Scroll Top

Versnelling van de geopolitieke omwenteling (voordracht 64)

Thumb 64 vierkant
Versnelling van de geopolitieke omwenteling (voordracht 64)

Karel van Wolferen introduceert het nieuwste nummer van Gezond Verstand door zijn eigen geschreven artikel voor te lezen.

Ontdek alles over de dystopische agenda 2030 en de plannen voor als je nog met de auto of het vliegtuig op vakantie wilt gaan. Lees de beschouwing van Pieter Stuurman over waarom we in deze maatschappij blijkbaar niet meer van mening mogen verschillen. En ontdek ook de theorie van voormalig Pfizer-vicepresident Mike Yeaden over de Corona-uitbraak als biowapen.

Dat is nog niet alles. In dit nummer hebben we ook het tweede artikel van het drieluik ‘het eigen huis in tijden van transities’, over de opgelegde energietransitie bij huiseigenaren. We bespreken de bedrieglijke berichtgevingsfouten van het IMF ten aanzien van China. En tot slot hebben we het over de mogelijke implicaties van de presidentskandidaatstelling van Robert Kennedy Jr. voor de democratische partij.

Sluit nu een abonnement af, en krijg naast een tweewekelijkse bezorging, ook direct toegang tot het volledige online archief van Gezond Verstand met ondertussen al meer dan 900 artikelen.

Doe mee met Gezond Verstand!

Doe mee en word abonnee van Gezond Verstand.
Je ontvangt de Gezond Verstand krant dan iedere 2 weken thuis en je krijgt toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf). Je kunt kiezen uit een abonnement van één jaar (24 uitgaven) of een kwartaal (6 uitgaven).

Gezond Verstand op proef voor slechts 24,-!
Ontvang drie maanden lang (6x) Gezond Verstand thuis
Papier én digitaal (download + online lezen)
Je krijgt direct toegang tot alle uitgaven (ook de voorgaande)

Verbind met gelijkgestemden en praat mee op het ledenforum

Er is ook de mogelijkheid om Founder te worden.
Als Founder kun je meedoen aan de netwerkbijeenkomsten en meepraten over actuele ontwikkelingen, gelijkgestemden en schrijvers ontmoeten. Verder ontvang je een jaar lang Gezond Verstand en en krijg je toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf).

Lees je de krant liever op je beeldscherm of mobiel?
Dan kun je voor slechts 60,- per jaar digitaal abonnee worden. Je ontvangt de krant dan niet thuis, maar kunt deze online lezen en als PDF downloaden.

Gezond Verstand is ook los verkrijgbaar bij ruim 800 winkels verspreid over heel Nederland.
Je kunt losse uitgaven van Gezond Verstand ook in onze webshop bestellen (op papier en in PDF formaat).

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.