Scroll Top

WEF-getrouwe Carola Schouten misstaat in Rotterdam

GV artikel zonder cartoon (uil) (9)

Gezond Verstand is jarig!

In september 2024 start de 5e jaargang van Gezond Verstand. En om dat te vieren geven we in de zomerperiode de 12 meest gelezen + 12 gloednieuwe artikelen cadeau. We publiceren iedere dag gratis artikel.

Bovendien hebben we de artikelen gebundeld in een PDF die je gratis kunt downloaden. En, als klap op de vuurpijl presenteren we ook de nieuwe opmaak van Gezond Verstand.

Laat je verrassen door het vernieuwde ontwerp en deel de artikelen en PDF op social media, met vrienden en familie!

WEF-getrouwe Carola Schouten misstaat in Rotterdam

Simon van Gelder

Ingaande 10 oktober is de 46-jarige Carola Schouten door het kabinet-Schoof aangesteld als burgemeester in Rotterdam, de grootste havenstad van Europa. Er staat veel op het spel. Rotterdam is een complexe gemeente, lastig te besturen. De haven is de motor van de hele economie. Deze Carola is lid van de ChristenUnie, een stijfkoppige splinterpartij. Amper 3% van de Rotterdamse kiezers heeft op de CU gestemd. Er zit slechts één CU’er in de Rotterdamse Raad. Geliefd is de stroeve Carola niet. Als landbouwminister heeft ze zich schuldig gemaakt aan grootschalige uitverkoop van Groen Nederland aan de kliek rond Klaus Schwab, met wie ze bevriend is. Vervolgens werd ze minister van armoedebestrijding en pensioenen. In die functie voltooide ze het sloopwerk van Wouter Koolmees (D66). Het sloopwerk is bedoeld om de Nederlandse bevolking te beroven van haar stabiele pensioenstelsel. In plaats hiervan wordt het ‘casinopensioen’ ingevoerd. Niemand weet op hoeveel pensioen hij mag rekenen. Het gokhuis dicteert. Deze door Rutte uitgelokte ramp wordt in 2025 in volle omvang van kracht.

Vele miljarden uit de kassen van de pensioenfondsen zijn verkwanseld voor raadselachtige obligaties. Het ABP —fonds voor de ambtenaren — met 500 miljard in kas, is al gedwongen zijn aandelenpakket Shell (dat garant staat voor een behoorlijk rendement) af te stoten. Het ABP, dat in handen is van extremist Paul Rosenmöller, werd gedwongen het vrijkomende geld te bestemmen voor de aankoop van aandelen in tech-bedrijfjes. Veel van die experimentele bedrijfjes gaan omvallen. Ze zijn niet opgewassen tegen Amerikaanse overheersing. Inmiddels hebben BlackRock en Vanguard zich meester gemaakt van delen van de Nederlandse aandelenmarkt en pen-sioensector. Het WEF van Klaus Schwab heeft zowel BlackRock als Vanguard in zijn klauwen. Intussen staat vast dat de Nederlanders die over vijf jaar of later met pensioen gaan, ongelooflijk veel pech zullen hebben.

Trojaans paard

Nu wordt duidelijk dat Rotterdam, met de benoeming van Carola, een gevaarlijk paard van Troje heeft binnengehaald. Carola is verbonden aan het familiebedrijf Schouten Food. Dit bedrijf is in vijftig landen actief. Het is gespecialiseerd in namaakvoedsel, genetisch gemanipuleerde vlees- en visvervangers op basis van plantaardige eiwitten. De producten lijken op vertrouwde gerechten, maar zijn dat niet, ondanks de suggestieve benamingen. ‘Vegan New Texture Schnitzel’, een eiersalade zonder eieren, enz. Er is zelfs een nationale eiwitcommissaris van Nederland aangesteld, genaamd Jeroen Willemsen. Grote afnemers van Schouten Food zijn Jumbo en Albert Heijn. Met de plantbased producten draagt Schouten Food bij aan de doelstellingen van het WEF en Agenda 2030. Alles wat lekker en gezond is, moet van tafel. De bijbehorende plannen voor 15-minutensteden waarin de bevolking wordt opgesloten, tonen veel overheidsdwang. Zo bestaat in Tempe, Arizona, een 15-minutenwijk waar het consumeren van vlees verboden is. In Nederland valt op dat enkele vrouwelijke burgemeesters (Halsema in Amsterdam en Dijksma in Utrecht) verzot zijn op 15-minutensteden en de bijbehorende dwang. De narigheid voor de burgers die Carola in Rotterdam gaat brengen, lijkt voorspelbaar op grond van ervaringen met haar geestverwanten. Voor veel waarnemers staat vast dat Carola met haar nieuwe baan is beloond voor haar vlijtige medewerking bij het uitrollen van Agenda 2030. Zo belandt ze in Rotterdam, een stad waar zij niet hoort. Ze heeft geen benul wat er onder de burgers leeft.

Carola zei in 2017: “Liefde en trouw zijn de twee mooiste dingen die je kunt hebben in het leven. Ik denk dat het voor een kind ideaal is om met een vader en een moeder op te groeien.” De vader van haar zoon Thomas woont in Israël, hij werd geboren na een kortstondige ontmoeting. Met hem heeft ze nooit een relatie gehad. Carola zegt: “Ik kan gelukkig veel mensen om raad vragen en er zijn goede vrienden die de typische jongensactiviteiten met hem willen ondernemen, in een avondje Feyenoord wordt dus voorzien.”

Bijbels fundament

Ze zegt: “Op een ijskoude dag in de winter van 1986 is mijn vader bij het repareren van waterleidingen op 47-jarige leeftijd verongelukt. Ik vroeg aan God waarom mijn vader zo vroeg dood moest gaan. Maar ik kreeg geen antwoord. Misschien moet ik er gewoon op vertrouwen dat God erbij was toen hij stierf. Elke zondagochtend halftien ga ik naar de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Delfshaven. Elke avond voor het slapengaan bid ik uitgebreid. Na een gesprek met God gaat de storm in mijn hoofd weer liggen. Bij politieke afwegingen vormt voor mij de bijbel het fundament.”

Opnieuw blijkt de noodzaak van gekozen burgemeesters. In Frankrijk lopen alle burgemeesters zich de naden uit de broek. Ze vechten voor hun herverkiezing. In slechts twee andere gemeenten (Aalten en Alblasserdam) is een CU-lid burgemeester. In een beter functionerende democratie zou Carola het nooit zo ver hebben geschopt. Ze mocht in Rutte-III en daarna Rutte-IV zitting nemen in het kabinet, in beide gevallen zowaar ook als vicepremier. Het probleem was de onverdiende machtspositie van de minuscule CU. Tweemaal kwam Rutte een paar zetels tekort. Hij nodigde de CU uit en zo kwam hij boven de 75 zetels in de Tweede Kamer. Schouten heeft de bevolking een lelijke poets gebakken met de pensioenroof. Echter, in plaats van straf volgde een riante beloning in het hoogst onchristelijke Rotterdam, waar het CDA nog lager scoorde dan de CU. Het kabinet toonde zijn minachting.

– einde artikel –

Je las een Premium artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.