Scroll Top

Positieve ontwikkelingen in mislukken mondiale machtsgreep | editie 71

Thumbnail voordracht (vierkant)
Positieve ontwikkelingen in mislukken mondiale machtsgreep | editie 71

Niet alleen op financieel gebied ontstaan er scheuren in het uitrollen van de mondiale machtsgreep, maar ook de uitrol van de duurzaamheidsdoelen van het WEF lijkt te mislukken.

Toch probeert het ‘One Health’-initiatief van de WHO met nieuwe dreigingen de bevolking opnieuw in een angstpsychose te krijgen. Hierbij wordt nu ingezet op klimaat en voedselvoorziening in plaats van de eerdere ‘pandemie’ met betrekking tot COVID.

Karel van Wolferen bespreekt met Anne Willemsen de ontwikkelingen die bovenstaande uitspraken feitelijk onderbouwen. Hierbij gaat Karel ook in op de kritiek die Gezond Verstand soms ontvangt ‘te negatief’ nieuws te brengen.

In deze editie

Fragmentatie van de wereldorde wordt een feit’, blijkt uit recente publicaties en speeches. Deze fragmentatie zorgt voor het afnemen van vertrouwen van de Amerikaanse dollar als wereldreservemunt en opent de deuren voor nieuwe samenwerkingsverbanden in het wereldwijde handelsverkeer. Ook zal een monetair CBDC-systeem door deze tweedeling gedoemd zijn tot falen.

De Gezond Verstand redactie belicht in editie 71 niet alleen de financiële ontwikkelingen, maar gaat in twee artikelen ook in op de duurzaamheidsdoelen van het WEF, en de implementatie van zonnepanelen als alternatieve energiebron, die gevaar lopen. Deze ‘gevaren’ zullen de kans verkleinen van een succesvol uit te voeren machtsgreep van de ongeregistreerde machthebbers binnen het misdaadsyndicaat.

Binnen Nederland wordt er ingegaan op de door Rutte voorbereide plagen die hoogstwaarschijnlijk aankomende herfst zullen worden losgelaten, en het asiel- en migratiebeleid dat gedoemd is te mislukken. Op het wereldtoneel mogen we niet vergeten welke verschrikkelijke handel in Oekraïne gaande is, en houden we u op de hoogte van de op de rand van revolutie verkerende Israël.

Doe mee en draag bij aan het versterken van de onafhankelijke journalistiek in Nederland. Ontvang iedere twee weken jouw dosis kritische, onafhankelijke journalistiek rechtstreeks in je brievenbus! Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine via https://gezondverstand.eu/abonneer/.

Doe mee met Gezond Verstand!

Doe mee en word abonnee van Gezond Verstand.
Je ontvangt de Gezond Verstand krant dan iedere 2 weken thuis en je krijgt toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf). Je kunt kiezen uit een abonnement van één jaar (24 uitgaven) of een kwartaal (6 uitgaven).

Gezond Verstand op proef voor slechts 24,-!
Ontvang drie maanden lang (6x) Gezond Verstand thuis
Papier én digitaal (download + online lezen)
Je krijgt direct toegang tot alle uitgaven (ook de voorgaande)

Verbind met gelijkgestemden en praat mee op het ledenforum

Er is ook de mogelijkheid om Founder te worden.
Als Founder kun je meedoen aan de netwerkbijeenkomsten en meepraten over actuele ontwikkelingen, gelijkgestemden en schrijvers ontmoeten. Verder ontvang je een jaar lang Gezond Verstand en en krijg je toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf).

Lees je de krant liever op je beeldscherm of mobiel?
Dan kun je voor slechts 60,- per jaar digitaal abonnee worden. Je ontvangt de krant dan niet thuis, maar kunt deze online lezen en als PDF downloaden.

Gezond Verstand is ook los verkrijgbaar bij ruim 800 winkels verspreid over heel Nederland.
Je kunt losse uitgaven van Gezond Verstand ook in onze webshop bestellen (op papier en in PDF formaat).

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.