Voordracht Karel van Wolferen nummer 11: “Oproep aan intellectuele drenkelingen”

Voordracht Karel van Wolferen nummer 11: "Oproep aan intellectuele drenkelingen"
Voordracht Karel van Wolferen nummer 11

Voordracht Karel van Wolferen: Oproep aan intellectuele drenkelingen

Ben je deelnemer van Gezond Verstand?
Dan kun je hieronder deelnemen aan de discussie.

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henkie

Karel, opnieuw een indrukwekkende en heldere analyse! Jouw emotie was te voelen… Goed.
Houd vol!

Henk Janssen

Geweldig om weer naar je te mogen luisteren. Het gesproken woord geeft een aanvulling en extra dimensie aan je geschreven woorden.

Frits Corpelijn

Ik heb het artikel met veel bewondering gelezen. Vandaag heb ik er ook weer eentje geplaatst op mijn website. Die wil ik graag met jullie delen: Vrijheidsberoving.nl – Vrijheidsberoving

Hans Martius

5 G versus corona …..reactie op 5 G waarover niet open en eerlijk wordt gesproken ….onderstaande tekst ben ik tegen gekomen ….. Door op bepaalde locaties 5G masten aan te zetten worden op die locaties mensen ziek van straling, waarna de overheid zegt dat daar een “Corona-uitbraak” is, waardoor strengere maatregelen worden afgekondigd, en wordt geroepen dat die mensen gevaccineerd moeten worden. Ze zijn nog steeds bezig om 60GHz kastjes op 3- en 4G-masten te monteren. Deze kunnen op afstand worden aan- en uitgezet, bijv. in bepaalde regio’s, waarna de overheid zal zeggen dat daar opeens veel “Coronagevallen” zijn (in feite slachtoffers van stralingsziekte), hetgeen te verwachten is, als ze een “Tweede Golf” willen organiseren. Het is al langer bekend dat het bloed gaat klonteren door blootstelling aan 3G en 4G-straling bij elektrosensitieve mensen, of ook bij mensen die slapen binnen 500 meter van deze masten. Dit wordt “spin-inversie” genoemd, omdat bloedcellen gaan ronddraaien (to spin) en daarbij geen zuurstof meer kunnen opnemen om dit daarna te kunnen afgeven aan de longen en organen. Dit geeft klachten als kortademigheid, moeheid, slecht kunnen slapen, e.d. Met 60GHz krijgen mensen extra zuurstoftekort, omdat 60GHz direct de aanwezige zuurstof in de omgeving van… Lees verder »

Maria Broos

Men hoeft geen gespecialiseerd wetenschapper te zijn om te weten dat het DNA in de kern van een cel behoord te zijn en niet in een vaccin!

Losse uitgave bestellen

Selecteer een uitgave en druk op Doorgaan.
Het kan enkele seconden duren voordat je wordt doorgestuurd.

Ga naar de webshop als je een uitgave in PDF formaat wilt downloaden.

Welke uitgave wil je bestellen?
Aantal exemplaren

This will close in 0 seconds

PDF downloaden.

Als deelnemer van Gezond Verstand kun je alle uitgaven als PDF downloaden.

Om een uitgave te downloaden moet je het bestelproces doorlopen, maar hoef je niets te betalen. Je kunt het bestand daarna downloaden vanuit Mijn Account > Downloads.

Welke uitgave wil je downloaden?