Scroll Top

Drie jaar Gezond Verstand (socials)

Namens de redactie en het hele team

Uit de grond van ons hart, dankjewel voor je support!

In september 2023 start de vierde jaargang van Gezond Verstand. Ter ere daarvan hebben we een speciale video gemaakt om onze waardering te tonen. Het is een korte viering van onze reis samen, waar we hoogtepunten uit de afgelopen drie jaar delen, momenten van inzicht, inspiratie en de kracht van onze community.

En wie jarig is trakteert. In de komende weken publiceren we iedere dag een gratis en spraakmakend artikel uit de eerste drie jaargangen van Gezond Verstand magazine. Daarnaast nodigen we iedereen uit op Gezond Verstand uitgave 70 (juli 2023) gratis cadeau te doen aan vrienden, familie, collega’s en kennisen.

Namens het hele team van Gezond Verstand, hartelijk dank voor jouw steun en betrokkenheid de afgelopen jaren. We kijken uit naar de komende tijd waarbij we elk detail, zoals je van ons mag verwachten, nauwlettend in de gaten zullen houden!

Wie gun jij Gezond Verstand uitgave 70?

Geef nummer 70 gratis cadeau!

Ontvang nu GRATIS uitgave 70 als PDF, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je familie, vrienden of kennissen. Samen verspreiden we waardevolle feitelijkheden!

Laat de e-mailadressen achter en wij zorgen dat ze de PDF direct ontvangen. Laten we samen het belang van onafhankelijke informatie delen en anderen inspireren om kritisch na te denken.

Nummer 70 min

Nogmaals, namens het hele team van Gezond Verstand, hartelijk dank voor jouw steun en betrokkenheid de afgelopen jaren. We kijken uit naar de komende tijd waarbij we elk detail, zoals je van ons mag verwachten, nauwlettend in de gaten zullen houden!

Altijd op de hoogte van het werkelijke nieuws?
Word dan abonnee van Gezond Verstand

Volg ons op social media

Kijk en beluister Gezond Verstand via

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.