Scroll Top

Nederland in permanente dictatuur door demissionair kabinet (voordracht 70)

Uitgave 70 vierkant min
Nederland in permanente dictatuur door demissionair kabinet (voordracht 70)

Zonder enige twijfel gaat de voordracht van het 70ste nummer van Gezond Verstand over het gevallen kabinet en het door Mark Rutte aangekondigde aftreden. Op 7 juli 2023 heeft de Nederlandse premier namelijk de permanente Nederlandse dictatuur afgekondigd.

Niet overtuigd van deze stellige, maar feitelijk juiste woorden? Bekijk dan hoe hoofdredacteur Karel van Wolferen deze situatie duidt en luister naar de vragen die zijn collega Anne Willemsen hierover stelt.

In deze editie

Verder stippen Karel en Anne alle onderwerpen kort aan die verder in editie 70 van het Gezond Verstand besproken worden. Van Bitcoin, de NAVO conferentie in Litouwen tot de geopolitieke speelbal van Moldavië, de Gezond Verstand redactie laat niets onbesproken.

Voelt u zich aangesproken door de klokkenluider oproep van Karel van Wolferen en zou u hierover willen schrijven in ons blad? Stuur dan zoals gezegd een mail naar: redactie@gezondverstand.eu schrijf een korte introductie en laat uw telefoonnummer achter.

Gezond Verstand is een onafhankelijk journalistiek magazine dat draait op de steun van haar abonnees. Met jouw abonnement steun je niet alleen onze missie, maar krijg je ook toegang tot onze exclusieve content en de mogelijkheid om in contact te komen met like-minded mensen.

Doe mee en draag bij aan het versterken van de onafhankelijke journalistiek in Nederland. Ontvang iedere twee weken jouw dosis kritische, onafhankelijke journalistiek rechtstreeks in je brievenbus! Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine via https://gezondverstand.eu/abonneer/.

Doe mee met Gezond Verstand!

Doe mee en word abonnee van Gezond Verstand.
Je ontvangt de Gezond Verstand krant dan iedere 2 weken thuis en je krijgt toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf). Je kunt kiezen uit een abonnement van één jaar (24 uitgaven) of een kwartaal (6 uitgaven).

Gezond Verstand op proef voor slechts 24,-!
Ontvang drie maanden lang (6x) Gezond Verstand thuis
Papier én digitaal (download + online lezen)
Je krijgt direct toegang tot alle uitgaven (ook de voorgaande)

Verbind met gelijkgestemden en praat mee op het ledenforum

Er is ook de mogelijkheid om Founder te worden.
Als Founder kun je meedoen aan de netwerkbijeenkomsten en meepraten over actuele ontwikkelingen, gelijkgestemden en schrijvers ontmoeten. Verder ontvang je een jaar lang Gezond Verstand en en krijg je toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf).

Lees je de krant liever op je beeldscherm of mobiel?
Dan kun je voor slechts 60,- per jaar digitaal abonnee worden. Je ontvangt de krant dan niet thuis, maar kunt deze online lezen en als PDF downloaden.

Gezond Verstand is ook los verkrijgbaar bij ruim 800 winkels verspreid over heel Nederland.
Je kunt losse uitgaven van Gezond Verstand ook in onze webshop bestellen (op papier en in PDF formaat).

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.