Voordracht Karel van Wolferen nummer 40: “Een carrousel van karikaturen”

Voordracht Karel van Wolferen nummer 40: "Een carrousel van karikaturen"
Voordracht Karel van Wolferen nummer 40: “Een carrousel van karikaturen”
Let op: als de video niet beschikbaar is op Youtube, ga dan naar de backuplink op Rumble.
Reacties (alleen voor leden)
Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Michael Geemen

Uitmuntende insteek voor dit nieuwe nummer. Het Peter principe kende ik niet, maar het verklaart veel. De karikaturen en hun incompetentie zijn de laatste jaren zo duidelijk zichtbaar geworden. Vele Icarussen zullen nog te pletter vallen, maar de ondergang van de wereldorde zal daarmee hoogstwaarschijnlijk niet voorkomen worden. Ook denk ik niet dat dat wenselijk is, gezien de bizarre uitwassen en kwaadaardigheid in onze wereld.

Chris Visser Sr.

Politici, begrijp wie u werkelijk bent?  Als Amerika niet stopt met regime-change Rusland in stukken te hakken! Als Amerika niet stopt om via de WHO en de Great Reset de mensheid totaal gecontroleerd tot slaven te maken! Dan gaat Rusland dit een halt toeroepen met de BOM!! Rusland dreigt niet, maar spreekt duidelijk zijn grens uit tegenover deze regime-change. Ik smeek het intuïtieve eerlijke menselijke verstand, om in te grijpen in het domme rationele als een computer niet toereikende MEDOGENLOZE over LIJKEN gaande LIEFDELOZE verstand van de huidige politieke leiders.  Zij beseffen niet wie zij zijn.  Namelijk wij mensen zijn een NATUURLIJK fenomeen!! Besef, een rationeel denkend verstand zonder intuïtief gevoel van Liefde functioneert niet intelligent. (Zie het RESULTAAT van de huidige oorlog en pandemie wereldsituatie?) Het bange en daardoor onbetrouwbare Amerika met de WHO en hun Great Reset beseffen niet, dat wat zij willen om de mensheid met hun dwangpolitiek volledig onder controle te krijgen, dat dit vanwege de natuurlijke menselijke oorsprong onmogelijk is. Wij mensen kunnen onze vrijheid en zelfverantwoordelijkheid niet afgeven. Zonder intuïtief eerlijk natuurlijk gevoel van VRIJHEID, zoals wij mensen uit de kosmos zijn ontstaan, is bestuur en regelgeving niet mogelijk. Onze menselijke natuurlijke vrijheid beperken is daardoor… Lees verder »

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
Privacybeleid
Wanneer u onze website bezoekt, dan kan deze informatie via je browser opslaan voor specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hieronder kunt je je privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.