Scroll Top

Japan frontlinie in de strijd om uitrol nieuw biologisch wapen

GV artikel zonder cartoon (uil) (9)

Gezond Verstand is jarig!

In september 2024 start de 5e jaargang van Gezond Verstand. En om dat te vieren geven we in de zomerperiode de 12 meest gelezen + 12 gloednieuwe artikelen cadeau. We publiceren iedere dag gratis artikel.

Bovendien hebben we de artikelen gebundeld in een PDF die je gratis kunt downloaden. En, als klap op de vuurpijl presenteren we ook de nieuwe opmaak van Gezond Verstand.

Laat je verrassen door het vernieuwde ontwerp en deel de artikelen en PDF op social media, met vrienden en familie!

Japan frontlinie in de strijd om uitrol nieuw biologisch wapen

Vincent Praster

Japan is het enige land ter wereld waar prominente (oud-)politici hun excuses aan de bevolking aanbieden voor het leed dat is aangericht met de Covid-injecties, en zich openlijk uitspreken over het feit dat er miljoenen mensen zijn overleden door de ‘vaccins’. Nu is daar het parlementslid Ryuhei Kawada bijgekomen, die samen met twee professoren en een journaliste een persconferentie heeft belegd waarin zij de noodklok luiden over de nieuwe ‘vaccinatieronde’ die de Japanse overheid op 1 oktober zal gaan starten. Dit wijst op een interne verdeeldheid in de overheid, maar na dieper onderzoek blijkt dat Japan de frontlinie is geworden waar twee strijdende partijen zich opmaken voor een gevecht dat bepalend zou kunnen zijn voor de toekomst van de wereld en de mensheid.

Dit artikel is alleen voor abonnees
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

mRNA-‘Replicon’-injecties nieuw verdienmodel Big Pharma

Tijdens de nieuwe ‘vaccinatieronde’ in Japan zullen nieuwe mRNA-Replicon of ‘self amplifying mRNA’-injecties toegediend gaan worden aan de argeloze Japanse bevolking. De mRNA-Replicon-injecties zijn een doorontwikkeling van de huidige mRNA-injecties, waarbij de genetische code de cel niet alleen instructie geeft om spike-eiwitten te produceren, maar ook om kopieën van zichzelf (mRNA) te laten maken. Het gevolg is dat de cel in plaats van eenmalig een opdracht om spike-eiwitten te produceren, steeds nieuwe opdrachten zal blijven uitvoeren. Voor de farmaceutische industrie is dit het nieuwe ‘vaccin-platform’ waarop zij alle toekomstige injecties gaan baseren en waarnaar zij alle huidige traditionele vaccins willen gaan ombouwen. Big Pharma is van plan om deze nieuwe methode – simpel uitgelegd injecties met een genetische code die de cellen binnendringt en aldaar kopieën van zichzelf laat maken waardoor de cellen in veel grotere mate onderdelen van virussen gaan produceren – zo snel mogelijk goedgekeurd te krijgen. Dit om hun nieuwe onethische verdienmodel veilig te stellen.

Bloedbad door giftige spike-eiwitten

Tijdens de persconferentie verklaarden de twee professoren dat het spike-eiwit, dat door de huidige mRNA-injecties al in groten getale door de lichaamscellen wordt geproduceerd, bewezen giftig is, en inmiddels een regelrechte ramp heeft aangericht. Zij vragen zich af wat er gebeurt als de bevolking dit te weten komt. Een journaliste noemde deze onwetendheid van de bevolking een enorm probleem, dat veroorzaakt is doordat de media de mensen niet meer informeren en zich alleen maar bezighouden met stemmingmakerij. Naast het aandringen bij de Japanse politici om de komende ‘vaccinatiecampagne’ stop te zetten, is de persconferentie bedoeld om eindelijk de Japanse bevolking op de juiste wijze te informeren over de realiteit omtrent de injecties.

Er werden grafieken getoond waaruit overduidelijk blijkt dat ‘volledig gevaccineerden’ op geen manier beschermd worden door de injecties waaraan nog toegevoegd werd dat er nagenoeg niemand meer ernstig ziek wordt door Covid. Er is daarmee geen enkele noodzaak voor welke injectiecampagne dan ook. Hierop voortbordurend werden de op officiële cijfers uit Japan en Groot-Brittannië gebaseerde grafieken getoond, waaruit overduidelijk blijkt dat de ‘vaccins’ geen enkel effect hebben gehad op het voorkomen van ernstige ziekte of overlijden. Helemaal alarmerend is het vertoonde beeld dat de mortaliteit enorm toenam voor mensen na de eerste twee injecties – dit kon leiden tot een vervijfvoudiging van de kans op overlijden. De zoveelste bevestiging dat de injecties absoluut niets positiefs doen en zeer veel mensen de dood in hebben gejaagd. De Japanse overheid zou hierop per direct de aankomende Covid-injectiecampagne moeten stoppen.

- Het artikel gaat hieronder verder -

Het Gezond Verstand Cartoonboek

Het cartoonboek bevat een bonte verzameling van de beste, scherpste, mooiste en meest treffende cartoons uit Gezond Verstand.

Je maakt kennis met de cartoonisten, die je vervolgens meenemen in het creatieproces en stap voor stap laten zien hoe de cartoons tot stand komen. Waar komen de ideeën en inspiratie vandaan? Welke materialen gebruiken ze en wat vinden ze het mooiste en moeilijkste aan hun vak?

Normaal €42,50 voor abonnees €39,50

Verregaande corruptie

Maar terwijl de Japanse bevolking pas zeer recent voor het eerst geïnformeerd is dat de door de overheid verstrekte injecties allesbehalve veilig en effectief waren, heeft diezelfde overheid onder strikte geheimhouding toestemming gegeven voor de doorontwikkeling van de nieuwe mRNA-injecties en staat nu op het punt om de definitieve goedkeuring te verlenen en in oktober met massa-injecties te starten. De goedkeuring voor de doorontwikkeling is verleend op basis van een onderzoek dat is uitgevoerd in Vietnam en een onderzoek dat gepubliceerd is door elf auteurs die allen in dienst zijn, in de directie zitten of vergoedingen hebben ontvangen van de farmaceut in kwestie. Mensen die nog steeds een rotsvast vertrouwen hebben in de overheid kunnen zich eenvoudigweg niet voorstellen dat de overheidsinstanties niet eens meer moeite doen om de kolossale corruptie te verhullen en dat veronderstelde volksvertegenwoordigers opzichtig de bevolking verraden in het voordeel van andere belangen. Het lot van de bevolking is letterlijk in handen van een zeer selecte groep ambtenaren in het ministerie van Volksgezondheid, die zich volledig laten sturen door een buitenlandse corporatie die door middel van samenwerking met een Japanse farmaceut via Japan goedkeuring wil afdwingen om nogmaals een medisch experiment uit te gaan voeren, eerst op de Japanners en vervolgens op de gehele (wereld)bevolking.

Historisch kantelpunt

Nadat Moderna – die sinds de oprichting in 2010 in de VS nog nooit een product op de markt had gebracht – dit mocht doen met Covid-mRNA-injecties, is het nu blijkbaar de beurt aan Arcturus om hetzelfde te doen met sa-mRNA-injecties. Arcturus is in 2013 opgericht in Californië en heeft ook nog nooit eerder een product op de markt gebracht. Wanneer duidelijk wordt dat farmaceuten als Moderna en Arcturus in werkelijkheid front-companies zijn voor buitenlandse overheidsinstanties die zich bezighouden met biologische oorlogvoering, zouden nog veel meer Japanse functionarissen publiekelijk door het stof kunnen gaan kruipen en hun excuses aan de bevolking gaan aanbieden voor het onvoorstelbare leed dat zij veroorzaakt hebben met hun roekeloze Covid-beleid.

Japan is daarmee aanbeland op een historisch kantelpunt en is de frontlinie geworden van de strijd tussen de verzonnen en echte werkelijkheid. Een hevige strijd, die bepalend kan zijn voor de toekomst van de hele wereld

 

Wat vertel ik mijn medemens?

  1. Japan is het enige land ter wereld waar politici hun excuses aan de bevolking aanbieden voor het leed dat is aangericht met de Covid-injecties.
  2. Er is een persconferentie belegd om eindelijk de Japanse bevolking op de juiste wijze te informeren over de realiteit omtrent de injecties

– einde artikel –

Je las een Premium artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

X


Dit artikel is alleen voor abonnees
Login als abonnee of abonneer je om onbeperkt alle artikelen te lezen.
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.