Scroll Top

Biden-regering, Dood Prigozhin, partij van Omtzigt en meer | editie 72

website thumbnail voordracht (vierkant)
Biden-regering, Dood Prigozhin, partij van Omtzigt en meer | editie 72

Karel van Wolferen is terug van vakantie! Afgelopen maand is er veel gebeurd en er is dus ook veel om over bij te praten. Karel begint met de status van zijn vakantieland Amerika. Vervolgens wordt er over de mainstream media, de WHO, VN, IPCC, BRICS en Eugenetica gesproken. Uiteraard mogen de actualiteiten over de dood van Wagnerleider Prigozhin en de nieuwe partij van Pieter Omtzigt niet ontbreken.

Blijf op de hoogte van deze cruciale onderwerpen. Vergeet niet om je te abonneren op het blad, kanaal en deel deze video met anderen, want samen werken we aan bewustwording.

In deze editie

Met twee weken aan ‘vakantie’ heeft de redactie genoeg tijd gehad om diepgravend onderzoek te doen naar de huidige, op de mens toegeschreven ‘klimaatcrises’. Twee artikelen gaan over de toenemende uitingen van klimaatpropganda en de inzet van geo-engineering wordt hierbij niet gemeden. Hier komt bovenop dat er momenteel een moedwillige voedselcrisis wordt gecreëerd.

Frans Timmermans en de actualiteiten in de Nederlandse politiek worden onder de loep genomen, waarbij niet anders kan worden geconcludeerd dan dat er een ‘stormbal’ op de Nederlandse burger afkomt. Door de toenemende mate van regels en protocollen, zal de vrije mens dit ervaren als een ‘gevangenis’, zo stelt een van onze schrijvers.

En, nu de R bijna weer in de maand zit, buigt de redactie van de ‘medische werkelijkheid’ zich natuurlijk over de aankomende griepprikrondes. Er zit een groot gevaar in de nieuwe mRNA-technologie die de pharma zal gaan toepassen.

Doe mee en draag bij aan het versterken van de onafhankelijke journalistiek in Nederland. Ontvang iedere twee weken jouw dosis kritische, onafhankelijke journalistiek rechtstreeks in je brievenbus! Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine via https://gezondverstand.eu/abonneer/.

Doe mee met Gezond Verstand!

Doe mee en word abonnee van Gezond Verstand.
Je ontvangt de Gezond Verstand krant dan iedere 2 weken thuis en je krijgt toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf). Je kunt kiezen uit een abonnement van één jaar (24 uitgaven) of een kwartaal (6 uitgaven).

Gezond Verstand op proef voor slechts 24,-!
Ontvang drie maanden lang (6x) Gezond Verstand thuis
Papier én digitaal (download + online lezen)
Je krijgt direct toegang tot alle uitgaven (ook de voorgaande)

Verbind met gelijkgestemden en praat mee op het ledenforum

Er is ook de mogelijkheid om Founder te worden.
Als Founder kun je meedoen aan de netwerkbijeenkomsten en meepraten over actuele ontwikkelingen, gelijkgestemden en schrijvers ontmoeten. Verder ontvang je een jaar lang Gezond Verstand en en krijg je toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf).

Lees je de krant liever op je beeldscherm of mobiel?
Dan kun je voor slechts 60,- per jaar digitaal abonnee worden. Je ontvangt de krant dan niet thuis, maar kunt deze online lezen en als PDF downloaden.

Gezond Verstand is ook los verkrijgbaar bij ruim 800 winkels verspreid over heel Nederland.
Je kunt losse uitgaven van Gezond Verstand ook in onze webshop bestellen (op papier en in PDF formaat).

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.