Scroll Top

Voordracht nummer 12: “Zonder bindmiddelen geen menswaardige samenleving”

Voordracht nummer 12: "Zonder bindmiddelen geen menswaardige samenleving"
Voordracht nummer 12

Voordracht Karel van Wolferen: Zonder bindmiddelen geen menswaardige samenleving

Ben je deelnemer van Gezond Verstand?
Dan kun je hieronder deelnemen aan de discussie.

Reacties (4)

Mooi verhaal weer Meneer van Wolferen! Zal morgen weer een preview op mijn website plaatsen > https://vrijheidsberoving.nl/
Het lijkt inderdaad op een rampenfilm/stripverhaal tegenwoordig. Verwende miljonairs die zich vervelen.

Karel, uiterst informatief en overtuigend hoe je het bewind van de Kmer Rouge beschrijft en de ontmoeting met een vertegenwoordiger van het bewind van Pol Pot beschrijft.
Inderdaad: een revolutie is er op uit de chemie uit de samenleving te verdrijven om vanuit de chaos iets nieuws (veelal een vreselijke utopie leert de geschiedenis) te doen ontstaan. Dit is uiteindelijk het werk van de aap van God (satan), die altijd uit is op het veroorzaken van chaos en verwoesting… in plaats van in harmonie te leven met de natuur (schepping van God) in overeenstemming met de natuurwetten en een manier van samen leven zoals God dat bedoeld heeft. De revolutie begint altijd sluipend met verkondiging van heel aannemelijke halve waarheden en verdraaiingen van de waarheid.

Wat een aangrijpende column heeft Karel van Wolferen geschreven met dat angstaanjagende verhaal over de Rode Khmer! De samenleving zijn bindmiddelen ontnemen. Het is “verdeel en heers”, maar dan op een heel geraffineerde manier. Deze Coronacrisis begint steeds meer te lijken op de perfecte moord. Wie het gedaan heeft valt niet te bewijzen, maar alle tekenen wijzen op voorbedachte rade.

Neem het mantra “Het nieuwe normaal” dat uit het niets tevoorschijn leek te komen. Tegelijk met de eerste maatregelen hadden alle leiders in de wereld het ineens over “The new normal” / “Het nieuwe normaal”. Dat is toch vreemd. Als je alle feiten op een rijtje zet, kun je er niet aan ontkomen. Deze crisis is professioneel voorbereid. Lees het rapport “Coronacrisis of Great Reset”:

http://www.wederhoorforum.nl/blog/coronacrisis-of-great-reset

Het deed me deugd om te horen over de wet die – in ieder geval door het huis van afgevaardigden aldaar – is aangenomen op 22 februari 2021. Het moet nog wel door de senaat daar worden goedgekeurd, maar ze verwachten schijnbaar geen weerstand van hen. Uit het artikel zou je kunnen lezen dat het zelfs verboden zou worden om mondkapjes te dragen, maar dat haal ik nu ook weer niet uit die wet (https://waterputonderzoek.home.blog/2021/03/23/geen-verplichte-mondkapjes-meer-in-north-dakota-v-s/). Wel wordt het verboden om mensen te verplichten deze mondkapjes te dragen, waar dan ook. Wat zou het heerlijk zijn als die wind uit de VS ook over zou waaien naar Nederland.

Helaas mogen we hier al blij zijn als we een uurtje langer per dag buiten mogen blijven. Laat staan dat er wordt gesproken over het verbod op mondkapjes of het samenscholingsverbod of het aanraakverbod. Wij moeten iedere dag maar weer aanzien hoe de media ons een verhaal verkopen over hoe fantastisch het toch niet is dat we allemaal gevaccineerd kunnen worden…

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.