Scroll Top

Omzeilen van de immuniteit van Big Pharma en de spagaat van de overheid

GV doe mee (1)

Gezond Verstand is jarig!

In september 2024 start de 5e jaargang van Gezond Verstand. En om dat te vieren geven we in de zomerperiode de 12 meest gelezen + 12 gloednieuwe artikelen cadeau. We publiceren iedere dag gratis artikel.

Bovendien hebben we de artikelen gebundeld in een PDF die je gratis kunt downloaden. En, als klap op de vuurpijl presenteren we ook de nieuwe opmaak van Gezond Verstand.

Laat je verrassen door het vernieuwde ontwerp en deel de artikelen en PDF op social media, met vrienden en familie!

Omzeilen van de immuniteit van Big Pharma en de spagaat van de overheid

Vincent Praster

De zorgvuldige implementatie van het ‘maak de mensen bang en je kunt alles met ze doen’ heeft geresulteerd in iets dat elke vorm van rationaliteit te boven gaat; de ‘vaccin’-fabrikanten hebben door de noodgoedkeuring van overheidsinstanties carte blanche gekregen, en konden zonder de gebruikelijke veiligheidstests uit te voeren hun experimentele genetische injecties over de (wereld)bevolking uitrollen. Hierbij genoten zij volledige immuniteit tegen schadeclaims van burgers die ernstige bijwerkingen hebben gekregen of van nabestaanden van diegenen die door de injecties zijn overleden. Dat alles omdat de ‘pandemie’ een dermate grote dreiging zou vertegenwoordigen, dat wanneer de ‘vaccins’ de gebruikelijke veiligheidstesten zouden moeten doorlopen, deze veel te laat beschikbaar zouden zijn en de wereldbevolking gedecimeerd zou worden door het nieuwe onbekende SARS-CoV-2-virus.
Dit artikel is alleen voor abonnees
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Deze absurde onschendbaarheid van een industrietak die onder valse voorwendselen een medisch experiment op de wereldbevolking heeft mogen uitvoeren, is een gigantisch probleem. De bevolking is nooit ingelicht over de onaantastbare positie en het gewetenloze principe die erachter schuilen, en het probleem is dermate kolossaal dat mensen zich eenvoudigweg niet voor kunnen stellen dat het waar is.

Groeiende roep om verantwoording

Nu steeds meer mensen uit de akelige schijnrealiteit van de neppandemie en de misdadige maatregelen wakkerschrikken, doordat de feiten over wetenschappelijk onderzoek, officiële statistische cijfers, klokkenluiders en rechtszaken door beginnen te sijpelen bij de massa, neemt de roep om de farmaceutische industrie ter verantwoording te roepen wereldwijd toe. Na de schokkende constatering dat er nooit sprake is geweest van een pandemie en de openbaringen van de verschrikkelijke gevolgen van het op de wereldbevolking uitgevoerde medische experiment van genetische-code-injecties, volgt direct de volgende schok, nl. dat de schuldigen door de overheden juridisch onaantastbaar zijn gemaakt. Overheden hebben in plaats van de gezondheid van bevolkingen te beschermen, toegestaan dat grote corporaties een persvers verdienmodel hanteerden. De initiële onwetendheid over dit verraad door de overheid gaat over in een ontzettend machteloos gevoel dat de allergrootste misdadigers op aarde gewoon vrijuit kunnen gaan.

Overheden verkeren op dit moment in een spagaatpositie. Indien zij totale openheid en transparantie over de Covid-periode gaan bieden, zal hun enorme falen en medeplichtigheid direct worden aangetoond. Degenen binnen de overheid die medeplichtig zijn aan deze grootste misdaad uit de geschiedenis, zullen uit alle macht elke vorm van openheid, transparantie, onderzoek en medewerking aan rechtszaken en/of tribunalen dwarsbomen. Daarnaast zullen vele andere betrokkenen bij de overheid uit schaamte hopen dat alles snel zal worden vergeven en vergeten.

Gelukkig zijn er tegelijkertijd steeds meer mensen in de overheidsinstanties die hun zwijgen doorbreken en in actie komen om te doen wat in het belang van de bevolking is. Het openbaren van de Covid-misdaad is voor een groot deel het resultaat van de vindingrijkheid van onderzoekers die, ondanks het totale gebrek aan openheid en transparantie van overheden, her en der beschikbare officiële cijfers en onderzoeken met elkaar wisten te combineren om zo op indirecte wijze keer op keer te kunnen aantonen dat er zeer ernstige misstanden hebben plaatsgevonden. Nu de ongehoorde misdadigheid van de farmaceutische industrie duidelijk is geworden, rest ons de enorme taak om de absurde door overheidsinstanties verleende juridische immuniteit van deze dubieuze industrietak aan de kaak te stellen en teniet te doen. Hiervoor bestaan een aantal mogelijke strategieën.

Aanklagen wegens verstrekking van valse informatie aan de overheid

In de Verenigde Staten biedt de False Claims Act voor burgers de mogelijkheid om bedrijven namens de overheid aan te klagen wanneer deze bedrijven de overheid hebben opgelicht. Burgers starten deze rechtszaken en het is vervolgens aan de overheid om hierin mee te gaan en een deel van de schadevergoeding als beloning uit te keren aan degenen die dergelijke rechtszaken zijn begonnen. Een klokkenluidster heeft in januari 2021 – een maand na de uitrol van de injecties – Pfizer en twee door Pfizer ingehuurde bedrijven aangeklaagd wegens overtreding van deze wet. Dit nadat zij veelvuldig frauduleuze handelingen bij de FDA had aangekaart, wat uiteindelijk tot haar ontslag leidde. Pfizer heeft waar het maar kon gefraudeerd om de noodgoedkeuring voor de ‘vaccins’ erdoor te krijgen. Behalve het verwoesten van mensenlevens heeft het hiermee de overheid keihard opgelicht, waarmee het wel de mogelijkheid schiep om die overheid juridisch ter verantwoording te roepen. Terwijl de overheid blij zou moeten zijn dat burgers de taak van het Openbaar Ministerie op zich nemen en aantonen dat de overheid is opgelicht door Big Pharma, heeft de Amerikaanse overheid ervoor gekozen om in te grijpen en dit soort zaken te seponeren, uit angst dat er tijdens zo’n rechtszaak ook nog allerhande andere misstanden zouden kunnen worden aangetoond. Dit is niet de enige verbijsterende actie van de overheid; hun advocaten zaten tijdens de rechtszaken fysiek aan de zijde van de farmaceutische industrie.

- Het artikel gaat hieronder verder -

Gezond Verstand "nieuwe stijl"

Met de 5e jaargang die voor de deur staat, steken we Gezond Verstand in een nieuw jasje!

Ontdek Gezond Verstand “nieuwe stijl”

  • Iedere uitgave vier pagina’s méér Gezond Verstand
  • Méér ruimte, grotere letters: gemakkelijker te lezen
  • Méér ruimte voor de cartoons, tussenkopjes en streamers
  • Méér variatie in de opmaak
  • Gedrukt op steviger papier
GV nieuw 2
GV nieuw 3
GV nieuw 1

Wil je alvast voorproeven?
Download dan de gratis zomerbundel met de 12 meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar + 12 gloednieuwe gratis artikelen.

Ben je nog geen abonnee?
Dan kun je hier de nieuwste uitgave bestellen.

We zien hier de kwalijke rol van de overheid, die het belang van grote corporaties boven het belang van de bevolking schaart. Ondanks deze alleszeggende actie van de overheid toont dit de beschikbaarheid aan van mechanismes om de farmaceutische industrie – ondanks een saboterende overheid – aan te pakken. Het hooggerechtshof heeft geoordeeld dat de overheid het recht heeft om te seponeren, zolang het kan aantonen dat dit in het belang van de samenleving gebeurt. Het in bescherming nemen van misdadige farmaceuten die de overheid hebben opgelicht is uiteraard allesbehalve in het belang van de samenleving. Hiermee is deze zaak nog lang niet ten einde en het voorbeeld kan door anderen gevolgd worden.

Aanklagen wegens oplichterij door levering gebrekkig product

Een ander indirect mechanisme om de farmaceutische industrie aan te klagen dient zich wellicht aan als gevolg van de onderzoeken naar bijwerkingen, die afhankelijk zijn van productieseries (‘batches’). Veel mensen stellen de logische vraag dat als de injecties inderdaad zo gevaarlijk en schadelijk zijn, waarom dan niet iederéén daar grote schade van heeft ondervonden. De verklaring hiervoor valt af te leiden uit onderzoeken die uitgevoerd zijn in kleinere landen, waar de overheid wel de informatie over de injecties heeft vrijgegeven. Recent is een onderzoek uit Denemarken gepubliceerd, waarin op schrikbarende wijze duidelijk wordt dat er tussen de verschillende productseries enorme verschillen bestaan qua bijwerkingen. Van de geïnjecteerden blijkt 4,2% letterlijk levensgevaarlijke injecties te hebben gekregen, twee derde heeft injecties gekregen die milde bijwerkingen veroorzaakten en een derde heeft geen enkele bijwerking ervaren, alsof zij een zoutoplossing – en daarmee dus een placebo – zouden hebben ontvangen. Uit het onderzoek blijkt dat deze verschillen in ‘bijwerkingen’ te herleiden zijn naar de diverse batches, waarbij de gevaarlijke batches klein van omvang waren, en de batches zonder bijwerkingen zeer groot. Het is aan de fabrikanten om hier een verklaring voor te geven, maar die beweren, zonder onderzoek te hebben gedaan, dat er geen verschillen in productie zijn geweest.

De uitspraak van een topvrouw uit de farmaceutische industrie die uitlegde dat het ‘vaccin’ is te vergelijken met een vliegtuig dat wordt ontwikkeld terwijl ermee wordt gevlogen, doet echter een geheel andere gang van zaken vermoeden, waarbij de vraag rijst of men een medisch experiment op de mensheid uitvoerde zonder de mensheid daarover in te lichten. Dit zou een grove schending van de Code van Neurenberg betekenen, wat weer de deur opent naar tribunalen. Een mogelijke wetenschappelijke verklaring voor het betrekkelijk kleine deel levensgevaarlijke injecties kan een overdosis mRNA zijn, volgens de fabrikanten het ‘werkzame’ deel en in werkelijkheid dus het schadelijke deel. Wat direct wijst op de mogelijkheid dat een derde van de geïnjecteerden een te lage dosis heeft gekregen. Met een te lage dosis van een zogenaamd werkzaam bestanddeel is een product verkocht dat niet voldoet aan wat de fabrikant zegt dat het is, wat weer mogelijkheden biedt om rechtszaken aan te spannen, alleen al om geld terug te eisen. Financiële redenen zijn voor veel mensen nu eenmaal een krachtig motief om in actie te komen.

Die batch-afhankelijke bijwerkingen zijn inmiddels in Denemarken, Zweden en Tsjechië aangetoond. Hieruit valt af te leiden dat deze afhankelijkheid zich structureel heeft voorgedaan. Dit dient wereldwijd in alle openheid en transparantie te worden onderzocht. Het resultaat zal altijd een enorm gezichtsverlies betekenen, voor zowel de injectie-fabrikanten als de overheid. Door het verlenen van de noodgoedkeuring heeft de overheid toegestaan dat fabrikanten zonder overheidscontrole hun product op de markt hebben kunnen brengen. Dit product blijkt ofwel ondeugdelijk, ofwel pure oplichting te zijn. Bij pure oplichting is de Code van Neurenberg overtreden en bij een ondeugdelijk product zou men, wanneer er sprake is van een pandemie, de argeloze burgers die beschermd wilden worden in levensgevaar hebben gebracht. Elk van de uitkomsten toont uiteraard aan dat er geen sprake was van een pandemie.

Overkoepelende overheidspositie invullen

De door de overheid aan de farmaceutische industrie verleende juridische immuniteit is een gevolg van Operation Warp Speed, een ‘interagency partnership’ tussen het Amerikaanse ministerie van Defensie en het ministerie van Health and Human Services (HHS). Deze HHS is de overkoepelende organisatie van de Covid-hoofdrolspelers CDC, FDA, NIH en de NIAID van Anthony Fauci. Anthony Fauci is een absoluut kopstuk in de Covid-misdaad en er is een vuistdik boek over zijn medische misdaden van de afgelopen tientallen jaren uitgebracht met als titel The real Anthony Fauci, in het Nederlands vertaald onder de titel De gevaarlijkste dr. op aarde. Dit boek is van de hand van Robert F. Kennedy jr. die al jaren strijdt tegen misdaden van de farmaceutische industrie – hun kindervaccinatieprogramma in het bijzonder.

Zeer recent heeft Kennedy zich deels teruggetrokken als presidentskandidaat en zich achter Donald Trump geschaard. Trump, die tijdens zijn presidentschap met de Covid-misdaad van Anthony Fauci werd geconfronteerd, heeft Kennedy aangeboden om wanneer hij de verkiezingen zal winnen hem de leiding te geven over de HHS. Kennedy heeft hierop aangekondigd in dat geval de complete gezondheidszorg in de Verenigde Staten grondig te willen gaan hervormen, waarbij alleen maar plaats zal zijn voor artsen met ethisch besef en waarbij alle financiële verstrengeling met de farmaceutische industrie zal worden tenietgedaan. Hierdoor zou de persoon die al zeer lang op de achtergrond een heldhaftig gevecht voert tegen de misdadige farmaceutische industrie de belangrijkste post in handen krijgen om in de gehele Amerikaanse medische wereld essentiële en ingrijpende veranderingen te kunnen gaan doorvoeren. Hiermee zou de spagaatpositie van de overheid verdwijnen en de medische wereld eindelijk weer in dienst van de bevolking kunnen gaan werken.

– einde artikel –

Je las een Premium artikel uit Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

X


Dit artikel is alleen voor abonnees
Login als abonnee of abonneer je om onbeperkt alle artikelen te lezen.
Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine

Kies uit een jaar– of kwartaalabonnement en ontvang de meest kritische en onafhankelijke kijk op actuele onderwerpen.
Wil je liever digitaal lezen? Voor slechts €60 per jaar heb je al een digitaal abonnement.
Je krijgt na je bestelling direct toegang tot alle uitgaven op de website.

Gerelateerde berichten

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.