Scroll Top

‘Reset in Ukraine Part II’ Catherine Austin Fitts & Karel van Wolferen

220505 reset in Ukraine part 2 Catherine Austin Fitts part two
”Reset in Ukraine Part II” Catherine Austin Fitts & Karel van Wolferen
In zijn bibliotheek ontvangt Karel van Wolferen, hoofdredacteur van Gezond Verstand, regelmatig uiteenlopende gasten om met hen te praten over de stand van zaken in de wereld. Voor de tweede keer ging Catherine Austin Fitts voor haar platform, The Solari Report, in gesprek met Karel van Wolferen.

(Please find the English description below)

Na het eerste gesprek over de situatie in Oekraïne interviewt Catherine Austin Fitts opnieuw Karel van Wolferen. Hun gezamenlijke kennis over de internationale financiële wereld en geopolitiek resulteert in een helder overzicht van de huidige situatie in de wereld.

Deze video is in het Engels en vooralsnog niet voorzien van Nederlandse ondertiteling. Onze excuses voor het ongemak.

(English) For the second time, Catherine Austin Fitts is interviewing Karel van Wolferen. Their combination of international finance and geopolitics results in a great overview of the current world situation.

Steun ons werk

Gezond Verstand ondersteunt en stimuleert kwalitatief goede onderzoeksjournalistiek en initiatieven die vrije berichtgeving en journalistiek algeheel bevorderen.

Gezond Verstand is een stichting zonder winstoogmerk en is (mede) afhankelijk van donaties. Met jouw bijdrage ondersteun je de onafhankelijke journalistiek en berichtgeving voor en door Nederlandse burgers.

Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.