Voordracht Karel van Wolferen nummer 24: “De ijzeren voorgeschreven werkelijkheid”

Voordracht Karel van Wolferen nummer 24: "De ijzeren voorgeschreven werkelijkheid"
Voordracht Karel van Wolferen nummer 24
Voordracht Karel van Wolferen: De ijzeren voorgeschreven werkelijkheid
Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerda Ter Braak

Dank je wel Karel en alle anderen, die meewerken aan dit blad. Ik ben al vanaf bijna het begin lid en ben daar heel blij om. In deze onlogische “werkelijkheid” is het fijn om gewoon een krant te kunnen lezen zonder verdraaiingen van de feiten.
Wanneer je de “speech” van Biden(gisteren) beluisterd, krijg je een redelijk idee wat ons volgende week te wachten staat. Ik vond het echt een “speech” van een dictator!, alhoewel ook hij alleen maar een “puppet on a string” is.
Ga zo door, want het is belangrijk dat OOK de waarheid bekend gemaakt blijft.

Nils Graaf

Gezond verstand ontmaskert helaas slechts een deel van de voorgeschreven werkelijkheid. Wie de psychologie achter de Grote Leugen eenmaal begrijpt, zal bij heel veel grote gebeurtenissen moeten vaststellen dat die is toegepast. Soms betekent dit dat de gebeurtenis helemaal niet heeft plaatsgevonden, soms dat er iets heel anders heeft plaatsgevonden. Gezond Verstand komt nauwelijks verder dan het Coronaschandaal, 9/11 en heel schoorvoetend de Isis-hoax. Wie denkt dat de Grote Leugen pas twintig jaar geleden is ontdekt, heeft niet goed opgelet. De Nazi’s gaven al openlijk toe van de techniek gebruik te maken en de techniek is waarschijnlijk al zo oud als de eerste beschaving. In deze aflevering las ik met verbazing een verhaal over de avonturen van de raketmannen Jef Bezos, Elon Musk en Richard Branson. Bekijk nu gewoon eens drie keer de eerste tien seconden van het volgende filmpje over een lancering bij Blue Origin: https://www.cnbc.com/2021/07/20/jeff-bezos-reaches-space-on-blue-origins-first-crewed-launch.html Wanneer lanceert Bezos zijn raket? Op 20 juli 2021 om 9:11 edt. Wie zou die tijd niet kiezen? Is het nou echt zo moeilijk om te zien dat we hier naar een computeranimatie zitten te kijken? Bij Musk precies hetzelfde verhaal. Kijk nog eens naar die auto in de ruimte en je ziet… Lees verder »

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.