Scroll Top

Voordracht Karel van Wolferen nummer 13: “Het onveilige eigen land”

Voordracht Karel van Wolferen nummer 13: "Het onveilige eigen land"
Voordracht Karel van Wolferen nummer 13

Voordracht Karel van Wolferen: Het onveilige eigen land

Ben je deelnemer van Gezond Verstand?
Dan kun je hieronder deelnemen aan de discussie.

[ssba-buttons]

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ruben Spartaco Bolsius

Beste Karel,

Wat een mooi pleidooi. Ik ben sprakeloos en wederom enorm geïnspireerd. Je bezit de gave om informatie op een bijna filosofische wijze te bundelen waardoor alles twee keer hard binnenkomt, meteen op zijn plaats valt en altijd aanzet tot overpeinzen. Ik benoem je nu ter plekke: ‘Denker des Onveilig Vaderlands’ Dank en fijne dagen! Iedereen trouwens mooie dagen toegewenst.

Ruben Spartaco Bolsius

Laatst bewerkt op 2 jaren geleden door moderator
Nils Graaf

j om 11:47:
Je bent optimistischer dan ik. Geen enkele dictatuur heeft ooit een gebrek aan personeel gekend. Een extreem voorbeeld is het Naziregime waar de Wehrmacht in dienst had: twee veldmaarschalken, twintig generaals, zeven admiraals en veertig colonels, alle van joodse komaf.

Nils Graaf

Sorry, misschien had ik de context van de opmerking moeten vermelden.

Je beweert dat de huidige dictatuur onder het ‘Nieuwe Normaal’ niet gaat werken. Daar ben ik het mee eens. Ik denk alleen dat dat niet relevant is voor het instandhouden van dit regime.
Mensen die naar hun werk gaan zetten in de regel hun morele kompas uit. Dat gebeurt nu al op grote schaal in de medische sector en op scholen. De Sovjetunie heeft drie generaties slecht gefunctioneerd en de drang tot verandering kwam van boven, niet van een breedgedragen oppositie.

De treurige waarheid is dat de mens nauwelijks eigen maatschappelijk engagement kent. Wat niet wil zeggen dat hij niet heel geëngageerd kan meepraten.

Maria Broos

De waarheid uit de eerste hand; een zus van vrienden van ons werd eergisteren opgenomen in het ziekenhuis (was nog niet ingeënt met het Corona vaccin) maar had longkanker, in het ziekenhuis kreeg ze morfine maar helaas heeft ze vanmorgen haar laatste adem uitgeblazen… vlak voordat ze stierf is er nog een Corona test gedaan, deze was positief!! Dus deze vrouw gaat op de lijst van Corona doden… wat een bedrog!!

Ruben Spartaco Bolsius

Wat een verhaal… Hoe gaat het nu met jouw vrienden?

Wat je misschien wel een leuk initiatief zult vinden zijn de sneltestdagen bij ‘Een oorlog reeds verloren’. Sneltestdagen? Ja testen om juist het tegenovergestelde van als die pcr-angst te bewijzen. Na het kijken van de filmpjes was ik enthousiast.
Ik ga er nu met aantal leden van mijn familie naartoe.
De speciale testdagen zijn 10&11 en 17&18 april te Baarn.

kijk op: http://www.eenoorlogreedsverloren.nl (er zijn inmiddels twee filmpjes over de sneltestdagen op de site te vinden).

groet

Ruben

Maria Broos

Geweldig initiatief, alleen is niet mogelijk om naar Nederland te reizen vanwege de alom bekende Lock down en grenzen die gesloten zijn 🤔

Maria Broos

En nou komt het wel heel erg dichtbij; een zeer goede vriend van ons is voor kort geleden ingeënt met het Coronavaccin AstraZenica, ”n week daarna hoge koorts en algehele malaise… ontsteking aan de bloedvaten kwam er uit het onderzoek, en nog steeds aan het sukkelen!!

Hans Martius

https://wetransfer.com/downloads/f563286dfcc2dd7aa385ebd356fcb35020210406152414/190d14

Dit kantoor [van Kessel uit Leeuwarden] heeft een juridisch zeer goed onderbouwde aangifte samengesteld in een groot, dik blauw boek van ca 500 blz. met 56 bladzijden juridische aanklachten, en dan nog ca 400 blz. bijlagen met bewijsmateriaal.

Het leek mij een goed idee als de bezoekers van de alert-werkgroep zouden meedoen met deze aangifte, want hoe meer mensen er aan meedoen, hoe beter, hoe meer kans het heeft dat de politie en / of het OM er iets mee gaan doen.

Ook zou het mooi zijn als anderen [niet bezoekers van de alert-werkgroep] mee willen doen.

Maar voordat mensen hun handtekening en gegevens willen plaatsen willen ze natuurlijk wel weten wat er precies in de aangifte staat, dus heb ik scans gemaakt van de 56 bladzijden aangifte [60 blz. totaal] zodat jullie het kunnen lezen [en / of uitprinten]

Bron tekst Niburu.co

Nils Graaf

Als reactie op de stukken over CO2 en Corona: Wie terugkijkt in de geschiedenis ziet dat de autoriteiten altijd hebben gefunctioneerd als een parasiet die een deel van de overschotten van de burgers inpikte. Het stapelrecht en marktrecht was voorbehouden aan steden waar die autoriteiten niet toevallig zetelden. Ging er teveel buiten de steden om dan nodigde men een bevriende vijand uit, niet toevallig zijn alle koningshuizen aan elkaar gelieerd, om eens flink huis te houden in de ommelanden, en het monopolie was weer voor enige tijd veilig gesteld. In deze tijd waarin diensten zo belangrijk zijn voor de economie zien we dat die machtigen er steeds minder toe doen. De machtige Heineken mag dan het bier leveren aan een café, de inkoopkosten zijn maar een fractie van de bierprijs. De rest gaat op aan personeel, huur en andere zaken. Dit proces waarbij de dienstensector steeds belangrijker wordt vindt overal plaats in de wereld. Met kapitaal is relatief steeds minder toegevoegde waarde te leveren. Het grootkapitaal is zijn greep op de economie kwijt. We zien dus een machtsverschuiving van grootschalig naar kleinschalig en daar wilden de machthebbers wat tegen doen. Daarom heeft men nu bedacht, onder het mom van Corona,… Lees verder »

9
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.