Scroll Top

Moord op gehandicapten

Copy of Gezond Verstand Quote 316 14 kopie
Moord op gehandicapten

Willem van Nijnanten

De Nederlandse regering heeft zich schuldig gemaakt aan moord op gehandicapten. Uitgebreid onderzoek naar dit handelen is gedaan door Cees van den Bos, specialist in het onderzoeken van vrijgegeven WOB documenten. In zijn bevindingen komt aan het licht dat de regering wist dat de bijwerkingen van het frauduleuze AstraZeneca ‘vaccin’ zo ernstig zijn, dat meerdere landen staakten met het toedienen daarvan. Ondanks dat, bleef Nederland gewoon doorprikken.
I

ntussen bereikten berichten hierover ook een deel van de tot vaccinatie bereide Nederlanders, en er ontwikkelde zich een verminderd draagvlak hiervoor. Door de betrokken instanties worden bewust keuzes gemaakt om het imago van AstraZeneca op te vijzelen. De Gezondheidsraad ontving een notitie van hogerhand met betrekking tot wat men er wel en niet over mag schrijven. Een bedenkelijk onderdeel van het RIVM heet ‘de Corona Gedragsunit’, dat zich laat bijstaan door gedragsdeskundigen en gebruik maakt van ‘ambassadeurs’ bij RTL Nieuws, AD en andere nieuwskanalen. Psychologen nemen de huisartsen onder handen.

Per 11 maart 2021 besloot men te stoppen met het toedienen van AZ-injecties. Officieel stopte Nederland op 14 maart. Na slechts vier dagen pauze wordt het prikken weer hervat. Het gevolg van deze pauze was dat er een te grote voorraad van het AZ ‘vaccin’ ontstond, en men bepleitte het snel ‘wegprikken’ daarvan. Uit een interne memo van VWS blijkt dat men de inferieure en levensbedreigende inhoud van de injecties tijdens de pauze bleef spuiten in de lichamen van personen die afhankelijk zijn van een PGB (‘Persoons Gebonden Budget’), waarmee zowel kinderen als volwassenen met een beperking, aandoening of stoornis worden bedoeld.

– Het artikel gaat verder onder de afbeelding –

Nummer 80 min
Je leest een gratis artikel uit Gezond Verstand #80

In dit nummer onder meer:

Vernietiging van onze vaderlandse visserij
Eindejaarsoverdenkingen
De kraamzorg en het grote taboe
Eugenetische maatregelen gehandicapten
Voortdurende genocide in Gaza

De Nederlandse regering heeft zich door zulk handelen in het sinistere rijtje geschaard van Waffen SS-Gruppenführer Karl Brandt en andere uitvoerders van Aktion T4. Dat was het vernietigingsprogramma van Nazi-Duitsland teneinde een raszuivere natie te ontwikkelen zonder de lasten te dragen van aanwezigen met een zogenaamd zinloos (niet productief) bestaan. Dezelfde uitgangspunten haalt Yuval Noah Harari, de veronderstelde adviseur van Klaus Schwab van het World Economic Forum, letterlijk aan. Na genoemde pauze werden de overschotten toegediend aan het zorgpersoneel. Die werden dan ook “de helden van de zorg” genoemd. De meldingen van ernstige bijwerkingen bleven binnenkomen. De daarbij betrokken ambtenaren wensen dat de ontvanger van de prik de fabrikant ervan niet mag kiezen. De burger mag vooral de ernst van de bijwerkingen, dood of letsel, niet kennen. Sindsdien zijn er kosten nog moeite gespaard om het imago van AZ op te vijzelen. Uiteindelijk verzon men de list AstraZeneca zogenaamd van de markt te halen en te vervangen door een ‘vaccin’ met een andere naam; Vaxzevria. Dit werd onmiddellijk algemeen bekend en mocht dus uiteindelijk niet baten.

– einde artikel –

Je las een artikel uit Gezond Verstand nummer 80

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.