Scroll Top

Voordracht Kees van der Pijl nummer 25: “Ridders zonder vrees of blaam”

Voordracht Kees van der Pijl nummer 25: "Ridders zonder vrees of blaam"
Voordracht Kees van der Pijl: “Ridders zonder vrees of blaam”
Voordracht Kees van der Pijl: “Ridders zonder vrees of blaam”
Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.

Reacties (2)

Uitstekend artikel, maar het is even jammer als onterecht dat Thierry Baudet niet éénmaal genoemd wordt in het rijtje politici die voor het behoud van onze vrijheid en onze rechten opkomen en kritisch durven zijn in de Tweede Kamer. En dat al vrijwel vanaf het begin.

Esther, ik ben het helemaal met jou eens wat betreft het niet noemen van Thierry Baudet.
Wel wordt Van Haga zelfs 2x genoemd, terwijl is gebleken dat hij een onbetrouwbaar persoon is. Hij heeft laatst in de Tweede Kamer nog gezegd dat als het aan hem had gelegen, hij nog steeds lid zou zijn van de VVD.
Voor de rest vind ik het artikel van Kees v.d. Pijl geweldig, zoals al zijn artikelen die hij schrijft voor Gezond Verstand.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.