Scroll Top

Nieuws uit de Covid-oorlog (deel 18)

GV artikel zonder cartoon (uil) (9)
Nieuws uit de Covid-oorlog (deel 18)

Evelien Nijeboer

Berichten over injectieschade beginnen door te dringen in de mainstream media . In het zeer establishment-getrouwe New England Journal of Medicine verscheen op 13 april jl. een artikel van Paul Offit, lid van het ‘Vaccine Advisory Comittee’ van het FDA. Hij schrijft dat boostershots vermeden moeten worden door jonge en gezonde mensen omdat ze geen voordeel opleveren en risico’s op myocarditis met zich meebrengen en noemt ook het gevaar van ADE (een versterkte reactie op varianten, ofwel een ziekteversterkende werking) door grootschalig injecteren. Het artikel eindigt met een oproep aan regeringen om het publiek voor te lichten over de beperkingen van mRNA Covid-vaccins en de stelling dat een ‘zero tolerance’-strategie voor milde of asymptomatische infecties, die alleen kan worden uitgevoerd met frequente boosterdoses, een misleiding inhoudt van het publiek wat betreft de werkzaamheid van deze injecties.
Gratis dit artikel lezen?
Login of maak gratis een account aan. Je hoeft geen abonnee te zijn.
Registreer je nu met een gratis account

Je krijgt direct toegang tot alle artikelen, met uitzondering van de Premium artikelen.
Binnen één minuut geregeld!

De Engelste tabloid Daily Mail berichtte op 20 april dat de injecties myocarditis veroorzaken, en op de Australische TV-zender Sky News werden in een sportprogramma openlijk de zware bijwerkingen van de injecties besproken. Volgens Edward Dowd, ex-BlackRock-CEO, kan de ontmaskering van de ‘trust-the-science’-fraude niet lang meer duren aangezien alle belangrijke beleggers op Wall Street inmiddels op de hoogte zijn. Ook verzekeraars beginnen vragen te stellen over injectieschade aangezien de grote en toenemende algehele oversterfte. De Canadese cijfers voor mensen tot 44 jaar laten zien dat de oversterfte in het eerste kwartaal van 2022 nog hoger is dan de 40% oversterfte in 2021.

Het FDA heeft op 1 mei opnieuw 80.000 Pfizer documenten vrijgeven zoals door de rechter in januari jl. was bevolen. Deze worden door o.a. Naomi Wolf samen met 2500 gekwalificeerde vrijwilligers onderzocht. Pfizer blijkt ruim 20.000 van de 42.000 dossiers van mensen met ernstige bijwerkingen te zijn ‘kwijtgeraakt’, terwijl deze mensen niet hersteld waren van hun verwondingen. Ook sloot Pfizer zwangere vrouwen uit van het rapport van de klinische proeven, terwijl in deze proeven 50 zwangere vrouwen zijn geïnjecteerd. Hun gegevens zijn verdwenen en zij zijn niet gevolgd in hun zwangerschap. De aanbeveling dat de injectie veilig is voor zwangere vrouwen gebeurde op basis van een onderzoek op 44 ratten, door artsen die door Pfizer rijkelijk werden beloond. In het Amerikaanse leger vertoonden 8000 baby’s geboorteafwijkingen na injectie tijdens de zwangerschap. Het aantal miskramen binnen het Amerikaanse leger nam na de injecties toe met 300%. Ook in IJsland is het aantal misgeboorten na het injecteren bijna verdubbeld, van 2 naar 3,5 per duizend geboorten. Pfizer en het FDA waren op de hoogte van zware bijwerkingen als hartfalen, neurologische schade, zware spier- en gewrichtspijn en flauwvallen en hielden dit voor het publiek verborgen.

- Het artikel gaat hieronder verder -

Het Gezond Verstand Cartoonboek

Het cartoonboek bevat een bonte verzameling van de beste, scherpste, mooiste en meest treffende cartoons uit Gezond Verstand.

Je maakt kennis met de cartoonisten, die je vervolgens meenemen in het creatieproces en stap voor stap laten zien hoe de cartoons tot stand komen. Waar komen de ideeën en inspiratie vandaan? Welke materialen gebruiken ze en wat vinden ze het mooiste en moeilijkste aan hun vak?

Normaal €42,50 voor abonnees €39,50

Pfizer en het FDA 2020 signaleerden in dec. 2020 ook Covid-19 als bijwerking, waarmee zij wisten dat de injecties niet werkten. Hierop maakt het CDC plannen om elke Amerikaan zes boostershots toe te dienen. Niets daarvan werd aan het publiek meegedeeld. Pfizer bracht de informatie over afnemende effectiviteit van de injecties pas naar buiten toen het niet langer te verbergen viel omdat de Israëlische data naar buiten kwamen.

Dr Chris Flowers, radioloog, heeft aangetoond dat Pfizer in mei 2021 al wist dat de injecties bij 56 tieners myocarditis hadden veroorzaakt. Honderdduizenden tieners werden geprikt voordat Pfizer in augustus 2021 een waarschuwing hierover naar buiten bracht. Ook wist Pfizer dat er nog veel meer meldingen van ernstige bijwerkingen te verwerken zouden zijn, zij meldde aan het FDA daarvoor 2400 extra fulltime medewerkers te hebben ingehuurd. Pfizer heeft haar dosering met 100 mg verlaagd toen bleek dat Moderna’s eerste injecties erg veel injectieschade veroorzaakten. De mensen die de eerste hooggedoseerde Moderna-injecties kregen zijn niet door Moderna, het FDA of het CDC gewaarschuwd.

Het FDA keurde het gebruik van het beruchte middel Remdesivir goed voor kinderen vanaf de geboorte. In de klinische studie naar werking en veiligheid overleden drie van de totale groep van 57 kinderen. Veertig van hen (70%) had bijwerkingen, hieronder waren 12 kinderen (21%) met zware bijwerkingen. De studie werd uitgevoerd door de fabrikant van het middel (Gilead) en er was geen controlegroep.

De geïnstitutionaliseerde fraude binnen het FDA en CDC staat niet op zichzelf. Sinds 2015 mag het WHO behalve door soevereine naties ook gefinancierd worden door private personen en bedrijven. Het WHO wordt sindsdien voor 70% gefinancierd door de farmaceutische industrie. Deze bedrijven maakten miljarden winst door de frauduleuze activiteiten van het WHO. De WHO is bezig een ‘pandemieverdrag’ te sluiten met haar 190 lidstaten, die hen ertoe zou verplichten in elk door de WHO te bestrijden noodgeval, medisch of anderszins, de eigen wetgeving en grondwet opzij te zetten. Bill Gates, de tweede grote financier van het WHO is bezig met de oprichting van een ‘Global Epidemic Response and Mobilization’ team, kortweg GERM. Grote farmabedrijven zijn multinationals, zo ook Pfizer dat samenwerkt met een Chinees farmaceutisch bedrijf en de Chinese Communistische Partij. Tussen deze drie partijen gingen vele geldstromen heen en weer. In dit licht kan een conflict tussen grootmachten waarschijnlijk vooral beschouwd worden als rookgordijn of verdienmodel.

Volgens Deense professor Christine Stabell-Bern zit er een basale fout in de gangbare manier van veiligheidsonderzoek omtrent vaccins omdat zij niet onderzocht worden op hun invloed op de algehele sterfte onder de geïnjecteerden. Bij klassieke vaccins, waarbij een verzwakte pathogeen wordt toegediend, is bijvoorbeeld een beduidend positief effect zichtbaar op de algehele sterfte. Nieuwere vaccines, waarin het pathogeen gesynthetiseerd of gemodificeerd is, werken wel goed tegen de ziekte waartegen is gevaccineerd, maar zorgen voor meer sterfte in de geïnjecteerde groep dan onder niet-geïnjecteerden. De mRNA-injecties moeten nog beter worden onderzocht maar de cijfers van oversterfte in vele westerse landen spreken boekdelen.

– einde artikel –

Je las een gratis artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

X
Gratis dit artikel lezen?
Login of maak gratis een account aan. Je hoeft geen abonnee te zijn.
Registreer je nu met een gratis account

Je krijgt direct toegang tot alle artikelen, met uitzondering van de Premium artikelen.
Binnen één minuut geregeld!

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.