Scroll Top

In gesprek met lezers, verkiezingsuitslag, Argentijnse president | Editie 79

Thumb79 vierkant website
In gesprek met lezers, verkiezingsuitslag, Argentijnse president | Editie 79

Bent u benieuwd wat Karel van Wolferen zegt over de verkiezingsuitslag? Over de nieuwe president in Argentinië, én over onze Gaza berichtgeving? Dit en een uitgebreide terugblik op de gesprekken die we gevoerd hebben met lezers van Gezond Verstand hoort u van onze hoofdredacteur in de voordrachtvideo van nummer 79!

00:00 Introductie
00:38 In gesprek met lezers van Gezond Verstand
19:54 Nederlandse verkiezingsuitslag
27:50 Nieuwe Argentijnse president
32:06 Berichtgeving over Gaza
37:07 Tweedeling van de wereld geopolitiek belicht

In deze editie

Wat betekent de verkiezingsuitslag voor de uitrol van Agenda 2030? Vanuit verschillende industrieën lijkt de groene energietransitie onuitvoerbaar schrijft redacteur Albert van de Ven. Terwijl juist de Universiteit van Wageningen vooroploopt met het uitrollen van deze ideologie.

Ook schrijft een gepensioneerd politiecommissaris over de, door politiek ontzielde politietop. We belichten wederom het grote taboe van de oversterfte in de rubriek medische werkelijkheid en schrijven veel artikelen in de onderbelichte wereld: West-Azië, Oekraïne, de Amerikaanse Capitool-opstand, nieuwe Argentijnse president & extra bronvermelding over onze Gaza berichtgeving.

Verder in nummer 79:

– Propaganda voor transseksuelen bij de NPO
– In gesprek met lezers van Gezond Verstand
– Beschouwing over essay dr. Naomi Wolf
– Geopolitieke aardverschuiving en de val van het dollarsysteem
– Een nieuwe totalitaire sub-elite
– Falende dwangdiplomatie van het westen

Nummer 79 van Gezond Verstand is (digitaal) beschikbaar vanaf woensdag 6 december voor onze abonnees en is ook te downloaden als pdf.

Doe mee met Gezond Verstand!

Doe mee en word abonnee van Gezond Verstand.
Je ontvangt de Gezond Verstand krant dan iedere 2 weken thuis en je krijgt toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf). Je kunt kiezen uit een abonnement van één jaar (24 uitgaven) of een kwartaal (6 uitgaven).

Gezond Verstand op proef voor slechts 24,-!
Ontvang drie maanden lang (6x) Gezond Verstand thuis
Papier én digitaal (download + online lezen)
Je krijgt direct toegang tot alle uitgaven (ook de voorgaande)

Verbind met gelijkgestemden en praat mee op het ledenforum

Er is ook de mogelijkheid om Founder te worden.
Als Founder kun je meedoen aan de netwerkbijeenkomsten en meepraten over actuele ontwikkelingen, gelijkgestemden en schrijvers ontmoeten. Verder ontvang je een jaar lang Gezond Verstand en en krijg je toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf).

Lees je de krant liever op je beeldscherm of mobiel?
Dan kun je voor slechts 60,- per jaar digitaal abonnee worden. Je ontvangt de krant dan niet thuis, maar kunt deze online lezen en als PDF downloaden.

Gezond Verstand is ook los verkrijgbaar bij ruim 800 winkels verspreid over heel Nederland.
Je kunt losse uitgaven van Gezond Verstand ook in onze webshop bestellen (op papier en in PDF formaat).

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.