Voordracht Karel van Wolferen nummer 46: “Het nieuwe normaal”

Voordracht Karel van Wolferen nummer 45: "Doorslaande balansen voor de nabije toekomst"
Voordracht Karel van Wolferen nummer 46: “Het nieuwe normaal”
Let op: als de video niet beschikbaar is op Youtube, ga dan naar de backuplink op Rumble.
Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Grieco Moorman

Geachte redactie,In deze enge gekke tijd waar de wereld zich momenteel in bevindt is het fijn om eerlijke berichtgeving van hetgeen wat ons boven het hoofd hangt te kunnen opnemen ivm COVID hoax en de hierbij horende misdaden tegenover ons de mensheid.Helaas is het artikel over de CHEMTRAILS absoluut fake nieuws van deze gepensioneerde luchtvaartmedewerker.CHEMTRAILS bestaan wel degelijk!!en worden momenteel op grote schaal op ons uitgesproeid!Dit gebeurt in heel Europa en sws alle navo landen het verschil tussen de contrails en CHEMTRAILS is zo duidelijk waarneembaar en ook al zoveel over bekend check ook maar meldpunt CHEMTRAILS en kijk voor alle verdere beelden en berichtgeving maar op rumble.Ik zelf heb paarden in de wei staan en deze ondervinden allemaal problemen met luchtwegen als ze weer bezig zijn geweest!!Ook het door mij opgevangen regenwater is doordrongen van zgn grafeenoxide ijzerachtige fijnstof die ook nog es magnetisch is.graag nader onderzoek door uw redactie want dit artikel moet gerectificeerd!ik wou dat het waar was ,ik snap deze bagatalisering dan ook niet dwaze informatie k blijf U uitgaves met belangstelling volgen Dank voor de vele eerlijke publicaties Mvg Grieco

Henk van Dijk

Had meer reacties verwacht over het CHEMTRAIL-artikel, de reden om hier te kijken. Bizar dit artikel in Gezond Verstand, de kwaliteit detoneert met zowat elk artikel wat ooit in Gezond Verstand verschenen is. De reactie waarop ik nu ook reageer is heel wat realistischer.

Frank Jacobs

Spanish Order Authorizes Biocide Spraying for DisinfectionA Royal Decree published April 16, 2020, a by the Spanish government in the Official State Gazette4 declared a state of emergency due to the COVID-19 pandemic, authorizing the use of biocide chemicals:5

“Order SND/351/2020, of April 16th, which authorizes the Armed Forces and Units and Military Emergency Units to use biocide chemicals authorized by the Ministry of Health for disinfection in order to deal with the Covid 19 Health Crisis.

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.