Scroll Top

Voordracht nummer 14: “De komende onomkeerbare apartheid in de samenleving”

Voordracht nummer 14: "De komende onomkeerbare apartheid in de samenleving"
Voordracht nummer 14

Voordracht Karel van Wolferen: De komende onomkeerbare apartheid in de samenleving

Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.

Reacties (2)

Karel, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Dat het een mooie dag mag worden in Rotterdam.

Van harte gefeliciteerd Karel, en ga door met de strijd tegen onrecht.. ik sta voor 100% achter jou idealen die in mijn visie op het leven in vrijheid juist zijn 👍! Laten we samen strijden voor gerechtigheid… hier in Griekenland was het Mikis Theodorakis, een icoon voor mij!!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.