Scroll Top

Dictatuur, totalitarisme en ontmenselijking. Interview Willem Engel en Karel van Wolferen.

Interview Willem Engel vierkant
Dictatuur, totalitarisme en ontmenselijking. Interview Willem Engel en Karel van Wolferen.
Willem Engel & Karel van Wolferen

Achter de schermen spreken Karel van Wolferen en voorman van VoorWaarheid Willem Engel elkaar geregeld. Willem zijn uitleg over het OneHealth systeem en de implicaties hiervan vond Karel zo pakkend, dat zij afgelopen week ook vóór de camera met elkaar in gesprek gingen. Geen enkel onderwerp wordt uit de weg gegaan en veel wordt duidelijk door de verbanden die Willem en Karel weten te leggen.

VoorWaarheid is de nieuwe naam voor VirusWaarheid. Als documentatie centrum zenden wij nog steeds uit en publiceren over de misstanden in binnen- en buitenland. Na het corona schandaal is het duidelijk geworden dat C19 slechts een van de vele smaken is van een systeem dat totale controle wil uitoefenen, daar zijn politiek, wetenschap, media en de rechtsspraak de pijlers. Je kan alle artikele rapportages en juridische stukken vinden op voorwaarheid.nl alle video’s hosten wij op videowaarheid.nl

Schrijf je gratis in op https://gezondverstand.eu/nieuwsbrief/ en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Gerelateerde video’s

Doe mee met Gezond Verstand!

Doe mee en word abonnee van Gezond Verstand.
Je ontvangt de Gezond Verstand krant dan iedere 2 weken thuis en je krijgt toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf). Je kunt kiezen uit een abonnement van één jaar (24 uitgaven) of een kwartaal (6 uitgaven).

Gezond Verstand op proef voor slechts 24,-!
Ontvang drie maanden lang (6x) Gezond Verstand thuis
Papier én digitaal (download + online lezen)
Je krijgt direct toegang tot alle uitgaven (ook de voorgaande)

Verbind met gelijkgestemden en praat mee op het ledenforum

Er is ook de mogelijkheid om Founder te worden.
Als Founder kun je meedoen aan de netwerkbijeenkomsten en meepraten over actuele ontwikkelingen, gelijkgestemden en schrijvers ontmoeten. Verder ontvang je een jaar lang Gezond Verstand en en krijg je toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf).

Lees je de krant liever op je beeldscherm of mobiel?
Dan kun je voor slechts 60,- per jaar digitaal abonnee worden. Je ontvangt de krant dan niet thuis, maar kunt deze online lezen en als PDF downloaden.

Gezond Verstand is ook los verkrijgbaar bij ruim 800 winkels verspreid over heel Nederland.
Je kunt losse uitgaven van Gezond Verstand ook in onze webshop bestellen (op papier en in PDF formaat).

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.