Nummer 11 (10 maart 2021)

Nummer 11, 10 maart 2021
In deze uitgave onder meer

Oproep aan intellectuele drenkelingen

De dodelijke injecties

De Smartphone als duivels instrument

van controle

5G – waarover niet open en eerlijk

wordt gesproken

Het Digitale Panopticons

Een manier om de hersenen

electro-magnetisch te beïnvloeden

Onvrijwillige spelers in een groot

farma-verdienmodel

Maatregelen: maar wat vindt de agent

er eigenlijk van?

De levende logica van geweldloze landbouw

De nieuwe schepping – het werk van Bill Gates?

Gezond Verstand verschijnt iedere twee weken op papier en is 10 dagen later online te lezen voor abonnees.
Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier aan.

Bronvermeldingen

De voetnoten en bronnen per artikel.

5G – waarover niet open en eerlijk wordt gesproken

De 5G appeal geeft een goede samenvatting van de problematiek rondom EMV en de risico’s van 5G, met veel bronverwijzingen. Dit is de versie die door burgers ondertekend kan worden, er is een ander specifiek voor artsen en wetenschappers. Deze heeft een Nederlandse vertaling.

http://www.5gappeal.eu/the-5g-appeal/

https://www.5gspaceappeal.org/s/Internationale_oproep_om_5G_op_aarde_en_in_de_ruimte_te_stoppen-cj8j.pdf

Stralingsbewust geeft heldere uitleg over 5G, en heeft ook veel informatie over burgerinitiatieven.

https://stralingsbewust.info/

Erg volledige website met veel aspecten van 5G, niet alleen gezondheid, maar ook geschiedenis, onderzoeken, andere toepassingen, etc.  https://5gisnietoke.nl/

Deze twee sites hebben uitbreid onderzoek over EMV/5G. EHS is de beste om wereldwijd ontwikkelelingen bij te houden.

https://mdsafetech.org/

https://ehtrust.org/

Boeken:
The Invisible Rainbow, Firstenberg. Over de geschiedenis van electriciteit.

Een manier om de hersenen elektromagnetisch te beïnvloeden

Chapman, Colin D et al.: Intranasal Treatment of Central Nervous System Dysfunction in Humans. Pharmaceutical Research http://link.springer.com/article/10.1007/s11095-012-0915-1/fulltext.html

Djupesland, Per G et al.: Accessing the brain: the nose may know the way. Journal of Cerebral Blood & Flow Metabolism (2013), 33, 793-794; doi: 10.1038/jcbfm.2013.41.

Lorenzetti, Laura: Is the future of pharma about making good drugs great? Fortune, 27.2.2015.

Pardridge, William M: Drug transport across the blood-brain-barrier. Journal of Cerebral Blood Flow & Metabolism (2012), 32, 1959-1972; doi: 10.1038 / jcbfm.2012.126.

Phukan K, Nandy M, Sharma RB, Sharma HK. Nanosized Drug Delivery Systems for Direct Nose to Brain Targeting: A Review. Recent Pat Drug Deliv Formul. 2016;10(2):156-64. doi: 10.2174/1872211310666160321123936. PMID: 26996366.

Agrawal M, Saraf S, Saraf S, Antimisiaris SG, Chougule MB, Shoyele SA, Alexander A. Nose-to-brain drug delivery: An update on clinical challenges and progress towards approval of anti-Alzheimer drugs. J Control Release. 2018 Jul 10;281:139-177. doi: 10.1016/j.jconrel.2018.05.011. Epub 2018 May 24. PMID: 29772289.

Zorkina Y, Abramova O, Ushakova V, Morozova A, Zubkov E, Valikhov M, Melnikov P, Majouga A, Chekhonin V. Nano Carrier Drug Delivery Systems for the Treatment of Neuropsychiatric Disorders: Advantages and Limitations. Molecules. 2020 Nov 13;25(22):5294. doi: 10.3390/molecules25225294. PMID: 33202839; PMCID: PMC7697162.

Tavanti F, Pedone A, Menziani MC. Disclosing the Interaction of Gold Nanoparticles with Aβ(1-40) Monomers through Replica Exchange Molecular Dynamics Simulations. Int J Mol Sci. 2020 Dec 22;22(1):26. doi: 10.3390 / ijms22010026. PMID: 33375086; PMCID: PMC7792802.

De levende logica van geweldloze landbouw

Noot 3

Buijs, J. en S. Mantingh (2020), INVENTARISATIE VAN DE AANWEZIGHEID EN RISICO’S VAN BESTRIJDINGSMIDDELEN IN BEGRAASDE NATUURGEBIEDEN IN GELDERLAND. TOXICOLOGISCHE RISICO’S VOOR MESTKEVERS. 155 pagina’s. Site: https://www.wecf.org/nl/wp-content/uploads/2020/11/20201118_Report_Gelderland__Online.pdf

Buijs, J. & Samwel-Mantingh, M., 2019. Een onderzoek naar mogelijke relaties tussen de afname van weidevogels en de aanwezigheid van bestrijdingsmiddelen op veehouderijbedrijven in Gelderland. Met samenvattingen in Duits, Engels en Russisch. 169 pagina’s. Te vinden op: https://www.wecf.org/nl/pesticides-gelderland/

In de bestuursvergadering van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht van 24 mei 2018 werd de beleidsnota, de Strategie Microverontreinigingen, vastgesteld. In dit plan staat wat het waterschap zelf gaat doen om het water schoner te maken.  Bij microverontreinigingen gaat het om heel veel verschillende stoffen, die op allerlei manieren in het water terechtkomen. Bijvoorbeeld via het afvalwater van ziekenhuizen, boerderijen, glastuinbedrijven of andere bedrijven.

Constatering pesticiden in mest verdient vervolgonderzoek – Foodlog

Buijs en Manting, in press. Daarbij is opmerkelijk dat LNV álles doet om die uitkomsten te bagatelliseren en grondig, breed vervolgonderzoek in te stellen naar deze ecocide.

soils-2015 | 2015 International Year of Soils (fao.org)

www.sciencedirect.com/topics/chemistry/biological-nitrogen-fixation , zie ook www.janwillemerisman.nl/de-vliegende-geest/ (Stikstof).

Dwarskijken op Darwin, J.D. van Mansvelt (2009) Pentagon.

Hollander, A.(2012) Tegen beter weten in: De geschiedenis van de biologische landbouw en voeding in Nederland (1880-20010.

Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
M Bruin

Elektrisch Ecosysteem Alles werkt door middel van elektriciteit en magnetismeAuteur: Sander Funneman
Zeer interessant boek

Chris Visser Sr.

Kopie e-mail 5 maart 2021.  Goedemorgen Karel en Team, De ogen moeten open om uit deze ellende te komen. De natuur, onze natuur zullen we met elkaar moeten gaan accepteren. Fijne dag, Chris Beste goedwillende Koning Willem Alexander,  Beste Tweede Kamerleden der Staten-Generaal,   Deze vraag is heel normaal, want deze sluit corruptie uit. Beste Minister President Rutte, Ministers, Tweede Kamerleden; mijn eerlijke vraag aan u is?  Wie van uw beleid-adviseurs, worden financieel beter van hun advies naar ons Nederlandse Volk? Wie als deskundig adviseur eerlijk is, kan volgens mij deze respectloze dwingende maatregelen niet verzinnen!  Daarom vraag ik u, laat alle mede-beleidsbepalers onder ede een verklaring afleggen, dat zij geen financieel belang hebben in hun advies. Vervang evt. daarna de financieel belanghebbende adviseurs, door deskundige die geen enkel persoonlijk belang hebben bij hun advies. Er zijn vele integere deskundigen die ons Volk van Nederland, eerlijk en gewetensvol kunnen helpen om uit deze ondraaglijke hel te klimmen.  Honderdduizenden zelfstandig hardwerkende mensen, worden door deze maatregelen tot de bedelstaf veroordeeld. Open alstublieft uw ogen voor dit feit! Beste Mark, alleen met een oprecht beleid, kunnen wij hier met elkaar uitkomen.  Ga achter het Volk staan wat zich niet bang laat maken. … Lees verder »

Hans Martius

Reactie op de smartphone , voor enkele jaren geleden had je smartphones waarvan je de achterkant makkelijk kon openen voor het verwijderen van de batterij , geen stroom geen signaal !
Wat een toeval dat met de huidige smartphones dit niet meer kan , deze zijn keurig verlijmd !
Nu heb ik wel een smartphone voor hoog noodzakelijk gebruik deze laat ik echter altijd thuis !

Daarbij surf ik thuis op mijn eenvoudige tablet naar alternatieve zoek machines ,….. geen Google geen Facebook , geen Instagram of dergelijke !…….ik mis niks !

Wat ik wel heb voor de bereikbaarheid van mijn naaste is een simpele gsm telefoon van het merk ruggear wat gebruikt wordt voor outdoor activiteiten , stabiel sterk , stoot bestendig ……..bij deze type kan je met een meegeleverde mini schroevendraaier middels twee moertjes de achterkant makkelijk openen en de batterij eruit halen …..geen stroom geen signaal !

Als iedereen deze keuze zouden gaan maken dan staan de techbedrijven met hun handen in het haar ….weg controlle , weg macht ……leve de vrijheid

Een smartphone is ontwikkeld op defensie spionage technologieën , big brother is watching you !

Richard Peelen

In het artikel “Onvrijwillige spelers in een groot farma-verdienmodel” van Dolf van Wijk wordt gesteld dat de IFR van 0,23 % betekent dan van de geïnfecteerde personen 99,77 % overleeft zonder medicatie. Het lijkt mij dat die toevoeging “zonder medicatie” niet juist is. Zijn er mensen die het onderzoek van epidemioloog Ioanides kennen of meer kennis van zaken hebben, die hier iets over kunnen zeggen ?

Dolf Wijk

Bedankt. Dit is het artikel: https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf
Ik had die toevoeging inderdaad beter weg kunnen laten omdat je dat niet zeker weet. Het zal wellicht een mix zijn geweest in de praktijk. De conclusie blijft: vaccineren voor zo’n lage sterfte is onzinnig en met zo weinig onderzoek onverantwoord.

Nils Graaf

Hierbij een politieke boodschap over berichtgeving rond 5G: zo niet! ‘5G – waarover niet open en eerlijk wordt gesproken’ luidt de onheilspellende kop van een artikel over radiogolven voor mobiele telefonie. Hebben we al niet 25 jaar die mobieltjes, vanwaar de nieuwe paniek? Het artikel doet een slappe poging om ons bang te maken voor de nieuwste generatie mobiele telefonie, de vijfde generatie. Waarom dat zo anders zou zijn is dat de golflengte nu korter gaat worden, van een decimeter naar wel één centimeter, over een aantal jaar. Waarom is dat een groot verschil? Het artikel doet een poging door te zeggen dat er daardoor masten bij moeten komen want die centimetergolf rijkt minder ver. Nou en? Dan wordt het stil. Je kunt er ook het tegenovergestelde uit concluderen. Negentig procent van de tijd zitten mensen binnen. Die centimetergolven komen nauwelijks door dubbel glas en dringen dus nauwelijks ons huis binnen. De nieuwe zendmasten, die pas over enkele jaren komen omdat de frequentieveiling pas na 2023 staat gepland, maken onze leefomgeving 90% van de tijd dus veiliger! Daarover wordt niet openlijk en eerlijk gesproken in de alternatieve media, of moet ik zeggen gecontroleerde oppositie? Met dezelfde redenering als in dit… Lees verder »

Nils Graaf

Interessant, zes duimen omlaag en nul inhoudelijke reacties. Een duidelijke aanwijzing dat de 5G-strategie werkt. Het is alweer het terrein van de religie, herhaling heeft zijn werk gedaan, of je bent voor, of je bent tegen.

Waar het mij om gaat is dat we in de alternatieve media dezelfde propagandatechnieken zien als in de reguliere media. Je kunt geen enkel medium vertrouwen, al het overige is luiheid.

Hans Martius

Beste Nils hier een gehoor aan je oproep om een inhoudelijke reactie , lees dit maar eens …. Sommige mensen denken dat 5G slechts de volgende generatie Wi-Fi is na 4G, maar dit is zeker niet het geval. De 5G-technologie is fundamenteel verschillend en veel gevaarlijker. Bijvoorbeeld is het plan om elke 100 meter een zender te plaatsen en om 200.000 nieuwe satellieten te lanceren, waarbij de power 20 keer zo sterk is. Elke vierkant meter van de planeet wordt daarbij bestraald, inclusief alle bergen, oceanen, alle dieren, alle planten en insecten en al het leven in de zee. Klinkt dit misschien overdreven? Niet volgens vele artsen, wetenschappers en klokkenluiders. Technologie Men zegt dat het gedeelte van het spectrum dat wordt gebruikt voor radiofrequenties voor zaken zoals radio, mobiele telefoons, tv, satellieten, militaire tactische wapens en communicatie, Wi-Fi, etc., bijna tot de maximale capaciteit is benut (is dit wel waar?). De elite/multinationals hebben daarom het onzalige plan bedacht om een ander gedeelte van het spectrum te gebruiken, nl. 30 tot 300 Gigahertz. Omdat frequenties en golflengten een vaste correlatie hebben, betekent dit dat hierbij kortere golflengten nodig zijn: van een paar mm. (Het totale bereik van “radio”golven is van 3… Lees verder »

Jeroen uit Alkmaar

Pfizer eist soevereine onderpanden om rechtszaken tegen vaccinatieschade te dekken

Argentinië en Brazilië hebben de eis van farmagigant Pfizer afgewezen om soevereine activa, zoals bankreserves, militaire bases en ambassadegebouwen, in onderpand te geven voor verwachte vaccinatieschadeclaims, zie:

https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-demands-collateral-vaccine-injury-lawsuits/

Maria Broos

Zeer interessant, wel een hele lange discussie maar de moeite waard om te onthouden hoe het op dit moment met onze vrijheid is gesteld!
” Werelds recht is geen recht maar onrecht, de aarde is van ons allemaal en niemand komt aan mijn lichaam en geest als ik dat niet wil!”

Chris Visser Sr.

Beste Mark Rutte en Hugo de Jonge alstublieft, open opnieuw uw zuiver geweten met mededogen en liefde, voor uzelf en anderen? Geef onze vrijheidsruimte weer terug en laat ons met elkaar, weer op een normale natuurlijke manier de problemen oplossen? Dwingen tegen de natuur van ons menszijn in, is onherroepelijk een verloren strijd! 
Jullie weten je echt geen goed raad meer voor jezelf en ons verbijsterd Volk van Nederland. Houd dus op met alleen uw rationeel, niet toereikend dwingend verstand tegen ons Volk te gebruiken. Door uw geestelijk verlammende angst, maken jullie het steeds erger met deze maatregelen. Houdt op, schei toch uit! 
Vergeef jezelf deze dwaling? 

Het allerbeste voor u toegewenst,
Opa Chris

Nils Graaf

Nu zijn er dus twee reactiefora per nummer: één bij de bronnen en een bij de lezing van Van Wolferen. Beetje verwarrend.

12
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.