Scroll Top

Een wereld zonder wetenschap is een wereld rijp voor tirannie | Editie 76

Thumb voordracht76 email vierkant min
Een wereld zonder wetenschap is een wereld rijp voor tirannie | Editie 76

Schijnwetenschap, zo noemt Karel van Wolferen de met financiële belangen doordrengde winstmodellen van de technocratische machtsgreep. Met voorbeelden vanuit de medische industrie wordt de corruptie in de wetenschap aangetoond.

Karel bespreekt welke onderwerpen nog meer in editie 76 van Gezond Verstand aan bod komen, én hij heeft nog een leuke mededeling voor een aankomend evenement. Zowel Founders, abonnees en externe geïnteresseerden zijn welkom op zondagmiddag 19 november in Ridderkerk.

Meer informatie vindt u op: https://gezondverstand.eu/evenementen

In deze editie

In deze editie van Gezond Verstand beginnen we met schijnwetenschap die de plaats inneemt van integer onderzoek en stellen we de vraag: bevinden we ons werkelijk in een nieuwe middeleeuwen waar vrije onderzoekende geesten onderdrukt worden?

We leggen de alarmerende angst en profijtparallellen bloot tussen Aids en Covid-19 en onthullen hoe angst als wapen is gebruikt tegen de bevolking. Terwijl het wereldtoneel getuige is van de intense gebeurtenissen in Gaza en omstreken, zoomen we in op Netanyahu en de complexe geopolitieke situatie van een steeds meer geïsoleerd Israël.

Verder schrijven we over de verwaarlozing van zonnevlek-cycli in de klimaatdiscussie en waarom sommigen geloven dat we aan de vooravond staan van een nieuwe kleine ijstijd. En terwijl het water wereldwijd een pandemiestatus dreigt te krijgen, bespreken we de aangekondigde “watercrisis”.

En verder:
•   De afvallige paus als dienaar van het misdaadsyndicaat
•   De lichamelijke schade door het Covid-19 biowapen
•   “You will own nothing” heeft geen kans van slagen
•   De gevaarlijke griepprik
•   De kansen voor Robert F. Kennedy jr.

Het nieuwste nummer van Gezond Verstand valt vanaf woensdag 25 oktober bij de abonnees op de mat. Ook digitaal als pdf te lezen.

Doe mee en draag bij aan het versterken van de onafhankelijke journalistiek in Nederland. Ontvang iedere twee weken jouw dosis kritische, onafhankelijke journalistiek rechtstreeks in je brievenbus! Word nu abonnee van Gezond Verstand Magazine via https://gezondverstand.eu/abonneer/.

Doe mee met Gezond Verstand!

Doe mee en word abonnee van Gezond Verstand.
Je ontvangt de Gezond Verstand krant dan iedere 2 weken thuis en je krijgt toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf). Je kunt kiezen uit een abonnement van één jaar (24 uitgaven) of een kwartaal (6 uitgaven).

Gezond Verstand op proef voor slechts 24,-!
Ontvang drie maanden lang (6x) Gezond Verstand thuis
Papier én digitaal (download + online lezen)
Je krijgt direct toegang tot alle uitgaven (ook de voorgaande)

Verbind met gelijkgestemden en praat mee op het ledenforum

Er is ook de mogelijkheid om Founder te worden.
Als Founder kun je meedoen aan de netwerkbijeenkomsten en meepraten over actuele ontwikkelingen, gelijkgestemden en schrijvers ontmoeten. Verder ontvang je een jaar lang Gezond Verstand en en krijg je toegang tot alle voorgaande edities (online en pdf).

Lees je de krant liever op je beeldscherm of mobiel?
Dan kun je voor slechts 60,- per jaar digitaal abonnee worden. Je ontvangt de krant dan niet thuis, maar kunt deze online lezen en als PDF downloaden.

Gezond Verstand is ook los verkrijgbaar bij ruim 800 winkels verspreid over heel Nederland.
Je kunt losse uitgaven van Gezond Verstand ook in onze webshop bestellen (op papier en in PDF formaat).

Gerelateerde video’s
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.