Scroll Top

Voordracht nummer 24: “De ijzeren voorgeschreven werkelijkheid”

Voordracht nummer 24: "De ijzeren voorgeschreven werkelijkheid"
Voordracht nummer 24
Voordracht Karel van Wolferen: De ijzeren voorgeschreven werkelijkheid
Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.

Reacties (5)

Dank je wel Karel en alle anderen, die meewerken aan dit blad. Ik ben al vanaf bijna het begin lid en ben daar heel blij om. In deze onlogische “werkelijkheid” is het fijn om gewoon een krant te kunnen lezen zonder verdraaiingen van de feiten.
Wanneer je de “speech” van Biden(gisteren) beluisterd, krijg je een redelijk idee wat ons volgende week te wachten staat. Ik vond het echt een “speech” van een dictator!, alhoewel ook hij alleen maar een “puppet on a string” is.
Ga zo door, want het is belangrijk dat OOK de waarheid bekend gemaakt blijft.

Ik zou iets voorzichtiger zijn in het beoordelen van de inhoud van wat er in gezond verstand wordt geschreven. Ik benader de artikelen niet als “de waarheid”, maar als een alternatieve kijk op de werkelijkheid en meestal vind ik die werkelijkheid velen malen geloofwaardiger dan wat er als propaganda wordt verspreid. We blijven allemaal mensen en mensen kunnen fouten maken. Net als dat er in de wetenschap niet een persoon “de waarheid” kan verkondigen waaraan vervolgens niemand meer mag twijfelen.

Gezond verstand ontmaskert helaas slechts een deel van de voorgeschreven werkelijkheid. Wie de psychologie achter de Grote Leugen eenmaal begrijpt, zal bij heel veel grote gebeurtenissen moeten vaststellen dat die is toegepast. Soms betekent dit dat de gebeurtenis helemaal niet heeft plaatsgevonden, soms dat er iets heel anders heeft plaatsgevonden.

Gezond Verstand komt nauwelijks verder dan het Coronaschandaal, 9/11 en heel schoorvoetend de Isis-hoax. Wie denkt dat de Grote Leugen pas twintig jaar geleden is ontdekt, heeft niet goed opgelet. De Nazi’s gaven al openlijk toe van de techniek gebruik te maken en de techniek is waarschijnlijk al zo oud als de eerste beschaving.

In deze aflevering las ik met verbazing een verhaal over de avonturen van de raketmannen Jef Bezos, Elon Musk en Richard Branson. Bekijk nu gewoon eens drie keer de eerste tien seconden van het volgende filmpje over een lancering bij Blue Origin:

https://www.cnbc.com/2021/07/20/jeff-bezos-reaches-space-on-blue-origins-first-crewed-launch.html

Wanneer lanceert Bezos zijn raket? Op 20 juli 2021 om 9:11 edt. Wie zou die tijd niet kiezen?

Is het nou echt zo moeilijk om te zien dat we hier naar een computeranimatie zitten te kijken? Bij Musk precies hetzelfde verhaal. Kijk nog eens naar die auto in de ruimte en je ziet meteen dat het nep is, soms helemaal geen sterren op de achtergrond en soms priklimonade. Er zijn geen goede argumenten waarom we in de ruimte geen sterren kunnen filmen. Er is maar één verklaring en dat is dat het nep is.

En wie nog steeds denkt dat de maanlanding echt is, één foto is voldoende om te zien dat de keizer geen kleren aan heeft. Moet je wel willen kijken:

https://www.hq.nasa.gov/alsj/a11/AS11-40-5922.jpg

Noem eens vijf materialen waaruit dit ruimteschip is gemaakt. Precies!

Het zou Gezond Verstand sieren als het eens wat beter gaat opletten.

Leg eens uit wat we (niet) zien? Waar is die foto van bijvoorbeeld?

Ik wil heel graag kijken, maar ik zie in dat filmpje geen signalen die aantonen dat het om een animatiefilmpje gaat. Ook de maanlanding is echt gebeurd als je het mij vraagt. Maar wat er verder aan nieuws verspreid wordt is een ander verhaal. Kun je mij overtuigen van het tegendeel?

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.