Voordracht Karel van Wolferen nummer 24: “De ijzeren voorgeschreven werkelijkheid”

Voordracht Karel van Wolferen nummer 24: "De ijzeren voorgeschreven werkelijkheid"
Voordracht Karel van Wolferen nummer 24
Voordracht Karel van Wolferen: De ijzeren voorgeschreven werkelijkheid
Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gerda Ter Braak

Dank je wel Karel en alle anderen, die meewerken aan dit blad. Ik ben al vanaf bijna het begin lid en ben daar heel blij om. In deze onlogische “werkelijkheid” is het fijn om gewoon een krant te kunnen lezen zonder verdraaiingen van de feiten.
Wanneer je de “speech” van Biden(gisteren) beluisterd, krijg je een redelijk idee wat ons volgende week te wachten staat. Ik vond het echt een “speech” van een dictator!, alhoewel ook hij alleen maar een “puppet on a string” is.
Ga zo door, want het is belangrijk dat OOK de waarheid bekend gemaakt blijft.

Paul Schuurmans

Ik zou iets voorzichtiger zijn in het beoordelen van de inhoud van wat er in gezond verstand wordt geschreven. Ik benader de artikelen niet als “de waarheid”, maar als een alternatieve kijk op de werkelijkheid en meestal vind ik die werkelijkheid velen malen geloofwaardiger dan wat er als propaganda wordt verspreid. We blijven allemaal mensen en mensen kunnen fouten maken. Net als dat er in de wetenschap niet een persoon “de waarheid” kan verkondigen waaraan vervolgens niemand meer mag twijfelen.

Nils Graaf

Gezond verstand ontmaskert helaas slechts een deel van de voorgeschreven werkelijkheid. Wie de psychologie achter de Grote Leugen eenmaal begrijpt, zal bij heel veel grote gebeurtenissen moeten vaststellen dat die is toegepast. Soms betekent dit dat de gebeurtenis helemaal niet heeft plaatsgevonden, soms dat er iets heel anders heeft plaatsgevonden. Gezond Verstand komt nauwelijks verder dan het Coronaschandaal, 9/11 en heel schoorvoetend de Isis-hoax. Wie denkt dat de Grote Leugen pas twintig jaar geleden is ontdekt, heeft niet goed opgelet. De Nazi’s gaven al openlijk toe van de techniek gebruik te maken en de techniek is waarschijnlijk al zo oud als de eerste beschaving. In deze aflevering las ik met verbazing een verhaal over de avonturen van de raketmannen Jef Bezos, Elon Musk en Richard Branson. Bekijk nu gewoon eens drie keer de eerste tien seconden van het volgende filmpje over een lancering bij Blue Origin: https://www.cnbc.com/2021/07/20/jeff-bezos-reaches-space-on-blue-origins-first-crewed-launch.html Wanneer lanceert Bezos zijn raket? Op 20 juli 2021 om 9:11 edt. Wie zou die tijd niet kiezen? Is het nou echt zo moeilijk om te zien dat we hier naar een computeranimatie zitten te kijken? Bij Musk precies hetzelfde verhaal. Kijk nog eens naar die auto in de ruimte en je ziet… Lees verder »

Dolf Wijk

Leg eens uit wat we (niet) zien? Waar is die foto van bijvoorbeeld?

Paul Schuurmans

Ik wil heel graag kijken, maar ik zie in dat filmpje geen signalen die aantonen dat het om een animatiefilmpje gaat. Ook de maanlanding is echt gebeurd als je het mij vraagt. Maar wat er verder aan nieuws verspreid wordt is een ander verhaal. Kun je mij overtuigen van het tegendeel?

Losse uitgave bestellen

Selecteer een uitgave en druk op Doorgaan.
Het kan enkele seconden duren voordat je wordt doorgestuurd.

Ga naar de webshop als je een uitgave in PDF formaat wilt downloaden.

Welke uitgave wil je bestellen?
Aantal exemplaren

This will close in 0 seconds

PDF downloaden.

Als deelnemer van Gezond Verstand kun je alle uitgaven als PDF downloaden.

Om een uitgave te downloaden moet je het bestelproces doorlopen, maar hoef je niets te betalen. Je kunt het bestand daarna downloaden vanuit Mijn Account > Downloads.

Welke uitgave wil je downloaden?