Scroll Top

Download: gratis editie ‘Opmaat naar de Oekraïne oorlog’

kennisfront
Download: gratis editie ‘Opmaat naar de Oekraïne oorlog’

In de online Gezond Verstand editie ‘opmaat naar de Oekraïneoorlog’ worden de belangrijkste belangen en geopolitieke strategieën belicht die speelden voordat Rusland op 24 februari 2022 Oekraïne binnenviel. Dit historische besef is nodig om een compleet beeld te kunnen krijgen van de oorlog. Gezond Verstand belicht díe elementen waar de reguliere media zwijgt.

De artikelen zijn al eerder in Gezond Verstand gepubliceerd. Zo schreef Karel van Wolferen op 21 april 2021 al over een aankomende wereldoorlog startend aan de Oekraïens-Russische grens. Amerika, Duitsland en een mogelijk definitief einde van de Nord Stream 2 gaspijpleiding worden hier allemaal in genoemd. Deze bundel van artikelen is allemaal geschreven voordat de oorlog officieel was verklaard in de reguliere media.

Tegelijkertijd met deze online ‘opmaat naar de Oekraïneoorlog’ editie, komen Karel en zijn collega Anne met een videoserie over hetzelfde thema. In steeds slechts 30 minuten worden de meest prangende vragen op zo een toegankelijk mogelijke manier beantwoord. De interviews zijn te zien op onze website …

De volgende ‘kennisfront editie’ gaat in op de geopolitieke belangen die nu spelen ten aanzien van de oorlog. Hierin worden de rol van de EU, NAVO en Amerika nader toegelicht. Ook wordt ingegaan op de houding van andere belangrijke landen zoals die zijn aangesloten bij de BRICS. Naast geopolitiek is het natuurlijk belangrijk de oorlogsstrategieën zo goed mogelijk te proberen te duiden.

Download de gratis uitgave Opmaat naar de Oekraïne oorlog.
Vul je naam en emailadres in om de download te starten.

Download de gratis editie

Vul hieronder je e-mailadres in en druk op 'Doorgaan' om de download te starten.

Loading...
MU coverinhoud Oekraine opmaat
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.