Scroll Top

Naomi Wolf en Karel van Wolferen | Interview

Naomi wolf
Naomi Wolf en Karel van Wolferen | Interview

“U heeft de communityrichtlijnen geschonden en heeft daarom een week upload verbod”

Het gesprek tussen Naomi Wolf en Karel van Wolferen stond sinds gisteravond verborgen op Youtube om in de ochtend live te gaan, maar in de tussentijd had Youtube al verwezen naar minuut 45, waarin Naomi de link legt tussen de onderzoeksresultaten van Pfizer en de verminderde vruchtbaarheid van vrouwen.

Hoe ziet Naomi Wolf de uitrol van Agenda 2030 vanuit haar Amerikaanse perspectief? Hoe verloopt haar onderzoek naar de Pfizer files? En nog veel meer!

Naomi Wolf haar nieuwe boek ‘oog in oog met het beest’ bestellen?
Ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Nagekomen reactie van de redactie:
Ik reageerde nooit eerder op commentaar, maar in dit geval moeten de kijkers iets meer over deze opname weten.
Om te beginnen was dit niet bedoeld als een interview, maar als een gesprek. Dat is altijd het geval met Gezond Verstand video’s. Wij doen geen interviews. Wat niemand kan zien is dat Naomi tegelijkertijd mij aan het ondervragen was voor een livestream uitzending voor haar volgelingen in de VS via haar telefoon, waarmee vier keer technische problemen optraden en dus veel pauzes opleverde. Naomi moest steeds dingen direct uitleggen aan haar Amerikaans publiek.

Er bestaat dus geen continuiteit van een gesprek, dat na een nachtmerrie van het redigeren van de videobestanden waarvoor Anne Willemsen en Bram Bokken een hoge film award verdienen, is overgebleven. Zo’n 25 minuten waren ook onbruikbaar omdat deze niets te maken hadden met de promotie van haar boek in Nederland, maar over ons meningsverschil aangaande het door vrijwel alle VN lidstaten aanvaarde één-China principe dat door de Biden regering niet langer wordt gerespecteerd.

Ik wil hier wel met klem aan toevoegen dat Naomi Wolf ons respect en waardering verdient voor haar belangrijke bijdrage mbt algemene bewustwording over het levensgevaar en opzettelijke grote schade aan vrouwelijke vruchtbaarheid, dat zij met minutieus onderzoek van Pfizer documenten aan het licht brengt.

Karel van Wolferen.

Artikelen uit Gezond Verstand

Naomi Wolf en haar team worden in Gezond Verstand vaak aangehaald met betrekking tot hun inzet in het Covid-dossier.

Clear Filters
Convenant met de dood: babymoord en moedermoord door coronaprik
Categories

Veelgestelde vragen over Naomi Wolf

Wie is Naomi Wolf?

Naomi Wolf is een Amerikaanse schrijfster, journalist en voormalig politiek adviseur. Ze werd bekend met haar bestseller ‘The Beauty Myth’ en heeft sindsdien meerdere boeken geschreven die maatschappelijke en politieke kwesties aansnijden. Ondanks haar aanvankelijke populariteit binnen de mainstream media en politieke kringen, is ze de laatste jaren in opspraak geraakt door haar kritische standpunten over onderwerpen als COVID-19 en MRNA-vaccins.

Waarom wordt Naomi Wolf als controversieel beschouwd?

Naomi Wolf wordt als controversieel beschouwd vanwege haar uitgesproken kritiek op de aanpak van de COVID-19 pandemie door overheden en gezondheidsorganisaties. Ze is beschuldigd van het verspreiden van misinformatie rondom lockdowns en vaccins, wat heeft geleid tot het opschorten van haar accounts op verschillende sociale mediaplatforms.

Wat is ‘Oog in oog met het beest’?

‘Oog in oog met het beest’ is een nieuw boek van Naomi Wolf, waarin ze een gedetailleerd verslag geeft van misleiding, buitensluiting en haar politieke, persoonlijke en spirituele transformatie tijdens een van de meest controversiële tijden in de moderne geschiedenis. Het boek behandelt thema’s als tirannie, censuur en de falende respons van de openbare gezondheidszorg tijdens de COVID-19 pandemie.

Waarom is het werk van Naomi Wolf zo gevaarlijk beschouwd door sommigen?

Naomi Wolf stelt kritische vragen, daagt autoriteiten uit en belicht fouten in de respons van de openbare gezondheidszorg tijdens de COVID-19 pandemie. Haar bereidheid om gevestigde meningen te weerleggen en de vinger op zere plekken te leggen, wordt door sommige machthebbers gezien als een bedreiging voor hun positie en beleid.

Wat kunnen lezers verwachten van ‘Oog in oog met het beest’?

Lezers kunnen een onverschrokken onderzoek verwachten naar enkele van de meest prangende kwesties van vandaag, waaronder de respons op de COVID-19 pandemie, het tweede amendement, reproductieve rechten, en de invloed van grote farmaceutische bedrijven. Wolf gebruikt haar eigen ervaringen als kader voor een diepgaande analyse van de huidige staat van de Amerikaanse samenleving en politiek.

Hoe heeft Naomi Wolf gereageerd op de kritiek en censuur?

Ondanks de kritiek en censuur blijft Naomi Wolf standvastig in haar overtuigingen. Ze blijft moedig rapporteren over onderwerpen die anderen vermijden en neemt geen genoegen met de verhalen die door de mainstream media worden verspreid. Haar werk en haar nieuwste boek dienen als een krachtige oproep tot kritisch denken en het verdedigen van de waarheid.

Waarom is Naomi Wolf belangrijk voor lezers van Gezond Verstand?

Naomi Wolf’s werk resoneert met de missie van Gezond Verstand om kritische en onafhankelijke journalistiek te bieden. Haar onverschrokken benadering van controversiële onderwerpen en haar vermogen om diepgaande vragen te stellen, sluiten aan bij de intellectuele en onderzoekende aard van onze lezers. Haar recente ervaringen en inzichten bieden een belangrijke context voor de uitdagingen waarmee we in de hedendaagse samenleving worden geconfronteerd.

Ontvang de nieuwsupdate

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en sluit je aan bij de Gezond Verstand community. Je ontvangt iedere week de gratis Gezond Verstand Nieuwsupdate met artikelen, video’s en achtergronden.

Interviews met Karel van Wolferen
Clear Filters
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.