fbpx
Scroll Top

Karel van Wolferen bespreekt de mogelijkheid van een beraamde pandemie

image002 1
April 2020: Karel van Wolferen bespreekt de mogelijkheid van een beraamde pandemie

Al in april 2020, toen hoofdredacteur Karel van Wolferen nog video’s opnam voor het videoplatform van Café Weltschmerz, beargumenteerde en analyseerde hij de lockdown hysterie. Hoe kan het zijn dat nu, ruim drie jaar later, deze feiten nog steeds niet worden erkend? Precies díe frustratie heeft Karel toen, op zijn 79ste, doen inzien dat er behoefte was aan een blad waarin deze details wél werden verteld. Nog geen half jaar later was het magazine Gezond Verstand geboren. Kijk terug naar de details van toen en beluister Karel zijn scherpe analyses over de Corona ‘pandemie’.

Doe mee met Gezond Verstand!

Doe mee en word abonnee van Gezond Verstand.
Je ontvangt de Gezond Verstand krant dan iedere 2 weken thuis en je krijgt toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf). Je kunt kiezen uit een abonnement van één jaar (24 uitgaven) of een kwartaal (6 uitgaven).

Gezond Verstand op proef voor slechts 24,-!
Ontvang drie maanden lang (6x) Gezond Verstand thuis
Papier én digitaal (download + online lezen)
Je krijgt direct toegang tot alle uitgaven (ook de voorgaande)

Verbind met gelijkgestemden en praat mee op het ledenforum

Er is ook de mogelijkheid om Founder te worden.
Als Founder kun je meedoen aan de netwerkbijeenkomsten en meepraten over actuele ontwikkelingen, gelijkgestemden en schrijvers ontmoeten. Verder ontvang je een jaar lang Gezond Verstand en en krijg je toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf).

Lees je de krant liever op je beeldscherm of mobiel?
Dan kun je voor slechts 60,- per jaar digitaal abonnee worden. Je ontvangt de krant dan niet thuis, maar kunt deze online lezen en als PDF downloaden.

Gezond Verstand is ook los verkrijgbaar bij ruim 800 winkels verspreid over heel Nederland.
Je kunt losse uitgaven van Gezond Verstand ook in onze webshop bestellen (op papier en in PDF formaat).

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.