Scroll Top

Aanslag op voorzitter AfD, Klaus Schwab in Nederland | Editie 75

Thumb 75 vierkant website
Aanslag op voorzitter AfD, Klaus Schwab in Nederland | Editie 75

In ons belangrijkste buurland Duitsland is AfD voorzitter Tino Chrupalla aangevallen en in het ziekenhuis beland. Na enkele dagen op de Intensive Care te hebben gelegen, is hij vandaag gelukkig ontslagen uit het ziekenhuis. Hoe bericht de Duitse media hierover? Wat betekent dit voor de aankomende deelstaatverkiezingen en had dit ook in Nederland kunnen gebeuren?

Karel van Wolferen combineert belangrijke internationale actualiteiten met steeds de vraag: ‘wat betekent dit voor Nederland’. Op welke manier wordt de machtsgreep vormgegeven en welke taal wordt hiervoor gebruikt?

In deze editie

In deze editie nemen we je mee in de schaduwrijke coulissen van de politieke arena, waar belastinggeld wordt ingezet om het imago van Femke Halsema te polijsten. Ontdek hoe woorden als democratie, marxisme en kapitalisme een gedaanteverandering ondergaan, gepresenteerd door hoofdredacteur Karel van Wolferen.

Diepgravende Inzichten en Onthullingen
Lees onze huidige regeringsvorm als een criminocratie kan worden beschouwd, en duik in de jaarlijkse troonrede om de leegte achter de koninklijke woorden te doorgronden. We werpen ook een kritische blik op de krankzinnigheid van het verkiezingsprogramma van D66, dat een extreem geval van modieuze prioriteiten zijn die niet gaan over het Nederlandse belang. Daarnaast belichten we de voorbereidingen van de VN op een wereldwijd pact, waarbij de machthebbers handig spelen met veranderende terminologieën.

Van Geopolitiek tot Medische Ontwikkelingen
Deze editie onthult ook de schraalheid van ons parlementaire debat en hoe Kamerleden gestuurd worden in hun gespreksonderwerpen. Leer meer over een nieuwe methode die de toestemming van patiënten voor injecties lijkt te omzeilen doordat immunisering en mRNA nu via luchtverstuiving kan plaatsvinden.

Kom achter de wereldwijde slag om controle over cyberspace. De verregaande censuur op alternatieve berichten kan worden omzeild door van berichten privébezit te maken via Nostr protocol. De aanslag op AfD partijvoorzitter Tino Chrupalla en verdere levensbedreigingen aan het adres van de Duitse andersdenkende partij worden uiteraard belicht. Bovendien werpen we een blik op geopolitieke verschuivingen, waar de foutinschattingen van centrale bank technocraten hun wereldcontroleplannen in gevaar brengen.

Doe mee en draag bij aan het versterken van de onafhankelijke journalistiek in Nederland. Ontvang iedere twee weken jouw dosis kritische, onafhankelijke journalistiek rechtstreeks in je brievenbus! Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine via https://gezondverstand.eu/abonneer/.

Doe mee met Gezond Verstand!

Doe mee en word abonnee van Gezond Verstand.
Je ontvangt de Gezond Verstand krant dan iedere 2 weken thuis en je krijgt toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf). Je kunt kiezen uit een abonnement van één jaar (24 uitgaven) of een kwartaal (6 uitgaven).

Gezond Verstand op proef voor slechts 24,-!
Ontvang drie maanden lang (6x) Gezond Verstand thuis
Papier én digitaal (download + online lezen)
Je krijgt direct toegang tot alle uitgaven (ook de voorgaande)

Verbind met gelijkgestemden en praat mee op het ledenforum

Er is ook de mogelijkheid om Founder te worden.
Als Founder kun je meedoen aan de netwerkbijeenkomsten en meepraten over actuele ontwikkelingen, gelijkgestemden en schrijvers ontmoeten. Verder ontvang je een jaar lang Gezond Verstand en en krijg je toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf).

Lees je de krant liever op je beeldscherm of mobiel?
Dan kun je voor slechts 60,- per jaar digitaal abonnee worden. Je ontvangt de krant dan niet thuis, maar kunt deze online lezen en als PDF downloaden.

Gezond Verstand is ook los verkrijgbaar bij ruim 800 winkels verspreid over heel Nederland.
Je kunt losse uitgaven van Gezond Verstand ook in onze webshop bestellen (op papier en in PDF formaat).

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.