Scroll Top

Het gevaar van verdwalen (voordracht 65)

Thumb voordrachten 65 vierkant
Het gevaar van verdwalen (voordracht 65)

Karel van Wolferen introduceert het nieuwste nummer van Gezond Verstand door zijn eigen geschreven artikel voor te lezen.

In deze editie

Maak kennis met de nieuwste editie van Gezond Verstand Magazine, nummer 65!
In deze editie nemen we je mee in actuele thema’s en ontwikkelingen die je niet in de mainstream media zult tegenkomen. We beginnen met een spraakmakend artikel over hoe klimaatpaus Frans Timmermans de armoede in Europa stimuleert. Daarnaast schetst Paul Haarman de opvallende gelijkenissen tussen de ondergang van het Romeinse Rijk toen en het verval van het Westen nu.

Ook besteden we aandacht aan de Wet Publieke Gezondheid (WPG) waarbij het parlement moet gaan bepalen of de tijdelijke COVID-noodwetten omgezet zullen worden in een permanente dictatuur. Daarnaast omschrijven we de ‘One Health’ ideologie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en hoe deze organisatie een wereldregering beoogt.

Lees verder over de mislukkingen in de Agenda 2030 plannen en hoe de Central Bank Digital Currency (CBDC) plannen stuklopen op de geopolitieke realiteit, volgens Sander Boon. Je treft bovendien het derde en tevens laatste deel van de veel gelezen serie ‘het eigen huis in tijden van transities’ aan. Benieuwd naar meer? Ontdek deze en andere interessante onderwerpen in Gezond Verstand Magazine nummer 65.

Doe mee met Gezond Verstand!

Doe mee en word abonnee van Gezond Verstand.
Je ontvangt de Gezond Verstand krant dan iedere 2 weken thuis en je krijgt toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf). Je kunt kiezen uit een abonnement van één jaar (24 uitgaven) of een kwartaal (6 uitgaven).

Gezond Verstand op proef voor slechts 24,-!
Ontvang drie maanden lang (6x) Gezond Verstand thuis
Papier én digitaal (download + online lezen)
Je krijgt direct toegang tot alle uitgaven (ook de voorgaande)

Verbind met gelijkgestemden en praat mee op het ledenforum

Er is ook de mogelijkheid om Founder te worden.
Als Founder kun je meedoen aan de netwerkbijeenkomsten en meepraten over actuele ontwikkelingen, gelijkgestemden en schrijvers ontmoeten. Verder ontvang je een jaar lang Gezond Verstand en en krijg je toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf).

Lees je de krant liever op je beeldscherm of mobiel?
Dan kun je voor slechts 60,- per jaar digitaal abonnee worden. Je ontvangt de krant dan niet thuis, maar kunt deze online lezen en als PDF downloaden.

Gezond Verstand is ook los verkrijgbaar bij ruim 800 winkels verspreid over heel Nederland.
Je kunt losse uitgaven van Gezond Verstand ook in onze webshop bestellen (op papier en in PDF formaat).

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.