 24,-!
Ontvang drie maanden lang (6x) Gezond Verstand thuis
Papier én digitaal (download + online lezen)
Je krijgt direct toegang tot alle uitgaven (ook de voorgaande)

Verbind met gelijkgestemden en praat mee op het ledenforum

Er is ook de mogelijkheid om Founder te worden.
Als Founder kun je meedoen aan de netwerkbijeenkomsten en meepraten over actuele ontwikkelingen, gelijkgestemden en schrijvers ontmoeten. Verder ontvang je een jaar lang Gezond Verstand en en krijg je toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf).

Lees je de krant liever op je beeldscherm of mobiel?
Dan kun je voor slechts 60,- per jaar digitaal abonnee worden. Je ontvangt de krant dan niet thuis, maar kunt deze online lezen en als PDF downloaden.

Gezond Verstand is ook los verkrijgbaar bij ruim 800 winkels verspreid over heel Nederland.
Je kunt losse uitgaven van Gezond Verstand ook in onze webshop bestellen (op papier en in PDF formaat).

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.